Νέα για Cosmote TV

Τι αξιόλογη σειρά έχει βγει δηλαδή από το 2010 περίπου και μετά;
Mη μου αλλαζεις κουβεντα, για αυτους τους 2 λεγαμε οχι γενικα.
Παντως μετα το 2010 αυτοι οι 2 ειχαν κανει επιτυχια με το Ταμαμ.
Γενικα πλεον δεν εχουμε κωμωδιες

Mη μου αλλαζεις κουβεντα, για αυτους τους 2 λεγαμε οχι γενικα.
Παντως μετα το 2010 αυτοι οι 2 ειχαν κανει επιτυχια με το Ταμαμ.
Γενικα πλεον δεν εχουμε κωμωδιες
Καπωϛ το εσωσαν Οι συμπεθεροι απο τα Τιρανα.

• Like
Reactions: Teo010
Καπωϛ το εσωσαν Οι συμπεθεροι απο τα Τιρανα.
Ισχυει αλλα μετα εβγαλε αυτο το διδυμο την μουφα Μαιρη, Μαιρη, Μαιρη και τωρα ερχεται η αρχι-μουφα που θα παιζει στον Αλφα

• Like
Reactions: thiseas
Ισχυει αλλα μετα εβγαλε αυτο το διδυμο την μουφα Μαιρη, Μαιρη, Μαιρη και τωρα ερχεται η αρχι-μουφα που θα παιζει στον Αλφα
Καλημερα! Λεϛ να ειναι μουφα? Με βαση τουϛ συντελεστεϛ και την ταινια απο οπου προερχεται θεωρουσα οτι κατι θα μπορουσε να κανει. Θα δουμε σε λιγεϛ μερεϛ. Η ουσια ειναι οχι αλλο ψυχοπλακωμα, φονοι και συγκαλυμενο πορνο, τα τρια κυρια υστατικα των "δραματικων σειρων" που ειναι σαν κοπιεϛ.

Και το top gear που έχει όλους τους κύκλους το iplayer
Φίλε το Top Gear δεν είναι παραγωγής BBC.
Τη διανομή και τα δικαιώματα στη Μεγάλη Βρετανία τα έχει το BBC, για αυτό και υπάρχει στο BBC iPlayer.
Τα διεθνή όμως streaming δικαιώματα τα έχει η Amazon.
Στις περισσότερες χώρες το Top Gear υπάρχει μέσα στο Prime.
Νομίζω ότι το έχω πετύχει και στο ελληνικό Prime, κι αν θυμάμαι καλά δεν είχαν βάλει ακόμη ελληνικούς υπότιτλους.
Πολύ δύσκολο να μπει στο ελληνικό BBC Player, τα διεθνή δικαιώματα του ανήκουν στην Amazon.

Φίλε το Top Gear δεν είναι παραγωγής BBC.
Τη διανομή και τα δικαιώματα στη Μεγάλη Βρετανία τα έχει το BBC, για αυτό και υπάρχει στο BBC iPlayer.
Τα διεθνή όμως streaming δικαιώματα τα έχει η Amazon.
Στις περισσότερες χώρες το Top Gear υπάρχει μέσα στο Prime.
Νομίζω ότι το έχω πετύχει και στο ελληνικό Prime, κι αν θυμάμαι καλά δεν είχαν βάλει ακόμη ελληνικούς υπότιτλους.
Πολύ δύσκολο να μπει στο ελληνικό BBC Player, τα διεθνή δικαιώματα του ανήκουν στην Amazon.
Ναι ισχύει το είχα ξεχάσει

Και στον τελικό του Κόνφερενς ήταν 4Κ, αλλά πιστεύω κατά 99% πως ήταν απλά upscaled 1080.
Δεν με χαλάει 1080 σε σωστό bitrate και ας το βαπτίζουν όπως θέλουν.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Και στον τελικό του Κόνφερενς ήταν 4Κ, αλλά πιστεύω κατά 99% πως ήταν απλά upscaled 1080.
Δεν με χαλάει 1080 σε σωστό bitrate και ας το βαπτίζουν όπως θέλουν.
Καταρχήν, να πω ότι δεν είδα κανένα από τους δύο αγώνες στο 4κ κανάλι, απλά ήθελα να ξέρετε και να αναφέρω ότι 4κ παίζει βάση ταχύτητας ίντερνετ και ταυτόχρονα βγάζει κάτω αριστερά το υδατογραφημα ultra hd.

Πραγματικά, αυτή και το paramount plus, πολύ λίγο περιεχόμενο. Εντύπωση μου κάνει που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση.

• Like
Reactions: papaki_papaki
Πραγματικά, αυτή και το paramount plus, πολύ λίγο περιεχόμενο. Εντύπωση μου κάνει που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση.
Απογοητευτικό είναι και αυτό που κάνουν με το paramount+ και τώρα με το BBC player. Αφού έχουν δώσει όλον τον κατάλογο γιατί δεν τον πετάνε μέσα ένας θεός ξέρει..

Ξεκίνησε η υπηρεσία BBC Player με υποτιτλισμένα προγράμματα του BBC.
Και με εντελώς μισό κατάλογο σεζόν σε μερικές σειρές. Όπως το top gear που για κάποιο λόγο έχει μόνο 2η και 3η σεζόν από τις 20κατι

• Sad
Reactions: kostthem