Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Και γω με τον Technicolor είμαι και παρολο που από ότι βλεπω στις πληροφοριες εγκαταστασης εχουμε την ιδια αναβαθμιση επιλογή για Push Vod δεν εχω.Περιεργο παντως με την ιδια αναβαθμιση ιδιοι δεκτες να εχουν διαφορετικο μενου

Και γω με τον Technicolor είμαι και παρολο που από ότι βλεπω στις πληροφοριες εγκαταστασης εχουμε την ιδια αναβαθμιση επιλογή για Push Vod δεν εχω.Περιεργο παντως με την ιδια αναβαθμιση ιδιοι δεκτες να εχουν διαφορετικο μενου

κι εδω τα ιδια! μήπως δεν αναφερεται μεσω δορυφόρου?

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

και εγω τα ιδια, η καινουρια αναβαθμιση αυτη ειναι γιατι σε αλλον αποδικοποιητη ειναι η 1.201 απο οτι διαβαζω η ειναι ασχετο?

Ένα ακόμα "περίεργο" συμπτωμα που μου παρουσιάζει ο δέκτης, είναι ότι κάθε φοράπου τον ανοίγω η φωνή είναι στην μέση της μπάρας! Ποτέ δεν συνέβαινε αυτό..... Γενικά συμπεριφέρετια περίεργα, ελπίζω να είναι κάτι που θα ξεπεραστεί και να οφείλεται σε αναβάθμιση που δεν έχει γίνει... Μηνύματα πάντως δεν μου έχουν έρθουν ακόμη.......Καμιά ιδέα???

Kαταρχήν να αναφέρω ότι λύθηκαν τα περισσότερα προβλήματα που μου παρουσίαζε ο δέκτης μου. Έγινε αναβάθμιση με ημερομηνία 17/7 αλλά σήμερα διαπίστωσα ότι έχω πλέον πάλι πρόσβαση στις υπόλοιπες συχνότητες του δορυφόρου. Το μόνο που διαπίστωσα ότι παραμένει "ενοχλητικό" είναι ο ήχος που κάθε φορά είναι στην μέση όταν ανοίγω τον δέκτη ενώ εγώ τον βάζω στο τέρμα... Επιπλέον να αναφέρω ότι έχουν μπει πολλά καινούρια και ενδιαφέροντα κανάλια από Γαλλία & Ελβετία που αξίζει να κάνετε ανίχνευση και να τα βρείτε. Κάποια από αυτά μάλιστα δεν τα έχω συναντήσει στους άλλους εμπορικούς δορυφόρους! Τέλος μία ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να σβήσω μεμονωμένα κανάλια μιας συχνότητας (εκτός ΟΤΕ εννοείται) ώστε να μπορώ να κατεβάσω άλλα; Βλέπω ότι τα άλλα δορυφορικά κανάλια εκτός ΟΤΕ ξεκινούν από το 900. Έχω φτάσει στο 970! Πως μπορώ να σβήσω κάποια άσχετα ώστε να έχω χώρο αν βγει κάποιο καινούριο ελεύθερο να το κατεβάσω;;; Ευχαριστώ πολύ!

Ωχ, από το 900 ξεκινάνε τώρα; Εμένα (τουλάχιστον πριν από την αναβάθμιση που δεν έχω κάνει ακόμα) ξεκιναγαν από το 800 και τουλάχιστον έτσι είχα και 200 ελεύθερα στους 3 δορυφόρους που πιάνω. Άμα πέσουν στα 100 τα διαθέσιμα ελεύθερα ούτε για τον astra δεν θα φτάνει....

Τέλος μία ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να σβήσω μεμονωμένα κανάλια μιας συχνότητας (εκτός ΟΤΕ εννοείται) ώστε να μπορώ να κατεβάσω άλλα; Βλέπω ότι τα άλλα δορυφορικά κανάλια εκτός ΟΤΕ ξεκινούν από το 900. Έχω φτάσει στο 970! Πως μπορώ να σβήσω κάποια άσχετα ώστε να έχω χώρο αν βγει κάποιο καινούριο ελεύθερο να το κατεβάσω;;; Ευχαριστώ πολύ!

Μήπως θες να κάνεις αυτό? Μενού---> Ρυθμίσεις ---> Ρυθμίσεις συστήματος ---> Ελεύθερα κανάλια ---> Διαγραφή καναλιών

To Multiview θα έρθει πρώτα σε IPTV και έπειτα σε Δορυφορικό για τον φίλο που με ρώτησε.

Καλημερες

Multiview σε IPTV υπαρχει ηδη απο την στιγμη που μπορει οποιοσδηποτε εχει IPTV να βαλει δυο αποκωδικοποιητες στο ιδιο modem παιρνοντας απλα τηλεφωνο στην υποστηριξη πελατων ωστε να του το παραμετροποιησουν απο αποσταση.Εννοειται παιρνει τηλεφωνο για να λαβει με χρησιδανειο το δευτερο αποκωδικοποιητη ή με συγκατάθεση για συνεχιση του προγραμματος στο οποιο ανηκει

Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα Favorites.
Εννοώ ότι πλέον βλέπω με άλλη διαρύθμιση τα κανάλια και σε κάθε ένα από αυτά μόνο την εκπομπή
που παίζει τώρα και την επόμενη χωρίς να μπορώ να ψάξω το πρόγραμμα όλης της εβδομάδας.
Αλλάζει αυτό? Διαφορετικά προσωπικά το νέο στυλ το κρίνω άθλιο (ειδικά για όσους έχουν pvr).

Απο 3 αυγουστου θα προστεθουν και τα καναλια OTESport7 & OTESport8
Επισης θα προστεθουν και αρκετα καναλια στο OTE TV Go οπως επισης πολλα καναλια θα αναβαθμιστουν σε HD

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Με την ίδια συνδρομή ή διπλή;

Πραγματικά, αυτή την δυνατότητα δεν την ξέρω,οπως και πολύς κόσμος φαντάζομαι...

Απο 3 αυγουστου θα προστεθουν και τα καναλια OTESport7 & OTESport8
Επισης θα προστεθουν και αρκετα καναλια στο OTE TV Go οπως επισης πολλα καναλια θα αναβαθμιστουν σε HD

Απο που τα ξερεις αυτα;Δηλαδη ποια καναλια θα γινουν HD;

τα OTECinema 1 ,ΟΤΕSport4,5,6 παρολο που γραφει HD, δεν ηταν σε HD αναλυση στο OTE TV Go και θα αναβαθμιστουν

Μήπως θες να κάνεις αυτό? Μενού---> Ρυθμίσεις ---> Ρυθμίσεις συστήματος ---> Ελεύθερα κανάλια ---> Διαγραφή καναλιών

Επειδή δεν γνωρίζω τι θα γίνει, για αυτό δεν το έχω κάνει ακόμη!!!! Θα μου σβήσει ΟΛΑ τα κανάλια χωρίς δεύτερη κουβέντα, ή θα μου βγάλει την λίστα όπου μπορώ να αποφασίσω εγώ ποια θα σβήσω; Το έχεις κάνει εσύ;;;