Mη μου αλλαζεις κουβεντα, για αυτους τους 2 λεγαμε οχι γενικα.Τι αξιόλογη σειρά έχει βγει δηλαδή από το 2010 περίπου και μετά;
Παντως μετα το 2010 αυτοι οι 2 ειχαν κανει επιτυχια με το Ταμαμ.
Γενικα πλεον δεν εχουμε κωμωδιες
Mη μου αλλαζεις κουβεντα, για αυτους τους 2 λεγαμε οχι γενικα.Τι αξιόλογη σειρά έχει βγει δηλαδή από το 2010 περίπου και μετά;
Καπωϛ το εσωσαν Οι συμπεθεροι απο τα Τιρανα.Mη μου αλλαζεις κουβεντα, για αυτους τους 2 λεγαμε οχι γενικα.
Παντως μετα το 2010 αυτοι οι 2 ειχαν κανει επιτυχια με το Ταμαμ.
Γενικα πλεον δεν εχουμε κωμωδιες
Ισχυει αλλα μετα εβγαλε αυτο το διδυμο την μουφα Μαιρη, Μαιρη, Μαιρη και τωρα ερχεται η αρχι-μουφα που θα παιζει στον ΑλφαΚαπωϛ το εσωσαν Οι συμπεθεροι απο τα Τιρανα.
Καλημερα! Λεϛ να ειναι μουφα? Με βαση τουϛ συντελεστεϛ και την ταινια απο οπου προερχεται θεωρουσα οτι κατι θα μπορουσε να κανει. Θα δουμε σε λιγεϛ μερεϛ. Η ουσια ειναι οχι αλλο ψυχοπλακωμα, φονοι και συγκαλυμενο πορνο, τα τρια κυρια υστατικα των "δραματικων σειρων" που ειναι σαν κοπιεϛ.Ισχυει αλλα μετα εβγαλε αυτο το διδυμο την μουφα Μαιρη, Μαιρη, Μαιρη και τωρα ερχεται η αρχι-μουφα που θα παιζει στον Αλφα
Και το top gear που έχει όλους τους κύκλους το iplayerΑν στο BBC Player έχει το Doctor Who θα είναι τρομερή προσθήκη.
Φίλε το Top Gear δεν είναι παραγωγής BBC.Και το top gear που έχει όλους τους κύκλους το iplayer
Ναι ισχύει το είχα ξεχάσειΦίλε το Top Gear δεν είναι παραγωγής BBC.
Τη διανομή και τα δικαιώματα στη Μεγάλη Βρετανία τα έχει το BBC, για αυτό και υπάρχει στο BBC iPlayer.
Τα διεθνή όμως streaming δικαιώματα τα έχει η Amazon.
Στις περισσότερες χώρες το Top Gear υπάρχει μέσα στο Prime.
Νομίζω ότι το έχω πετύχει και στο ελληνικό Prime, κι αν θυμάμαι καλά δεν είχαν βάλει ακόμη ελληνικούς υπότιτλους.
Πολύ δύσκολο να μπει στο ελληνικό BBC Player, τα διεθνή δικαιώματα του ανήκουν στην Amazon.
Τι να πω, πολυ κιτσαριο νομιζω θα ειναι, ας περιμενουμε να το δουμε οταν ξεκινησειΚαλημερα! Λεϛ να ειναι μουφα?
Ελληνική παραγωγή; Νομίζω πρώτη φορά γίνεται σε παιχνίδι που γίνεται στην Ελλάδα κι όχι εκτός έδραςΟλυμπιακός - Μπράγκα στο 4K κανάλι την Πέμπτη στις 19:45!!
Καταρχήν, να πω ότι δεν είδα κανένα από τους δύο αγώνες στο 4κ κανάλι, απλά ήθελα να ξέρετε και να αναφέρω ότι 4κ παίζει βάση ταχύτητας ίντερνετ και ταυτόχρονα βγάζει κάτω αριστερά το υδατογραφημα ultra hd.Και στον τελικό του Κόνφερενς ήταν 4Κ, αλλά πιστεύω κατά 99% πως ήταν απλά upscaled 1080.
Δεν με χαλάει 1080 σε σωστό bitrate και ας το βαπτίζουν όπως θέλουν.
Απογοητευτικό είναι και αυτό που κάνουν με το paramount+ και τώρα με το BBC player. Αφού έχουν δώσει όλον τον κατάλογο γιατί δεν τον πετάνε μέσα ένας θεός ξέρει..Πραγματικά, αυτή και το paramount plus, πολύ λίγο περιεχόμενο. Εντύπωση μου κάνει που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση.
Και με εντελώς μισό κατάλογο σεζόν σε μερικές σειρές. Όπως το top gear που για κάποιο λόγο έχει μόνο 2η και 3η σεζόν από τις 20κατιΞεκίνησε η υπηρεσία BBC Player με υποτιτλισμένα προγράμματα του BBC.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.