Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Σποτάκι ΟΤΕ:Επειδή έφτασε τους 300.000 συνδρομητές για ένα Σαββατοκύριακο θα προσφέρει δωρεάν τις ταινίες on-demand σε όλους.(Νομίζω πρόκειται για το Σ/Κ 12-13 Ιουλίου)

Ο OTE TV γιορτάζει με δώρα τους 300.000 συνδρομητές του!

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου, τους συνδρομητές του OTE TV μέσω δορυφόρου αλλά και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης.

Ο OTE TV γιορτάζοντας για τη συμπλήρωση 300.000 συνδρομητών (το είχαμε γράψει ήδη εδώ http://www.digitaltvinfo.gr/news/news/item/12073-thn-universal-kalosorizei-o-ote-tv ), κάνει δώρο τις ενοικιάσεις ταινιών της υπηρεσίας Cinema on Demand, για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, σε όλους τους συνδρομητές του.

Συγκεκριμένα, από τις 12 Ιουλίου ώρα 00:00 έως τις 13/7 ώρα 23:59, όλες οι ενοικιάσεις ταινιών θα προσφέρονται χωρίς χρέωση, ώστε οι συνδρομητές της πλατφόρμας να απολαύσουν τα τελευταία blockbuster από τον κόσμο του Hollywood.

Έτσι, οι συνδρομητές μέσω δορυφόρου θα μπορούν να δουν δωρεάν τις ταινίες :

300:Η Άνοδος της αυτοκρατορίας (OTE Cinema on Demand HD)

Gravity: (OTE Cinema on Demand 1)

Πέμπτηκαι 12 : (OTE Cinema on Demand2)

Περπατώντας με τους δεινόσαυρους –μεταγλωττισμένο (OTE Cinema on Demand3)

Ενοικίαση μέσω SMS:0.11E/SMS

Για τους συνδρομητές του OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης η προσφορά ισχύει για ενοικιάσεις έως και 10 ταινιών . Εξαιρούνται οι ταινίες του καταλόγου «Ενήλικες».

Καλές θεάσεις λοιπόν!

www.digitaltvinfo.gr

Δηλαδή οι συνδρομητές μέσω δορυφόρου πρέπει να στείλουν μήνυμα; Και τι είδους μήνυμα;

Έιναι η συνηθισμένη διαδικασία για ενοικίαση ταινιών. Στέλνεις μύνημα με τον κωδικό της ταινίας που θέλεις να ενοικιάσεις.

Καλησπέρα ειναι αλήθεια οτι ο ΟΤΕ έχασε τα δικαιώματα για την ΙΣΠΑΝΙΑ ???? ( σημερα είχα τηλ απο την NOVA για προσφορά στο πακέτο και μου είπαν οτι έχουν πάρει την ΙΣΠΑΝΙΑ )

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Μάλλον θα εννοούν ότι θα το έχουν λόγω πώλησης στην ΟΤΕτβ:):).Λέτε να έχουμε καμία περίεργη συμπραξη-συνεργασια;

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Ο ΟΤΕ έχει συμβόλαιο με το Ισπανικό πρωτάθλημα μέχρι το 2015 άρα και φέτος θα δείχνει τους αγώνες της La Liga.

οτι και καλα εσυ μπηκες να γραψεις πρωτο μηνυμα στο φορουμ οτι μιλησες με την νοβα και σου ειπαν οτι εχασε ο οτε το ισπανικο....
καλησπερα και απο εμενα σας διαβαζω κανα χρονο αλλα δεν εγραφα ποτε....κανετε καλη δουλεια συνεχιστε ετσι...

οτι και καλα εσυ μπηκες να γραψεις πρωτο μηνυμα στο φορουμ οτι μιλησες με την νοβα και σου ειπαν οτι εχασε ο οτε το ισπανικο....
καλησπερα και απο εμενα σας διαβαζω κανα χρονο αλλα δεν εγραφα ποτε....κανετε καλη δουλεια συνεχιστε ετσι...

Και μονο που εισαι knicks οτι και να πεις εχεις δικιο!!!!
Carmelo κανονισε να μας τη κανεις...σε ψαχνουμε....σορρυ για το οφτοπικ αλλα δεν αντεξα...

Μην πιστεύετε τους τηλε πωλητές. Λένε ότι τους έρθει στο κεφάλι για να μας πείσουν να αγοράσουμε...

Και γιατι δεν τα ανοιγουν απλα οπως ειχε γινει πριν λιγες βδομαδες για μερικες ωρες?

Μην πιστεύετε τους τηλε πωλητές. Λένε ότι τους έρθει στο κεφάλι για να μας πείσουν να αγοράσουμε...

Εγώ απλά έγραψα τι μου είπε αυτός απο την NOVA Δεν καταλαβαίνω τι σημασία εχει εάν εχω γράψει ένα ή 100 post !!!

Έχει μεγάλη φαντασία όποιος πιστεύει ότι η TEAM θα δώσει στην Nova οτιδήποτε με την λέξη <<δικαίωμα>>. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα (+CL).

Αυτο με τηλεπωλητες Νοβα μου το είπαν 2 φίλοι μου. Έχουν ξεφύγει πήραν και είπαν οτι ο ΟΤΕ έχασε τα δικαιώματα του ισπανικου και γερμανικού και τους αγοράζει λέει γιατί εχει πρόβλημα ενώ η Νοβα πάει καλά. Μα καλα για χαζους μας περνάνε?

Υπάρχει πράγματι περίπτωση να χάσει ο ΟΤΕ τα πρωταθλήματα αυτά; Ξέρει κανείς πότε θα γίνουν οι σχετικοί διαγωνισμοί για Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και φυσικά Champion's League?

για τσαμπιονς λιγκ γινεται τωρα αλλα θα ισχυει απο την χρονια 2015-2016.Φετος θα τα εχει η νοβα.Για τα αλλα δεν εχω ακουσει κατι για διαγωνισμο αλλα σιγουρα το 2014-2015 θα τα εχει ο οτε.Οι διαγωνισμοι γινονται συνηθως το καλοκαιρι αντε μεχρι γεναρη πριν το τελος της σεζον που ληγει το υπαρχων συμβολαιο
Οι τηλεπωλητες εχουν ξεφυγει.Ακου εχει προβλημα ο οτε και τον αγοραζει η νοβα :rifle::Banane0:

Last edited by a moderator:

Θα ξενερωσω ασχημα,ετσι και χασει ο ΟΤΕ καποιο απο αυτα τα πρωταθληματα!

Υπομονή 1-2 μήνες και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μπορεί να βλέπουμε και φέτος Champions League από τον ΟΤΕ TV.