Νέα για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Μα δεν ενδιαφέρεται για superleague.
Σίγουρα δεν ενδιαφέρεται γιά τη superlegue ως πακέτο, αν μπορούσε όμως να πάρει 2 ομάδες ίσως να το έκανε.

Δεν νομίζω πως το ένα επηρεάζει το άλλο.

Το τίμημα του πορτογαλικού προφανώς μικρό είναι (2-3 εκατομμύρια το πολύ).

Σχετικά με την Superleague, δεν ενδιαφέρονταν έτσι και αλλιώς να την πάρουν ολόκληρη.

Και ότι συζητήσεις έγιναν αφορούσαν την επόμενη σεζόν, με ερωτηματικό προφανώς τον ΠΑΟΚ που δεν δεσμεύεται από κεντρική διαχείριση.

Δεν νομίζω πως το ένα επηρεάζει το άλλο.

Το τίμημα του πορτογαλικού προφανώς μικρό είναι (2-3 εκατομμύρια το πολύ).

Σχετικά με την Superleague, δεν ενδιαφέρονταν έτσι και αλλιώς να την πάρουν ολόκληρη.

Και ότι συζητήσεις έγιναν αφορούσαν την επόμενη σεζόν, με ερωτηματικό προφανώς τον ΠΑΟΚ που δεν δεσμεύεται από κεντρική διαχείριση.
Ο ΠΑΟΚ θα μεταδώσει από το κανάλι του το παιχνίδι με χρέωση 1,99.Λέτε να συνεχίσει έτσι;ισχύει γιά τους κατοίκους εξωτερικού.

Μην παραμυθιαζεστε οτι δεν ενδιαφερονται για την Super League.Κανουν οτι δεν ενδιαφερονται για να την παρουν φτηνα,και σωστα σκεφτονται δλδ.Σε λιγο καιρο θα παρακαλανε γονατιστοι τα λαμογια οι βλαχοπροεδροι τον Οτε και θα πεσουν σαν ωριμο φρουτο...

Last edited by a moderator:
Από τη μια θελω να την πάρει για να βλεπω την ομάδα μου αλλα απο την άλλη φοβάμαι για καμια μεγάλη αύξηση.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό με τα πορτογαλικό.Πως όμως και πήρε μόνο 3?Ή σου λέει ,να έχει ο τηλεθεατής μια έξτρα επιλογή Παρασκευή και Δευτέρα και άλλωστε ποιος θα κάτσει να δει πορτογαλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο

Στο σάιτ τώρα Cosmote full pack 20 γιά όλους.Τους βρήκε ψόφιους στη nova και τους χτυπάει.

Στο σάιτ τώρα Cosmote full pack 20 γιά όλους.Τους βρήκε ψόφιους στη nova και τους χτυπάει.

Απλά στο site σου εχει επιλογή για νέα τηλεφωνική σύνδεση η μεταφορά απο αλλο πάροχο. Δν σου εχει επιλογή μόνο CosmoteTV.

Απλά στο site σου εχει επιλογή για νέα τηλεφωνική σύνδεση η μεταφορά απο αλλο πάροχο. Δν σου εχει επιλογή μόνο CosmoteTV.
Το είδες αυτό τώρα η το λες έτσι;
Δεν είχα χρόνο να το δω,βλέπω ολυμπιακό.

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

αυτες ειναι προσφορες ,με αυτο μονο κερδος εχει

Μάλλον έχεις δίκιο αλλά κι έτσι καλή προσφορά μοιάζει.

Αν πατήσεις προσθήκη στο καλάθι δεν λέει ούτε για interet ούτε για τίποτα, μονο το full pack βγάζει.
Απλά είναι για καινούργιους πελάτες, όχι για υφισταμενους.

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Αν πατήσεις προσθήκη στο καλάθι δεν λέει ούτε για interet ούτε για τίποτα, μονο το full pack βγάζει.
Απλά είναι για καινούργιους πελάτες, όχι για υφισταμενους.

Τις δυο επιλογές που είπα τις έχει προεπιλεγμένες, και δεν σε αφήνει να εξαιρέσεις καμία άρα άσχετα τι προσθέτει στο καλάθι σίγουρα στην συνεχεία θα της φέρει μπροστά.

20 ευρω αλλα σε 1 μηνα θα εχει αυξηση οποτε το 20 ευρω ειναι για 1 μηνα μαλλον

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Τις δυο επιλογές που είπα τις έχει προεπιλεγμένες, και δεν σε αφήνει να εξαιρέσεις καμία άρα άσχετα τι προσθέτει στο καλάθι σίγουρα στην συνεχεία θα της φέρει μπροστά.

Ναι ειδα που έχει τσεκαρισμένο το κουτάκι, δεν ξέρω τι να πω. Πάντως αν το βάλεις στο καλάθι, σου βγάζει ολοκλήρωση παραγγελίας, k σου βγάζει την καρτέλα να συμπληρώσεις τα στοιχεια σου,και από κάτω γραφει υποβολή. Δοκίμασε το. Δεν νομίζω να σου λέει τελικό ποσο 20 ευρώ να συμπληρώνεις τα στοιχεια σου να πατάς υποβολή για να ολοκληρωθεί η παραγγελια και να σου εμφανίζει μετά τα υπόλοιπα.

Bεβαια όλα να τα περιμένουμε, αλλα παράξενο μου φαίνεται ενώ έχεις κάνει την παραγγελια μετά να σου βγάζει κι αλλα

Για ξαναπείτε,πόση θα είναι η αυξηση και αν θα είναι σε ολους,ανεξαρτητα απο το συμβόλαιο.

Ναι ειδα που έχει τσεκαρισμένο το κουτάκι, δεν ξέρω τι να πω. Πάντως αν το βάλεις στο καλάθι, σου βγάζει ολοκλήρωση παραγγελίας, k σου βγάζει την καρτέλα να συμπληρώσεις τα στοιχεια σου,και από κάτω γραφει υποβολή. Δοκίμασε το. Δεν νομίζω να σου λέει τελικό ποσο 20 ευρώ να συμπληρώνεις τα στοιχεια σου να πατάς υποβολή για να ολοκληρωθεί η παραγγελια και να σου εμφανίζει μετά τα υπόλοιπα.

Bεβαια όλα να τα περιμένουμε, αλλα παράξενο μου φαίνεται ενώ έχεις κάνει την παραγγελια μετά να σου βγάζει κι αλλα

Με τόσα που έχουμε δει έγω δεν πιστεύω τίποτα πια. Αυτοί ειναι ικανοί στην ολοκλήρωση της διαδικασίας να σου λένε οτι θα επικοινωνήσει υπάλληλος τους που θα σου πει στο τελος οτι αυτή η προνομιακή τιμή ειναι για νέους συνδρομητές σταθερής Ίντερνετ και τηλεόρασης κοινώς triple play η για μεταφορά απο αλλο πάροχο πάλι με triple play πακέτο.