Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Ευχαριστούμε πολύ AFam,έχεις τίποτα και για Europa League;

Είχε γραφτεί οτι ο διαγωνισμός ήταν και για Europa. Για να δουμε, το καλο θα ειναι να πάρει όλο το Europa o ΟΤΕ για να μην βλέπουμε τη θλιβερή εικόνα του αντ1!

Δεν είμαι ο Κάλχας βρε παιδιά !! :flipout:

Δεν γνωρίζω για το Europa..

Τεράστια προσθήκη το CL.
Αν είναι αλήθεια,θα φύγω από την nova.

Τα νέα είναι φανταστικά. Αλλά κάτι μου λέει ότι θα τσιμπήσει 5-10 ευρώ πάνω ο λογαριασμός και θα είναι μ@Λ*κι*.

Και τα 2 στον ΟΤΕ...

βόμβα! και CHL και Europa στον ΟΤΕ; μεγάλη προσθήκη.. Στην nova μενει ενα υποβαθμισμένο Ελληνικό πρωτάθλημα; αν είναι έτσι πρέπει να δίνουν το πακέτο τους λίγο πιο ακριβά απο το hol tv.. 6-8 ευρώ max..

Χαίρομαι πολύ για την εξέλιξη, όσο χειρότερα πάει η Nova τόσο το καλύτερο.

Last edited:

Αναμενομενη εξελιξη,αφου το επιχειρημα για nova ηταν λιγο μπακαλιστικο, οτι δεν γινεται δηλαδη να το χασει γιατι μονο αυτο της εμεινε...

Εδώ πέρα εάν και δεν γράφει το όνομα της πλατφόρμας εφόσον θα ανακοινωθεί επίσημα από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, έχει κάποιες περισσότερες πληροφορίες.

http://www.sport-fm.gr/article/tinakse-ti-mpania-ston-aera-ta-pire-ola/789754#.VC-5_W-vRZ0.facebook

Εν ολίγοις 40 εκατ. ευρώ.

Πως υποθετουμε οτι ειναι ΟΤΕ,οταν πριν λιγο καιρο ακουγαμε οτι ο ΟΤΕ δεν μπορουσε να πλησιασει τα 28-30 μυρια;Μην δημιουργουνται προσδοκιες και ξαφνικα ξενερωσουμε!

Πως υποθετουμε οτι ειναι ΟΤΕ,οταν πριν λιγο καιρο ακουγαμε οτι ο ΟΤΕ δεν μπορουσε να πλησιασει τα 28-30 μυρια;Μην δημιουργουνται προσδοκιες και ξαφνικα ξενερωσουμε!

Δεν το υποθέτουμε από το άρθρο, αλλά από πληροφορίες των παιδιών που μέχρι σήμερα έχουν αποδειχτεί πολύ φερέγγυοι.

Έστω ότι δεν το γνωρίζαμε,έστω ότι ο Αντώνης δεν το έγραφε (που ο άνθρωπος είναι στον χώρο) και ότι πρέπει να κάναμε υπόθεση.

Από εδώ βλέπεις σελ. 25 ταμιακά διαθέσιμα 1,4443 δις.

Νομίζω ότι πλέον το πακέτο του ΟΤΕ ολοκληρώνεται όσο αφορά το αθλητικό μέρος , εννοώ βέβαια από πλευρά ποιότητας . Ξέρω ότι η Super League , έχει το δικό της κοινό και την δική της σημασία , αλλά από μόνη , έστω μαζί με την Euroleague ,πλέον δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στο πλήθος και ποιότητα δικαιωμάτων του ΟΤΕ. Πιστεύω πλέον είναι καιρός για τον ΟΤΕ να δώσει σημασία σε καινοτόμες υπηρεσίες όπως θέαση σε ταμπλέτες κλπ , όπως και δυνατότητες multiroom καθώς πλέον είναι τόσο μεγάλο το περιεχόμενο που είναι κρίμα να εγκλωβιζεσαι στην θέαση ενός μόνο καναλιού τη φορά. Υπάρχει περιεχόμενο για όλα τα γούστα και όλα τα ενδιαφέροντα που μια τέτοια κίνηση θα είχε , πιστεύω , ανταπόκριση από τους συνδρομητές του.

όσοι ασχολούμαστε επαγγελματικά με τον χώρο δεν θα γράφαμε κάτι το οποίο δεν θα είχε ισχύ. Ειδικά σε τέτοια deal.

Το νούμερο 28 κράτα το, θα το δεις ...

Xαιρομαι που μου απομακρυνετε την οποια επιφυλαξη μου!Δεν ξερω,ισως επειδη ειμαι προσφατος στον ΟΤΕTV και εχω ενθουσιαστει με το περιεχομενο,ιδιαιτερα με το αθλητικο βεβαια,ωρες-ωρες λειτουργω σαν να κανω διαφημιση του,σε συζητησεις με αλλους!Και ειδικα,με οσους εχουν NOVA.

http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/12806-champions-league-exoume-nikiti

Και ο ΑΝΤ1;