Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Καλο θα ήταν ο ΟΤΕ μετα την αναβάθμιση να δώσει την δυνατότητα σε όσους έχουν τον technicolor να μπορούν να συνδέσουν εξωτερικό σκληρό δίσκο για της έγραφες έστω και με περιορισμούς και ας μείνει ο εσωτερικός σκληρός για το on demand και το replay tv

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Καλο θα ήταν ο ΟΤΕ μετα την αναβάθμιση να δώσει την δυνατότητα σε όσους έχουν τον technicolor να μπορούν να συνδέσουν εξωτερικό σκληρό δίσκο για της έγραφες έστω και με περιορισμούς και ας μείνει ο εσωτερικός σκληρός για το on demand και το replay tv
Αυτό που έχει κάνει η nova είναι το καλύτερο. Δεσμεύει ένα ποσοστό από τον σκληρό για το ON demand και το υπόλοιπο το αφήνει για εγγραφές του χρήστη.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγινε απο σημερα οπως ειχε αναφερθει η μετατροπη του Otecinema 2 σε HD

Πολύ καλή κίνηση. Αντέ να δούμε και τα FOX να από λαμβάνουμε καμμια σειρά

Ελπίζω να μην αργήσουν πολύ γιατί ήδη έπρεπε να ήταν hd εδώ κ αρκετό καιρό.καναν κάτι στα logo τους;μου φαίνονται μεγαλύτερα σημερα

Θα δούμε the strain τη Δευτέρα σε high definition εστω;Εγώ πίστευα πως το ότι μεγάλωσαν τα λογότυπα σήμερα ήταν σημάδι πως θα γίνει και η μετατροπή μέσα στη μέρα.

μολις παρατηρησα οτι εχουμε και rebrand απο το sundance σε logo Και γραφικα!!!...αγαπημενο

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Πόσο ακόμα θα περιμένουμε μήπως ξέρεις στο περίπου??

Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά πρέπει να γινουν κάποιες δοκιμές ακόμα για υποτίτλους κλπ. και μετά να βγει.

Last edited by a moderator:

Γιατί δεν έχει γραφικά με χρόνο και σκορ το φιλικό της εθνικής;

Αυτο το θεμα εχει παρατραβηξει ειδικα στους αγωνες της δευτερης κατηγοριας της Γερμανιας, οπου ποτε ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ο χρονος και το σκορ, στα γερμανικα καναλια και φυσικα υπαρχουν, απαντηση απο τον οτε δεν εχω παρει, ΤΟΣΟΟΟΟ δυσκολο ειναι??????????

Γιατί δεν έχει γραφικά με χρόνο και σκορ το φιλικό της εθνικής;

είπαν στην μετάδοση οτι δεν το έδινε η Ολανδική παραγωγή.

Στο Β ημίχρονο είχε κανονικά για λόγο που δεν μας εξήγησε ο σπικερμαν.

είπαν στην μετάδοση οτι δεν το έδινε η Ολανδική παραγωγή.

Στο Β ημίχρονο είχε κανονικά για λόγο που δεν μας εξήγησε ο σπικερμαν.
Ναι όντως είχε στο β ημίχρονο

Στην νοβα παιζουν hd τα καναλια φοχ .to on demand ποτε θα γινει στον οτε.

Έγινε πριν από λίγο η μετατροπή απο sd σε hd στα FOX και Foxlife! Άψογη η εικόνα και στα δύο!