Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Καλά το φαντάστηκα..
COSMOTE cinema 1 HD
Tη μιση οθόνη θα πιάνει αν τα γράμματα είναι όπως είναι τώρα

Re: Νέα για τον OTE TV

Εγώ ακόμα και τώρα θεωρώ καλύτερο όνομα το παλιό con X TV. Το cosmote τώρα τι να πω... Παραπαει

Αντε σιγά σιγά να αλλάξουν οι κ. κ. Διαχειριστές τις ονομασίες στα αντίστοιχα θέματα...

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Καλά το φαντάστηκα..
COSMOTE cinema 1 HD
Tη μιση οθόνη θα πιάνει αν τα γράμματα είναι όπως είναι τώρα

Κάτι μου λέει πως θα έχουν απλά το λογότυπο (το πράσινο, μπλε) και δίπλα Sports1, Cimema1 κλπ. Δεν λέει να το γράψουν όλο. Χάλια θα είναι. Ελπίζω τουλάχιστο να έχει transparency.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε. Καθίστε να δούμε την υλοποίηση και τα σχολιάζουμε.

Οικονομικά αποτελέσματα Γ τριμήνου 2016 ομίλου ΟΤΕ

Μετά από μικρή πτώση το Β’ τρίμηνο, οι υπηρεσίες τηλεόρασης παρουσίασαν ισχυρή ανάπτυξη για ένα ακόμα τρίμηνο. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ο συνολικός αριθμός συνδρομητών ΟΤΕ TV ανήλθε σε 478.000, καταγράφοντας αύξηση 16% σε ετήσια βάση. Χάρη στην αύξηση των συνδρομητών και το υψηλότερο ARPU, ο ΟΤΕ TV ενίσχυσε τις επιδόσεις του κατά το τρίμηνο. O OTE συνέχισε να κεφαλαιοποιεί τις σημαντικές επενδύσεις του σε ποιοτικό περιεχόμενο.

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση στο http://digitaltvinfo.gr/news/news/item/18481-ena-apo-ta-pio-dynata-trimina-ton-teleftaion-eton-gia-ton-omilo-ote-oikonomika-apotelesmata-g-triminou-2016

Αν θυμάμαι καλά, Β' τριμηνο είχε περίπου 20000 λιγότερους.... Σημαντική αύξηση δεδομένης και της αύξησης τιμής μέσω του φόρου συνδρομητικής. Εκτιμώ πως ήδη έχει περάσει την Nova σε αριθμό συνδρομητών.

Αν θυμάμαι καλά, Β' τριμηνο είχε περίπου 20000 λιγότερους.... Σημαντική αύξηση δεδομένης και της αύξησης τιμής μέσω του φόρου συνδρομητικής. Εκτιμώ πως ήδη έχει περάσει την Nova σε αριθμό συνδρομητών.

Σωστός. 458.920 συνδρομητές είχε στο Β τρίμηνο του 2016 (τέλη Ιουνίου) ο OTE TV. 460.252 συνδρομητές είχε το αντίστοιχο εξάμηνο η Nova. Η εκτίμηση της αγοράς είναι πως ο OTE TV είναι πλέον μπροστά στο αριθμό συνδρομητών.

Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι εάν συγκρίνουμε την συνολική συνδρομητική βάση pay tv για την Ελλάδα σε μια περίοδο 10-ετιας έχει τουλάχιστον τετραπλασιαστεί.

Σήμερα είχαν και σποτάκι που έλεγε ότι από ΟΤΕ TV γινόμαστε cosmote TV.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέα για τον OTE TV

Μεγαλη αλλαγη. Συγκλονιστηκαμε. Ας το γιορτασουμε με. Πpοσθηκη 2 ακομη καναλιων telemarketing

χαχα!!!! σωστος!!!!καθολου απιθανο.ειναι μπουκωμενα στους αναμεταδοτες αλλα ενταξει με το rebrand αφαιρεσε 4 teleshoping και βαλε ενα-δυο sd θεματικα.να μην πω ονοματα για το ποια μπορει να βγαλει και να βαλει αλλα θα μπορουσε.rebrand κανεις

Για το ote go αν μπορεί να μπει ο καθένας πότε είναι για να γίνει

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω για το go δεν το πιστευω οτι θα γινει.νομιζω χαραξαν την πολιτικη τους που ειναι περιπλοκη και κερδοφορα.υποτιθεται με το rebrand συμφωνα με το αρθρο.αν συμβει θα ειναι μεγαλη αλλαγη

Απ'οτι φαίνεται σύντομα θα ανέβει η νέα σελίδα του cosmote tv!!
a9acb37ce6f815ad2848e9913bf17dfe.jpg

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος πχ στο 201 γράφει Cosmotecinem... και δε βλέπεις αν είναι το cinema 1 κλπ... Δε βγάζουν το cosmote από κει, είναι ολόκληρο μακρυνάρι πια

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk