Σίγουρα δεν ενδιαφέρεται γιά τη superlegue ως πακέτο, αν μπορούσε όμως να πάρει 2 ομάδες ίσως να το έκανε.Μα δεν ενδιαφέρεται για superleague.
Ο ΠΑΟΚ θα μεταδώσει από το κανάλι του το παιχνίδι με χρέωση 1,99.Λέτε να συνεχίσει έτσι;ισχύει γιά τους κατοίκους εξωτερικού.Δεν νομίζω πως το ένα επηρεάζει το άλλο.
Το τίμημα του πορτογαλικού προφανώς μικρό είναι (2-3 εκατομμύρια το πολύ).
Σχετικά με την Superleague, δεν ενδιαφέρονταν έτσι και αλλιώς να την πάρουν ολόκληρη.
Και ότι συζητήσεις έγιναν αφορούσαν την επόμενη σεζόν, με ερωτηματικό προφανώς τον ΠΑΟΚ που δεν δεσμεύεται από κεντρική διαχείριση.
Στο σάιτ τώρα Cosmote full pack 20 γιά όλους.Τους βρήκε ψόφιους στη nova και τους χτυπάει.
Το είδες αυτό τώρα η το λες έτσι;Απλά στο site σου εχει επιλογή για νέα τηλεφωνική σύνδεση η μεταφορά απο αλλο πάροχο. Δν σου εχει επιλογή μόνο CosmoteTV.
Στο σάιτ τώρα Cosmote full pack 20 γιά όλους.Τους βρήκε ψόφιους στη nova και τους χτυπάει.
Μάλλον έχεις δίκιο αλλά κι έτσι καλή προσφορά μοιάζει.Απλά στο site σου εχει επιλογή για νέα τηλεφωνική σύνδεση η μεταφορά απο αλλο πάροχο. Δν σου εχει επιλογή μόνο CosmoteTV.
Αν πατήσεις προσθήκη στο καλάθι δεν λέει ούτε για interet ούτε για τίποτα, μονο το full pack βγάζει.
Απλά είναι για καινούργιους πελάτες, όχι για υφισταμενους.
Τις δυο επιλογές που είπα τις έχει προεπιλεγμένες, και δεν σε αφήνει να εξαιρέσεις καμία άρα άσχετα τι προσθέτει στο καλάθι σίγουρα στην συνεχεία θα της φέρει μπροστά.
Ναι ειδα που έχει τσεκαρισμένο το κουτάκι, δεν ξέρω τι να πω. Πάντως αν το βάλεις στο καλάθι, σου βγάζει ολοκλήρωση παραγγελίας, k σου βγάζει την καρτέλα να συμπληρώσεις τα στοιχεια σου,και από κάτω γραφει υποβολή. Δοκίμασε το. Δεν νομίζω να σου λέει τελικό ποσο 20 ευρώ να συμπληρώνεις τα στοιχεια σου να πατάς υποβολή για να ολοκληρωθεί η παραγγελια και να σου εμφανίζει μετά τα υπόλοιπα.
Bεβαια όλα να τα περιμένουμε, αλλα παράξενο μου φαίνεται ενώ έχεις κάνει την παραγγελια μετά να σου βγάζει κι αλλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.