Νέα για Cosmote TV

Για να γιορτάσει την ανακοίνωση του νέου προγράμματος, το Discovery παρουσιάζει μια καμπάνια επικοινωνίας που προτρέπει και προσκαλεί το ελληνικό κοινό να κάνει τον κόσμο του μεγαλύτερο με το Discovery Network.

Ο Dilek Doyran, VP Commercial Development και Country Manager Ελλάδος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την κληρονομιά που έχουμε χτίσει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. ..
http://www.businessnews.gr/article/...rogrammata-gia-tin-tileoptiki-sezon-2017-2018

στην αγγλια ειχαν κανει και countdown ,μετρουσαν αντιστροφα την εξοδο απο την sky..
αφου ξεκινησαν την διαφημιση για πρωτη φορα πιστευω θα το χοντρινουν στην πορεια

Και η Vodafone απ ότι είδα τα χρεώνει 3 ευρώ τα κανάλια της Discovery.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το πραγμα ειναι ξεκαθαρο.τους εχει πιασει κοψιμο τους αμερικανους που ο οτε δεν μασησε στις απαιτησεις τους και τους χαιρετησε και προσπαθουν τωρα με διαφημησεις σε ιδιωτικα καναλια να δειξουν τι θα χασουμε.μπραβο στον οτε γιατι δεν μας ενδιαφερει αν θα χασουμε τις εκπομπαρες του cake boss και των ψαραδων και των κυνηγων χρυσου.και στην τελικη ντοκυμαντερ πληρωνουμε χαζομαρες βλεπουμε αμερικανικες.μονο τα eurosport ειναι απωλεια.αλλα αφου ειναι της ιδιας ετερειας και προφανως εχουν μπει σε πολεμο με τον οτε ειναι παραπλευρες απωλειες.

παντως προσωπικη γνωμη δεν τα ξερω τα καναλια που ερχονται αλλα το viasat HISTORY ειναι πολυ καλητερο απο το history που υπηρχε (και τοτε παλι γκρινια υπηρχε που το βγαλανε) για αυτο ας περιμενουμε πρωτα να τα δουμε ...μονο που δεν εχω καταλαβει η ισως δεν υπαρχει ακομα η πληροφορια αν θα ειναι hd τα νεα καναλια

εγω εαν εκανα αννανεωση παντος και αλλαζαν τα καναλια χωρις να εχω λαβει καποια ειδοποιηση/μυνημα θα τσαντιζομουν πολυ και θα ηθελα να μπορω να διακοψω τις υπηρεσιες μου ολες χωρις πεναλτυ ... γιατι να σταματησω μονο την τηλεόραση δεν αξιζει εαν θελω να παω πχ στην νοβα ... θελω να μπορω να αλλαξω το 3play συνολικα

Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ "History" Και "Viasat history" γιατι πολυ απλα ειναι σε διαφορετικη κατηγορια περιεχομενου

το history μπορει να λεγοταν ετσι αλλα δεν ειχε ιστορικα θεματα ητανε ομως το κορυφαιο σε ποιο αναλαφρο περιεχομενο

Η λογική προσθέτω αλλά και αφαιρώ κανάλια δεν είναι στην σωστή κατεύθυνση. Το κάθε κανάλι έχει την δικιά του θεματολογία και τηλεθεατές. Σε άλλες πλατφόρμες της Ε.Ε. όπως την πολωνική cyfrowy polsat τα έχει σχεδόν ολα σαν παράδειγμα. Βέβαια δεν έχουμε τον ίδιο πληθυσμό.

εγω εαν εκανα αννανεωση παντος και αλλαζαν τα καναλια χωρις να εχω λαβει καποια ειδοποιηση/μυνημα θα τσαντιζομουν πολυ και θα ηθελα να μπορω να διακοψω τις υπηρεσιες μου ολες χωρις πεναλτυ ... γιατι να σταματησω μονο την τηλεόραση δεν αξιζει εαν θελω να παω πχ στην νοβα ... θελω να μπορω να αλλαξω το 3play συνολικα

Δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό ,καμία εταιρεία δεν θα ήταν εξασφαλισμένη.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Και η Vodafone απ ότι είδα τα χρεώνει 3 ευρώ τα κανάλια της Discovery.

Θα ήταν καλό αν μπορούσε ο ΟΤΕ να φτιάξει ένα πακέτο επί πληρωμή σαν τα κανάλια ενηλίκων, που όποιος ήθελε θα μπορούσε να βάλει το πακέτο με τα Discovery κανάλια με επιπλέον χρέωση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι Σουηδοί στη σελίδα τους παρείχαν πλήρη ενημέρωση στους συνδρομητές τους σχετικά με τη Discovery. Για πιο λόγο αφαιρέθηκαν, για το αν γίνονται διαπραγματεύσεις ώστε να ξαναμπούν, που βρίσκονται αυτές οι διαπραγματεύσεις, τι-πως-γιατί, είχαν καμια 15αρια ερωτήσεις-απαντήσεις ώστε να λύνονται πιθανές απορίες συνδρομητών, έγραφαν τη θα βλέπουν οι συνδρομητές στη θέση τον Discovery, και γενικά υπήρχε πλήρης ενημέρωση. Δείγμα του ποσο σέβονται τους πελάτες τους

Από την άλλη ο ΟΤΕ μοίρασε μερικά non-paper για να μετρήσει αντιδράσεις, και βγαίνει προς τα έξω μια αίσθηση της κακιας Discovery που θέλει να του πάρει τα λεφτά. Θα αφαιρέσει 8 κανάλια, το 1/3 τον καναλιών δηλαδή, και κανένας δεν ξέρει τίποτα. Eνώ θα έπρεπε να βγει επίσημο δελτίο τύπου που να αναφέρει τι θα μπει, τι θα βγει, ώστε ο καθένας να κανονίσει την πορεία του, μην ξεχνάμε ότι από της 15 σε οποιον έγινε αύξηση μπορεί να φύγει αζημίως. Λες και ο κόσμος δεν βάζει συνδρομητική για τα κανάλια, βάζει για την πλακα του. Tοπικά κανάλια έβαζαν και το ξέραμε 20 μέρες πριν, και τώρα που θα αλλαχτεί το 1/3 του περιεχομενου θα ψάχνουμε 1 Oκτωβρίου ένα-ένα τα κανάλια τι έμεινε και τι έφυγε.

Τώρα θα πει κάποιος τη συγκρίνεις Σουηδία με Ελλάδα. Nαι αλλα δεν μιλάμε για δημόσιες υπηρεσίες, για να πεις ότι είμαστε 1000 χρονια πίσω. Eδώ έχουμε να κάνουμε με υπηρεσίες επί πληρωμή και θα έπρεπε οι ιθαγενείς ε οι πελάτες ήθελα να πω να αντιμετωπίζονται το ίδιο.

Δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό ,καμία εταιρεία δεν θα ήταν εξασφαλισμένη.

δεν το ειπα για ενα καναλι όπως εγινε παλια με το history αλλα όπως ειναι τώρα που μιλάμε για 10 κανάλια

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Οι Σουηδοί στη σελίδα τους παρείχαν πλήρη ενημέρωση στους συνδρομητές τους σχετικά με τη Discovery. Για πιο λόγο αφαιρέθηκαν, για το αν γίνονται διαπραγματεύσεις ώστε να ξαναμπούν, που βρίσκονται αυτές οι διαπραγματεύσεις, τι-πως-γιατί, είχαν καμια 15αρια ερωτήσεις-απαντήσεις ώστε να λύνονται πιθανές απορίες συνδρομητών, έγραφαν τη θα βλέπουν οι συνδρομητές στη θέση τον Discovery, και γενικά υπήρχε πλήρης ενημέρωση. Δείγμα του ποσο σέβονται τους πελάτες τους

Από την άλλη ο ΟΤΕ μοίρασε μερικά non-paper για να μετρήσει αντιδράσεις, και βγαίνει προς τα έξω μια αίσθηση της κακιας Discovery που θέλει να του πάρει τα λεφτά. Θα αφαιρέσει 8 κανάλια, το 1/3 τον καναλιών δηλαδή, και κανένας δεν ξέρει τίποτα. Eνώ θα έπρεπε να βγει επίσημο δελτίο τύπου που να αναφέρει τι θα μπει, τι θα βγει, ώστε ο καθένας να κανονίσει την πορεία του, μην ξεχνάμε ότι από της 15 σε οποιον έγινε αύξηση μπορεί να φύγει αζημίως. Λες και ο κόσμος δεν βάζει συνδρομητική για τα κανάλια, βάζει για την πλακα του. Tοπικά κανάλια έβαζαν και το ξέραμε 20 μέρες πριν, και τώρα που θα αλλαχτεί το 1/3 του περιεχομενου θα ψάχνουμε 1 Oκτωβρίου ένα-ένα τα κανάλια τι έμεινε και τι έφυγε.

Τώρα θα πει κάποιος τη συγκρίνεις Σουηδία με Ελλάδα. Nαι αλλα δεν μιλάμε για δημόσιες υπηρεσίες, για να πεις ότι είμαστε 1000 χρονια πίσω. Eδώ έχουμε να κάνουμε με υπηρεσίες επί πληρωμή και θα έπρεπε οι ιθαγενείς ε οι πελάτες ήθελα να πω να αντιμετωπίζονται το ίδιο.

Σωστός ο Αλ. Πέρα απο την πλάκα, ανεξάρτητα τόσο για το τι τελικά θα γίνει, για το ποιος φταίει αλλά και για την ποιότητα των καναλιών που θα μπουν (κάποια μπορεί να ειναι όντως καλύτερα), σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί το όλο θέμα τόσο χλιαρά. Δεν γίνεται για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο να αφαιρούνται τόσα κανάλια και να υπάρχει μια ξύλινη απάντηση εκ μέρους της εταιρείας. Σφάλμα.

Τουναντίον με τους σωστούς χειρισμούς που ήδη κάποια μέλη μας αντέδρασαν με παρόμοιο τρόπο, θα μπορούσε ο ΟΤΕ να γυρίσει την κατάσταση υπέρ του, προβάλλοντας το οικονομικό σκέλος της διένεξης, παρουσιάζοντας έτσι πως υποβαθμίστηκαν θεματικά τα κανάλια που σκοπεύει να αφαιρέσει αντιπαραβάλλοντας τα θετικά των νέων καναλιών και το πόσο συμπαγής είναι ο πυρήνας αυτών, με βάση πάντα τα ντοκιμαντέρ για τα οποία υποτίθεται οτι εκπέμπουν. Αν θέλεις υπάρχει τρόπος τόσο να χειραγωγήσεις (αν λες μπαρούφες) όσο και να δικαιωθείς (αν λες αλήθειες). (Τι είπα τώρα....:music-smiley-005: )

Ίσως θα έπρεπε να γίνουν ολα αυτά που λέτε αλλα δεν θυμάμαι όσο ασχολούμαι με τα πράγματα να υπάρχει προηγούμενο απο οποιοδήποτε πάροχο. Αν εχει κάποιος ας μας πει. Παραδείγματος χάριν όταν έχασε η nova το champions league- μια σημαντική απώλεια όχι αστεία - έβγαλε ανακοινώσεις η έδωσε δικαίωμα υπαναχώρησης στα συμβόλαια των συνδρομητών της; Δε πιστεύω πως θα το κάνει τωρα ο OTE απο τη στιγμή μάλιστα που θα αντικαταστήσει τα καναλια με κάποιες άλλες επιλογές.

Sent from my iPad using Tapatalk

davinci, υπάρχουν αναφορές σε sites πως μέσα στον Οκτώβρη θα έχουμε εντάξεις στην πλατφόρμα νέων υπηρεσιών VOD περιεχομένου. Μήπως εννοούν netflix, antenna next?

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Ίσως θα έπρεπε να γίνουν ολα αυτά που λέτε αλλα δεν θυμάμαι όσο ασχολούμαι με τα πράγματα να υπάρχει προηγούμενο απο οποιοδήποτε πάροχο. Αν εχει κάποιος ας μας πει. Παραδείγματος χάριν όταν έχασε η nova το champions league- μια σημαντική απώλεια όχι αστεία - έβγαλε ανακοινώσεις η έδωσε δικαίωμα υπαναχώρησης στα συμβόλαια των συνδρομητών της; Δε πιστεύω πως θα το κάνει τωρα ο OTE απο τη στιγμή μάλιστα που θα αντικαταστήσει τα καναλια με κάποιες άλλες επιλογές.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν έχει σχέση η περιπτώσει της Νova με του ΟΤΕ. Η Noβα έχασε μια διοργάνωση, την πιο σημαντική που είχε, και δεν την αντικατέστησε, τη να διαφήμιζε, κύριοι έχασα τη πιο σημαντική διοργανώσει που είχα και θα την αντικαταστήσω με το...τίποτα?
Επίσης δεν είπε κανένας ότι λόγο αυτόν τον αλλαγών να έχει δικαίωμα να διακόψει, αντίθετα μπορούν να διακόψουν αυτοί στους οποιους έγινε αύξηση της συνδρομής, και αυτός ο κόσμος θα έπρεπε να μάθει για της αλλαγές, γιατί λίγο η αύξηση λίγο η αλλαγές στα κανάλια κάποιος μπορεί να θέλει να φύγει.
Eγώ αν ήμουν ΟΤΕ και 10 φορες χειρότερα να ήταν τα κανάλια που θα πρόσθετα με επικοινωνιακά τρικ και με φουλ διαφήμιση θα έπειθα τον κόσμο ότι αυτά που θα βάλω είναι 10 φορες καλύτερα. Και μεταξύ μας κιόλας δεν θέλει και πολύ η πλειοψηφία να πεισθεί
Αντίθετα εδώ βλέπουμε σιγη ιχθύος. Ποιος βάζει καινούργια πραμάτεια στο μαγαζί του και δεν τη διαφημίζει.

Βγήκε Δελτίο Τύπου για το BBC Earth θα βγει επίσημη ενημέρωση και για τα υπόλοιπα

davinci, υπάρχουν αναφορές σε sites πως μέσα στον Οκτώβρη θα έχουμε εντάξεις στην πλατφόρμα νέων υπηρεσιών VOD περιεχομένου. Μήπως εννοούν netflix, antenna next?
Μη μου ζητάς να σχολιάσω αόριστες αναφορές άλλων. Οταν έχω κάτι συγκεκριμένο θα το δημοσιοποιησω.