Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Άλλο η αναβάθμιση λογισμικού και άλλο η αλλαγή συχνοτήτων.

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Στο PVR δέκτη δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στο λογισμικό, μενού κτλ. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι όταν ανάβει ο δέκτης, δείχνει OC1, αντί για το κανάλι της Βουλής (χωρίς να πειράξω κάτι).

Re: Νέα για τον OTE TV

Μάλιστα. Οπότε ο δέκτης μου έχει ήδη αναβαθμιστεί απ τις 15 Ιούλη ενώ το ενημερωτικό μήνυμα για να τον αφήσω αναμμένο μου το έστειλαν στις 20. Πλήρως οργανωμένοι...

Εχω την εντυπωση ότι 15 Ιουλιου είναι η ημερομηνια που βγηκε η αναβαθμιση στον αερα και όχι η ημερομηνια που περασε η αναβαθμιση στον δεκτη.

Έχω τον πρώτο δέκτη και είχε κάνει αναβάθμιση στις 26 Ιουνίου και χθες βράδυ έκανε νέα αναβάθμιση με ημερομηνία 17 Ιουλίου! Πάντως αφήνω τον δέκτη ανοιχτό! Πριν δεν έπαιζαν τα δορυφορικά, σήμερα παίζουν κανονικά!

Τι είναι το Push VOD στο μενού του pvr μετά την αναβάθμιση?

Τι είναι το Push VOD στο μενού του pvr μετά την αναβάθμιση?

Push video on demand is a technique used by a number of broadcasters on systems that lack connectivity to provide true video on demand or by broadcasters who want to optimize their video streaming infrastructure by pre-loading the most popular contents to the consumer device. A push VOD system uses a personal video recorder (PVR) to store a selection of content, often transmitted in spare capacity overnight or all day long at low bandwidth. Users can watch the downloaded content at the time they desire, immediately and without any buffering issue. As content occupies space on the PVR hard drive, downloaded content is usually deleted after a week to make way for newer programs. The limited space on a PVR hard drive means that the selection of programs is usually restricted to most popular content. A new generation of Push VOD solution recently appeared on the market which, by using efficient error correction mechanisms, can free significant amount of bandwidth and that can deliver more than video e.g. magazines, interactive applications.

http://www.eutelsat.com/files/contributed/news/media_library/brochures/EUTELSAT_HBBTV.pdf

http://www.intelsat.com/blog/media-...providers-and-more-importantly-their-viewers/

Έχω τον πρώτο δέκτη και είχε κάνει αναβάθμιση στις 26 Ιουνίου και χθες βράδυ έκανε νέα αναβάθμιση με ημερομηνία 17 Ιουλίου! Πάντως αφήνω τον δέκτη ανοιχτό! Πριν δεν έπαιζαν τα δορυφορικά, σήμερα παίζουν κανονικά!

15 Ιουλίου είναι η version της αναβάθμισης του δέκτη.Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία από το δέκτη σου που να λέει ημερομηνία διαφορετική από αυτή που σου λέω;

Έχω και εγώ το πρώτο (combo) δέκτη του οτε και πήρε το βράδυ την αναβάθμιση κανονικά ένω τον είχα στο standby. Το firmware έχει έκδοση 1.2.1 με ημερόμηνία 17 Ιουλ. Η νέα έκδοση διόρθωσε το bug με τα ελευθερα κανάλια του 9e.

Καλησπέρα η επιλογή Push VOD που εμφανίζεται στο μενού του pvr;

Καλησπέρα η επιλογή Push VOD που εμφανίζεται στο μενού του pvr;

To Push VOD είναι μία τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη διανομή υπηρεσιών VOD (Video-On-Demand) με τη μετάδοση του περιεχομένου στις συσκευές των καταναλωτών. Ένα σύστημα Push VOD χρησιμοποιεί τον τοπικό αποθηκευτικό χώρο του αποκωδικοποιητή, για τη φιλοξενία του περιεχομένου. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν τα οφέλη της διαδραστικότητας με την επιλογή και παρακολούθηση περιεχομένου όποτε και όπως θέλουν, άμεσα χωρίς καθυστέρηση. Το περιεχόμενο αυτό συνήθως διαγράφεται μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, για να αφήσει χώρο για την αποθήκευση ανανεωμένου περιεχόμενου. Οι τελευταίες γενιές αποκωδικοποιητών περιλαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο έως και δύο terabyte, που αντιστοιχεί με 500 ώρες περιεχομένου HD.

Το Push VOD είναι η προτιμώμενη οδός διανομής πραγματικών υπηρεσιών VOD από τις τηλεοπτικές πλατφόρμες, όταν οι χρήστες δεν έχουν στη διάθεση τους διασύνδεση υψηλής ποιότητας στο διαδίκτυο. Βελτιστοποιεί επίσης τις υποδομές βίντεο streaming επιτρέποντας στις τηλεοπτικές πλατφόρμες να διανείμουν το περιεχόμενο στους αποκωδικοποιητές με μία μόνο ώθηση (push), και η δορυφορική είναι μία από τις πιο αποδοτικές τεχνολογίες διανομής.

http://digitalsattv.gr/news/news/item/12571-ypiresies-push-vod-meso-hbbtv-v2-0-apo-ti-eutelsat

ΥΓ:
Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot με την επιλογή Push VOD που εμφανίζεται στο μενού του pvr;

Last edited:

Καλησπέρα. Προχθες ελαβα και εγω το μηνυμα.Λογω αλλαγης συχνοτητας του δορυφορου ο αποκωδικοποιητης πρεπει να μεινει ενεργος (ΟΝ) Εως 31/7/2015. Εχθες ειχαμε το απογευμα διακοπη ρευματος για 2 ωρες περιπου. Θα εχω προβλημα με την αναβαθμιση?

Καλησπέρα. Προχθες ελαβα και εγω το μηνυμα.Λογω αλλαγης συχνοτητας του δορυφορου ο αποκωδικοποιητης πρεπει να μεινει ενεργος (ΟΝ) Εως 31/7/2015. Εχθες ειχαμε το απογευμα διακοπη ρευματος για 2 ωρες περιπου. Θα εχω προβλημα με την αναβαθμιση?

Οχι κανενα προβλημα δεν θα εχεις.

Η φωτογραφία απο τον πρώτο δέκτη (compo) με τη νέα αναβάθμιση.

Attachments

• uploadfromtaptalk1437579310767.jpg
    uploadfromtaptalk1437579310767.jpg
    88.8 KB · Views: 347

To Push VOD είναι μία τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη διανομή υπηρεσιών VOD (Video-On-Demand) με τη μετάδοση του περιεχομένου στις συσκευές των καταναλωτών. Ένα σύστημα Push VOD χρησιμοποιεί τον τοπικό αποθηκευτικό χώρο του αποκωδικοποιητή, για τη φιλοξενία του περιεχομένου. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν τα οφέλη της διαδραστικότητας με την επιλογή και παρακολούθηση περιεχομένου όποτε και όπως θέλουν, άμεσα χωρίς καθυστέρηση. Το περιεχόμενο αυτό συνήθως διαγράφεται μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, για να αφήσει χώρο για την αποθήκευση ανανεωμένου περιεχόμενου. Οι τελευταίες γενιές αποκωδικοποιητών περιλαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο έως και δύο terabyte, που αντιστοιχεί με 500 ώρες περιεχομένου HD.

Το Push VOD είναι η προτιμώμενη οδός διανομής πραγματικών υπηρεσιών VOD από τις τηλεοπτικές πλατφόρμες, όταν οι χρήστες δεν έχουν στη διάθεση τους διασύνδεση υψηλής ποιότητας στο διαδίκτυο. Βελτιστοποιεί επίσης τις υποδομές βίντεο streaming επιτρέποντας στις τηλεοπτικές πλατφόρμες να διανείμουν το περιεχόμενο στους αποκωδικοποιητές με μία μόνο ώθηση (push), και η δορυφορική είναι μία από τις πιο αποδοτικές τεχνολογίες διανομής.

http://digitalsattv.gr/news/news/item/12571-ypiresies-push-vod-meso-hbbtv-v2-0-apo-ti-eutelsat

ΥΓ:
Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot με την επιλογή Push VOD που εμφανίζεται στο μενού του pvr;

Δεν έχω βρει την επιλογή μετά την αναβάθμιση. Για αυτό ρωτάω που βρίσκεται η συγκεκριμένη επιλογή στο μενού.

Η φωτογραφία απο τον πρώτο δέκτη (compo) με τη νέα αναβάθμιση.

Σ' ευχαριστώ πολύ. Άρα,διαφορετική η αναβάθμιση για τους 2 δέκτες.

Για μας που λυπουμε κ θα επιστρεψουμε μεσα αυγουστου παιζει προβλημα που δεν στο ρευμα ο αποκωδικοποιητης; Ή θα γινουν τα απαραιτητα με το που τον συνδεσουμε;

Στον PVR μετα την αναβαθμιση εμφανιζεται μυνημα "αναζητηση μεσα στα αγαπημενα"
(ή κατι τετοιο) οταν βαζεις καποιο καναλι μεσω του πληκτρου fav.