Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Μία διόρθωση στο παραπάνω ποστ. Φυσικά δεν διατίθεται ευρυζωνικό σε μη πελάτες οτε. Εκ παραδρομής το έγραψα.
Επισης δίνεται δώρο το πιάτο με προϋπόθεση ότι την εγκατάσταση θα την κάνει συνεργάτης οτε με κόστος 50 ευρώ

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέποντας τις πρεμιέρες της ΝΟΒΑ για το μήνα Νοέμβριο αντιλαμβάνομαι πως κάτι γίνεται με προφανώς περισσότερα του ενός στούντιο σχετικά με τον ΟΤΕ. Παρατηρώ πως έχουν αυξηθεί δραματικά οι ταινίες απο ευρωπαικά στούντιο (Canal Plus) και απο Αμερική κάτι μικρά, πλήν της Sony που ανανέωσε πρόσφατα και της 20Century Fox που σε συνδυασμό με την Odeon προβάλει. Συγκεκριμένα 3 ταινίες όλες και όλες ειναι απο την Fox, οι υπόλοιπες μη ευρωπαικές ειναι εγχώριων διανομέων (Spentzos-Seven Films). Υποθέτω (πλέον με μεγαλύτερη βεβαιότητα) πως στον ΟΤΕ έρχονται Warner και Disney. Εχω την εντύπωση πως κάτι καλό ετοιμάζεται χωρίς να ειμαι για κάτι σίγουρος αλλά βλέπω πως σαν να χαλαρώνουν λίγο περισσότερο οι ταινίες στην ΝΟΒΑ και αυτό τον μήνα.Μπορεί να ειναι και σύμπτωση. Επίσης η τελευταία ταινία της Warner για την ΝΟΒΑ ειναι το "Στην καρδια της θάλασσας" που αφορά και την τελευταία ταινία του στούντιο για το 2015.

Last edited:

Θα μου πείτε βέβαια γιατι τότε ο ΟΤΕ παραμένει στις πρεμιέρες του και αυτός φειδωλός και δεν βάζει κάτι εφόσον ισχύουν τα παραπάνω...αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, υποθέτω πως όπως και με την Paramount που σιγά σιγά άρχισαν οι πρεμιέρες (ήδη έχει 2 τον Νοέμβριο) πιστεύω πως απο Δεκέμβριο πλέον θα γίνει το "μπαμ". Δεν νομίζω νωρίτερα απο τότε να γίνει κάτι και η playlist για τις πρεμιέρες έχει ήδη ανακοινωθεί. Ενα μήνα υπομονή προφανώς και βλέπουμε πως θα εξελιχθεί.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Εγώ πιστεύω πως για να μην βγάλει κάποια ανακοινωσει-δελτίο τύπου ο ΟΤΕ για τη συμφωνία με την Paramount η λογική λέει πως είναι σε διαπραγματεύσεις και με αλλα στούντιο. Kαι περιμένει να τα ανακοινώσει όλα μαζί, για να προκαλέσει αίσθηση
Aλλιώς ποιος ο λόγος να μη βγάλει έστω ένα δελτίο τύπου ότι έκλεισε συμφωνία με την Paramount (?) από τη στιγμή μάλιστα που στο κινηματογραφικό περιεχόμενο υστερούσε και κάτι τέτοιο θα τόνωνε την ψυχολογία τον συνδρομητών
Kαι στο φιναλε ποιος δεν θέλει να διαφημίσει το προϊόν του?
Τέλος πάντων όλα αυτά είναι εικασίες, ο χρόνος θα δείξει

Μου ειπαν οτι απο 2017 θα ισχυει νομος για voip τηλεφωνια υποχρεωτικά.υπαρχεις οντως αυτος ο νομος Που τον βρισκεις να τον διαβασεις και θα ισχύει και στους αλλους παροχους ειπαν σρο 13888 και με αυτο θα παιζει καλυτερα το οτε τιβι ,το ιντερνέτ και η τηλεφωνια .

Μου ειπαν οτι απο 2017 θα ισχυει νομος για voip τηλεφωνια υποχρεωτικά.υπαρχεις οντως αυτος ο νομος Που τον βρισκεις να τον διαβασεις και θα ισχύει και στους αλλους παροχους ειπαν σρο 13888 και με αυτο θα παιζει καλυτερα το οτε τιβι ,το ιντερνέτ και η τηλεφωνια .
Έκλεισα σαν συνδρομητής ΟΤΕ μετά από αυτό που σου είπαν φίλε μου.... Ο ΟΤΕ έχει στόχο να μεταφέρει τους συνδρομητές του σε voip ως το 2018 αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έβγαλε και νομοθετικό διάταγμα... Να δω τι άλλο θα ακούσουμε από cc εταιριών. Βέβαια εδώ είμαστε off topic οπότε καλό θα είναι να μεταφερθούν στο ανάλογο νήμα

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα αλλαξει ο μανωλιος και θα βαλει τα ρουχα του αλλιως..
Ας κοιτάξει να αλλάξει την εικόνα, γιατί μας πόνεσαν τα ματάκια στον αγώνα της Ρεαλ

ελπιζω τους τεχνικους του να παρει αλλους γιατι δεν βλεπεται η εικονα HD:furious3:

Ή αλλάξει όνομα και γίνει Cosmote tv μία και αυτό είναι το brand name της εταιρείας;

Το σποτάκι δείχνει τα χρώματα του cosmote logo οπότε ποντάρω στην αλλαγή ονόματος και γραφικών.

Και εγώ αυτό πιστεύω! Ήταν θέμα χρόνου να αλλάξει από τη στιγμή που έγιναν όλα COSMOTE

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φαντάζομαι να γραφει COSMOTECΙΝΕΜΑ1HD. Είναι που είναι τεράστιο το λογότυπο. Βλέπω να πιάνει τη μιση οθόνη.

Ή Cinema1HD με κάποια επέμβαση στο C ώστε να αναφέρεται στην Cosmote! Ωραία βρήκαμε παιχνίδι 😂😂😂😂