Νέα για Cosmote TV

Feelgood Zapping και Πρεμιέρα για την VOD πλατφόρμα “BBC Player” στις Multiscreen εφαρμογές της COSMOTE TV!​

Ταυτόχρονα τα BBC Studios ανακοίνωσαν ότι από αυτόν τον Νοέμβριο η VOD πλατφόρμα “BBC Player” προστέθηκε και σε άλλες δυο θυγατρικές πλατφόρμες της “Deutsche Telekom”, σε “Magio TV” της Slovak Telekom (Σλοβακία) και “Magenta TV” της T-Mobile (Τσεχία)! Ενώ η “THEMA” (μια εταιρεία του Canal+) ξεκίνησε στις ίδιες πλατφόρμες σε Σλοβακία και Τσεχία, την διάθεση 85 τίτλων συναυλιακού περιεχομένου από την SVoD πλατφόρμα “Qello Concerts by Stingray”!

Παράλληλα αλλαγές στο VOD περιεχόμενο των γραμμικών καναλιών που ανήκουν στη Disney, έχει πλέον επέλθει στη “COSMOTE TV Streaming” με περιορισμό πρόσβασης σε μέγιστο βαθμό, σε National Geographic Channels (μόνο σε 5 VOD τίτλους), Disney Channels (μόνο σε 2 VOD τίτλους) και FX Play (μόνο σε 7 VOD τίτλους)...

• Like
Reactions: kostthem and pepis
Μεγάλη αύξηση στους συνδρομητές της Cosmote tv. Αναμένουμε και τα αποτελέσματα από την Nova για να διαπιστώσουμε αν κέρδισαν και οι δύο πλατφόρμες ή μόνο η μία.

Μπραβο στην Cosmote που δεν κανει το τρικ τηϛ Nova, κατα τη συνεργασια τηϛ με Wind και Vodafone...
Δηλαδη να ανακοινωνει και τουϛ συνδρομητεϛ που βλεπουν Cosmote TV μεσω Nova...

Καθωϛ, αν το εκανε αυτο... ο αριθμοϛ θα ηταν 850 με 900 χιλιαδεϛ!!

Μπραβο στην Cosmote που δεν κανει το τρικ τηϛ Nova, κατα τη συνεργασια τηϛ με Wind και Vodafone...
Δηλαδη να ανακοινωνει και τουϛ συνδρομητεϛ που βλεπουν Cosmote TV μεσω Nova...

Καθωϛ, αν το εκανε αυτο... ο αριθμοϛ θα ηταν 850 με 900 χιλιαδεϛ!!
Να κάνω κι εγώ τον δικηγόρο του διαβόλου βέβαια έτσι για την κουβεντουλα αλλά πώς ξέρουμε ότι και η cosmote δεν κάνει ακριβώς το αντίστοιχο που αναφέρεις ;

24 χιλιάδες νέοι συνδρομητές στο τρίμηνο είναι σίγουρα καλό νούμερο.
Από την άλλη, δεν συνάδει με τις διαρροές περί σπασμένων τηλεφωνικών κέντρων και μεγάλων κυμάτων εισροών από το χώρο της πειρατείας. Βασικά αφορά ένα πολύ μικρό κομμάτι της πειρατείας. Μακάρι να πάει καλύτερα στο μέλλον.

24 χιλιάδες νέοι συνδρομητές στο τρίμηνο είναι σίγουρα καλό νούμερο.
Από την άλλη, δεν συνάδει με τις διαρροές περί σπασμένων τηλεφωνικών κέντρων και μεγάλων κυμάτων εισροών από το χώρο της πειρατείας. Βασικά αφορά ένα πολύ μικρό κομμάτι της πειρατείας. Μακάρι να πάει καλύτερα στο μέλλον.
24+30 χιλιάδες η Nova δεν είναι άσχημα πάντως... Και σίγουρα η αύξηση θα συνεχιστεί.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Οι τιμές του Netflix στην Ελλάδα αυξήθηκαν (πχ το βασικό από 7,99 πήγε 8,99) όμως στην Cosmote με την δέσμευση μένουν ίδιες. Επομένως πλέον δε μιλάμε για 2€ κάτω, αλλά για 3€ όταν συνδυάζεις το βασικό πακέτο Netflix με Cosmote tv σε δέσμευση (όχι ως add on)

Οι τιμές του Netflix στην Ελλάδα αυξήθηκαν (πχ το βασικό από 7,99 πήγε 8,99) όμως στην Cosmote με την δέσμευση μένουν ίδιες. Επομένως πλέον δε μιλάμε για 2€ κάτω, αλλά για 3€ όταν συνδυάζεις το βασικό πακέτο Netflix με Cosmote tv σε δέσμευση (όχι ως add on)

Στον λογαριασμό μου βλέπω να έχουν όντως αυξηθεί τα Standard και Premium, αλλά το Basic είναι ακόμη στα 7,99€ :unsure:

Attachments

• netflix.png
    netflix.png
    39.2 KB · Views: 53

Cosmote TV: εντελώς δωρεάν το premium Ant1+ για 12 μήνες στους συνδρομητές της​

Εμφανίστηκε και σε μένα, VDSL 100 + TV streaming full έχω

Εδώ το έβγαλε. Θέλει πιστωτική (και λογικά και χρεωστική ανάληψης θα δουλεύει) για να ενεργοποιηθεί (disposable Revolut δεν την πήρε) και ΠΡΟΣΟΧΗ στο να ακυρώσετε αμέσως μετά την εγγραφή την ανανέωση στις ρυθμίσεις λογαριασμού του ANT1+ γιατί θα σας χρεώσει ετησία συνδρομή 2ου έτους του χρόνου ίδια μέρα.

Όταν το κάνετε πρέπει να σας λέει στις ρυθμίσεις λογαριασμού:

Έχεις πραγματοποιήσει ακύρωση της συνδρομής σου και θα μεταβείς σε ΑΝΤ1+ Free στις 15/11/2025. Σε περίπτωση που άλλαξες γνώμη και θέλεις να παραμείνεις συνδρομητής πάτησε εδώ

Attachments

• Screenshot_2024-11-15-00-54-27-767_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg
    Screenshot_2024-11-15-00-54-27-767_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg
    718.2 KB · Views: 86
  • Screenshot_2024-11-15-00-54-38-884_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg
    Screenshot_2024-11-15-00-54-38-884_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg
    846.6 KB · Views: 84
Εδώ το έβγαλε. Θέλει πιστωτική (και λογικά και χρεωστική ανάληψης θα δουλεύει) για να ενεργοποιηθεί (disposable Revolut δεν την πήρε) και ΠΡΟΣΟΧΗ στο να ακυρώσετε αμέσως μετά την εγγραφή την ανανέωση στις ρυθμίσεις λογαριασμού του ANT1+ γιατί θα σας χρεώσει ετησία συνδρομή 2ου έτους του χρόνου ίδια μέρα.

Όταν το κάνετε πρέπει να σας λέει στις ρυθμίσεις λογαριασμού:
Εμένα δεν μου το βγάζει παρόλο που έχω σταθερό κινητό και τηλεόραση στο my cosmote app

Με Cosmote TV full pack, FTTH και δύο κινητά δεν το έβγαλε. Αλλά και πάλι, το είχα 9 μήνες δωρεάν από ΔΕΗ και δεν το χρησιμοποίησα ούτε μία φορά.

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Στα κανάλια Cosmote Sport 5,6,8 παρατήρησα ότι έχουν ενεργοποιήσει την hevc κωδικοποίηση και το bitrate τσιμπηθηκε στα 6,5 Mbps. Προφανώς η εικόνα είναι 2 φορές καλύτερη σε αυτα τα κανάλια, και απορώ γιατί δεν το κάνουν και στα υπόλοιπα

Στα κανάλια Cosmote Sport 5,6,8 παρατήρησα ότι έχουν ενεργοποιήσει την hevc κωδικοποίηση και το bitrate τσιμπηθηκε στα 6,5 Mbps. Προφανώς η εικόνα είναι 2 φορές καλύτερη σε αυτα τα κανάλια, και απορώ γιατί δεν το κάνουν και στα υπόλοιπα
Avc βλέπω εγώ, σε αντίθεση με το 4Κ που είναι hevc