Νέα για Cosmote TV

Avc βλέπω εγώ, σε αντίθεση με το 4Κ που είναι hevc
Στα 1,2,3 και εγώ βλέπω avc, αλλά συγκεκριμένα στο 5 που έβαλα να δω WRC παρατήρησα το hevc και δίπλα να γράφει 6.500 bitrate αντί για το 6.000 που είναι κανονικά με avc

Όλα αυτά σε boxακι Cosmote, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το μοντέλο μου είναι 32LM6300
Γιατί η Lg έχει αποφασίσει να κάνει διαθέσιμη την εφαρμογή μόνο σε 4k μοντέλα . Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ χρόνια με την

43LM6300PLA. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις μέσω browser με πααααραα πολύ αργή πλοήγηση η με εξωτερικό μποξακι​

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Οι τιμές του Netflix στην Ελλάδα αυξήθηκαν (πχ το βασικό από 7,99 πήγε 8,99) όμως στην Cosmote με την δέσμευση μένουν ίδιες. Επομένως πλέον δε μιλάμε για 2€ κάτω, αλλά για 3€ όταν συνδυάζεις το βασικό πακέτο Netflix με Cosmote tv σε δέσμευση (όχι ως add on)
Εγώ μόλις ακύρωσα τελείως το Netflix και βάζω Cosmote. Να βλέπω εγώ αθλητικά και η οικογένεια ότι άλλο θέλει. €31 το μήνα βγαίνει, με Nova μέσα. Από εκεί που δίνω €16 στο Netflix, για να βλέπω μια στο τόσο. Θα το πάρω από z2u με $30 για ένα χρόνο και τελείωσε το θέμα.

Ok πολύ περίεργη απόφαση που δεν βγάζει νόημα βέβαια αλλά τι να κάνουμε;
Η εξήγηση που δίνουν είναι ότι οι 4k έχουν δυνατότερο επεξεργαστή και περισσότερο μνήμη να παίξουν την εφαρμογή από ότι οι απλές full hd. Κάτι που όμως δεν ισχύει γιατί μια φθηνή f&u που έχω full hd με android tv μια χαρά παίζει την εφαρμογή παρόλο που έχει μνήμη μικρη

Η εξήγηση που δίνουν είναι ότι οι 4k έχουν δυνατότερο επεξεργαστή και περισσότερο μνήμη να παίξουν την εφαρμογή από ότι οι απλές full hd. Κάτι που όμως δεν ισχύει γιατί μια φθηνή f&u που έχω full hd με android tv μια χαρά παίζει την εφαρμογή παρόλο που έχει μνήμη μικρη
Μα netflix και Disney Plus εφαρμογές τις τρέχει μια χαρά.
Βέβαια αν είσαι επαγγελματίας προγραμματιστής μπορείς εύκολα μα δεις ότι ανέκαθεν η cosmote έχει θέμα με ότι έχει να κάνει με τεχνολογία.Προφσνως σέρνονται πίσω από παλιά τεχνολογικά stacks αντί να περάσουν τα πάντα σε νεότερα.

• Like
Reactions: angelalex
Μα netflix και Disney Plus εφαρμογές τις τρέχει μια χαρά.
Βέβαια αν είσαι επαγγελματίας προγραμματιστής μπορείς εύκολα μα δεις ότι ανέκαθεν η cosmote έχει θέμα με ότι έχει να κάνει με τεχνολογία.Προφσνως σέρνονται πίσω από παλιά τεχνολογικά stacks αντί να περάσουν τα πάντα σε νεότερα.
Εγώ στο σάιτ το έχω παρατηρήσει που είναι γραμμένο σε angular 😂

Ήρθε η εφαρμογή και για τηλεοράσεις VIDAA .

Καλο ειναι ο κοσμος να μαθει και για τα μηνιαια πακετα χωρις συμβολαιο. Τα λεγομενα ευελικτα.

Τελικά την αύξηση τιμής του netflix θα την πληρώσουνε και οι συνδρομητές στα συνδυαστικά (που υποτίθεται ότι η τιμή είναι σταθερή για τη διάρκεια του συμβολαίου). Από 1/3 για όσους το έχουν πρόσθετο (με δυνατότητα απενεργοποίησης δηλαδή) και από 1/6 για όσους έχουν συμβόλαιο 12 μηνών και από 1/12/25 για όσους έχουν 24 μηνών. Το αστείο σε αυτό είναι ότι δεν δίνεται δυνατότητα κατάργησης του Netflix και άρα υποβάθμισης σε σκέτο Cosmote tv, χωρίς ποινη.

• Wow
Reactions: kostthem
Δωρεαν το entertainment pack σε ολη την cosmote

• Like
Reactions: kostthem
Βλεπω να ερχεται νεα συνδρομητικη πλατφορμα...

Βλεπω να ερχεται νεα συνδρομητικη πλατφορμα...

Δεν νομίζω. Όπως ανέφερα και σε άλλο νήμα είναι δύσκολο να μην μείνουν οι ομάδες απλά είναι μοχλός πίεσης για να ρίξουν τις τιμές. Στο τέλος κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε κεντρική διαχείριση με 2 παρόχους και θα μείνουν οι ομάδες όπως έχουν (προσωπική άποψη). Και αυτό γιατί απαιτούνται πολλά λεφτά για την δημιουργία ξεχωριστής πλατφόρμας (εφαρμογή, ιστοσελίδα, παραγωγή, δημοσιογράφοι, τεχνικά συνεργεία κλπ) και αμφιβάλλω αν θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Η άλλη λύση είναι να πάρει τα δικαιώματα καμία εταιρεία τύπου dazn που και πάλι δεν θα είναι καλύτερο για τις ομάδες. Πιστεύω ότι θα υπάρξει συμβιβασμός στο τέλος λόγω του ότι η πίτα είναι σχετικά μικρή (2/5 του πληθυσμού ~2 εκατομμύρια, μπορεί να λέω και πολλά) και δεν συμφέρει και για διαφημιστικούς λόγους.

Δεν νομίζω. Όπως ανέφερα και σε άλλο νήμα είναι δύσκολο να μην μείνουν οι ομάδες απλά είναι μοχλός πίεσης για να ρίξουν τις τιμές. Στο τέλος κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε κεντρική διαχείριση με 2 παρόχους και θα μείνουν οι ομάδες όπως έχουν (προσωπική άποψη). Και αυτό γιατί απαιτούνται πολλά λεφτά για την δημιουργία ξεχωριστής πλατφόρμας (εφαρμογή, ιστοσελίδα, παραγωγή, δημοσιογράφοι, τεχνικά συνεργεία κλπ) και αμφιβάλλω αν θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Η άλλη λύση είναι να πάρει τα δικαιώματα καμία εταιρεία τύπου dazn που και πάλι δεν θα είναι καλύτερο για τις ομάδες. Πιστεύω ότι θα υπάρξει συμβιβασμός στο τέλος λόγω του ότι η πίτα είναι σχετικά μικρή (2/5 του πληθυσμού ~2 εκατομμύρια, μπορεί να λέω και πολλά) και δεν συμφέρει και για διαφημιστικούς λόγους.
Ολα ειναι σχετικα! Το κεντρικη διαχειριση με δυο παροχουϛ δεν ξερω αν μπορει να υλοποιηθει αφου η εμπειρια του παρελθοντοϛ μαϛ δειχνει οτι η κεντρικη διαχειριση σημαινε ενα και μοναδικο παροχο και οσεϛ φορεϛ ομαδεϛ εδιναν τα δικαιωματα σε αλλο παροχο εβγαιναν εκτοϛ κεντρικηϛ διαχειρισηϛ. Αν η super league συστησει φορεα παραγωγηϛ και διανομηϛ αθλητικου περιεχομενου τιθενται ζητηματα οπωϛ πωϛ θα φτανει το σημα σε περιοχεϛ που οι υποδομεϛ για ιντερνετ ειναι προβληματικεϛ ή ανυπαρκτεϛ, αν θα μπορει τεχνικα να καλυψει τη ζητηση, η τιμολογηση του προιοντοϛ και ισωϛ αλλα που τωρα δε μπορω να σκεφτω. Δεν ξερω αν θα μπορουσαν οι δυο, υφισταμενοι, παροχοι να αγορασουν τα συνολικα δικαιωματα απο τον πιθανολογουμενο φορεα ηϛ super league , ωϛ κοινοπραξια και να αναλαβουν την εμπορικη διαθεση στον τελικο καταναλωτη. Ειναι δεδομενο οτι εχουν και την τεχνογνωσια και τα διαθεσιμα καναλια διανομηϛ σηματοϛ.

Ολα ειναι σχετικα! Το κεντρικη διαχειριση με δυο παροχουϛ δεν ξερω αν μπορει να υλοποιηθει αφου η εμπειρια του παρελθοντοϛ μαϛ δειχνει οτι η κεντρικη διαχειριση σημαινε ενα και μοναδικο παροχο και οσεϛ φορεϛ ομαδεϛ εδιναν τα δικαιωματα σε αλλο παροχο εβγαιναν εκτοϛ κεντρικηϛ διαχειρισηϛ. Αν η super league συστησει φορεα παραγωγηϛ και διανομηϛ αθλητικου περιεχομενου τιθενται ζητηματα οπωϛ πωϛ θα φτανει το σημα σε περιοχεϛ που οι υποδομεϛ για ιντερνετ ειναι προβληματικεϛ ή ανυπαρκτεϛ, αν θα μπορει τεχνικα να καλυψει τη ζητηση, η τιμολογηση του προιοντοϛ και ισωϛ αλλα που τωρα δε μπορω να σκεφτω. Δεν ξερω αν θα μπορουσαν οι δυο, υφισταμενοι, παροχοι να αγορασουν τα συνολικα δικαιωματα απο τον πιθανολογουμενο φορεα ηϛ super league , ωϛ κοινοπραξια και να αναλαβουν την εμπορικη διαθεση στον τελικο καταναλωτη. Ειναι δεδομενο οτι εχουν και την τεχνογνωσια και τα διαθεσιμα καναλια διανομηϛ σηματοϛ.
Συμφωνώ, αλλά είναι και η τσέπη του κόσμου δυστυχώς. Σε άλλες χώρες η κεντρική διαχείριση έχει πετύχει και με 2 παρόχους. Τώρα θα δούμε πώς και τι..