Νέα για Cosmote TV

και στα 2 παρακατω πακετα τα νεα καναλια που θα μπουν συνυπαρχουν με discovery ηδη.εμεις εδω δεν κανουμε τετοιες υπερβολες..γενικως

πρωην blizoo νυν mtel βουλγαριας πατηστε πανω στα 210 καναλια δειτε τα ντοκιμαντερ και ελατε να κλαψουμε.κοστος 35 λεβ που αντιστοιχει αν δεν κανω λαθος σε 18 ευρω
https://www.mtel.bg/mtel-TV

vivacom βουλγαρια εδω με 30.99 δηλαδη 15 ευρω
https://www.vivacom.bg/bg/tv/paketi/tv-xl

Και συμπληρωνω..Telekom Ρουμανιας (θυγατρικη της Cosmote και της μαμας Deutsche Telekomm):πακετο Μ (φουλ πακετο με αθλητικα και Eurosport) με 94 καναλια,τα 7 HD,στα ντοκυμαντερ υπαρχουν και τα discovery και τα BBC Earth,Crime&Investigation,History Channel (αυτο που βγηκε τον Ιανουαριο του 16 απο τον cosmote)..ολα αυτα 9,2Ε/μηνα με το βασικο στη Ρουμανια στα 315E(1450 Lei).Δηλαδη αναλογικα με το βασικο στην Ελλαδα που ειναι 590E αν ηταν εδω,θα επρεπε να κοστιζει 17,2Ε...
https://www.telekom.ro/product/televiziune-m/prod772342131//?TECH=DTH

Ενημερώθηκα ότι μπαίνει το bbc earth και μπήκα στο φόρουμ να δω αντιδράσεις και διαβαζω για τα discovery και πεφτω απ τα σύννεφα. Να καταθεσω κι εγώ λοιπόν την άποψη μου.

Η τηλεόραση εκτός απ το πρωί που παίζει παιδικά, όλη την υπόλοιπη μερα δείχνει ντοκυμαντέρ. Όπως καταλαβαίνετε θα είναι μεγάλη η απώλεια.
Όμως θα πρέπει να ομολογήσω ότι από την αρχή της χρονιάς σπάνια πετυχαινω εκπομπή που να με ενδιαφέρει. Πηξαμε στους ψαράδες, στους κυνηγους χρυσού και στα κέικ. Κατά την άποψη μου έχει πέσει η ποιότητα στις εκπομπές που δείχνουν τα κανάλια discovery φέτος και έχω μείνει να κυνηγάω τον Μόργκαν Φρίμαν για να δω κάτι ενδιαφέρον.

Γι αυτό το λόγο προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος ότι με τις καινούριες προσθήκες θα δούμε και κάτι διαφορετικό με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όπως είχε γίνει και με την αντικατάσταση του history channel με αυτό του viasat. Ελπίζω μόνο τα καινούρια κανάλια να είναι και HD.

Όσο για τα Eurosport έχουν ειπωθεί τα πάντα. Δεν νοείται συνδρομητική πλατφόρμα χωρίς αυτά. Τέλος.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις για τις αλλαγές που θα γίνουν. Και όλη η "φασαρία" γίνεται για τα Discovery και τα Eurosport. Και θα συμφωνήσω με τους περισσότερους με όσα θετικά γράφετε για τα συγκεκριμένα κανάλια και ότι είναι αρνητικό ότι θα σταματήσουν, αν σταματήσουν γιατί ακόμη δεν ξέρουμε επίσημα τι θα γίνει τελικά. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές... Νομίζετε ότι η μεγάλη πλειψηφία των συνδρομητών θα δυσαρεστηθεί αν θα σταματήσουν τα Discovery και τα Eurosport; Κατά την προσωπική μου άποψη όχι, ούτε τους νοιάζει και πολλοί από αυτούς μπορεί να μην το πάρουν και χαμπάρι όταν σταματήσουν αυτά τα κανάλια.

Η μεγάλη πλειψηφία των τηλεθεατών επιλέγει συνδρομητική τηλεόραση κυρίως για τα αθλητικά και τα cinema. Και ο μέσος τηλεθεατής βλέπει ως επί το πλείστον αθλητικά, καμιά ταινία και σειρές που πλέον είναι πολλές και δεν προλαβαίνεις να τις παρακολουθήσεις. Οι γυναίκες θα δουν σειρές, ταινίες, E!, κάποιο fashion, travel, life style κλπ. Και όλοι αυτοί πάνω στο ζάπινγκ μπορεί να κολήσουν και σε κάποιο ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ. Δεν λέω ότι δεν βλέπει ο κόσμος ντοκιμαντέρ, αλλά μη νομίζετε ότι τους περισσότερους τους νοιάζει και είναι φανατικοί με συγκεκριμένα κανάλια. Αν βρουν κάτι ενδιαφέρον πάνω στο ζάπινγκ ή στο πρόγραμμα θα το δουν ανεξάρτητα από ποιο κανάλι είναι. Και οι αντικαταστάσεις των Discovery με το BBC Earth που είναι πολύ καλό (όλες οι παραγωγές του BBC είναι εξαιρετικές) και τα Viasat Explore και Viasat Nature συν τα άλλα κανάλια ντοκιμαντέρ που υπάρχουν μια χαρά θα καλύπτουν την ποικιλία και την θεματολογία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνδρομητών.

Σε ότι αφορά το Eurosport, μιλώντας πάντα για την πλειοψηφία των τηλεθεατών, το αρνητικό για τους περισσότερους είναι κυρίως τα τουρνουά τένις για τα οποία ευελπιστώ ότι μπορεί η COSMOTE να τα πάρει και να τα δείχνει στα COSMOTE SPORT, όπως και κάποιες άλλες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις άλλων αθλημάτων. Και εδώ έχουμε όμως την προσθήκη του FOX Sports που θα καλύψει εν μέρει το κενό και με αθλήματα και διοργανώσεις που δεν βλέπαμε στην ελληνική τηλεόραση.

Τέλος, και με την προσθήκη και των υπόλοιπων θεματικών νέων καναλιών, συνολικά, δεν θα πω ότι η πλατφόρμα αναβαθμίζεται, αλλά κατά την άποψή μου σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζεται. Και το θετικό και ευχάριστο για μένα είναι ότι μετά από χρόνια θα δούμε στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση τόσα πολλά νέα κανάλια. Νέες παραγωγές, νέα προγράμματα, νέες εικόνες, νέα πρόσωπα.... Κάθε αλλαγή για καλό...

Last edited:
Και θα συμφωνήσω με τους περισσότερους με όσα θετικά γράφετε για τα συγκεκριμένα κανάλια και ότι είναι αρνητικό ότι θα σταματήσουν, αν σταματήσουν γιατί ακόμη δεν ξέρουμε επίσημα τι θα γίνει τελικά.

Δυστυχώς φαίνεται οριστικό. Ήδη στο epg υπάρχει πρόγραμμα μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ από εκεί και πέρα αναφέρει ότι τα κανάλια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 30.

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις για τις αλλαγές που θα γίνουν. Και όλη η "φασαρία" γίνεται για τα Discovery και τα Eurosport. Και θα συμφωνήσω με τους περισσότερους με όσα θετικά γράφετε για τα συγκεκριμένα κανάλια και ότι είναι αρνητικό ότι θα σταματήσουν, αν σταματήσουν γιατί ακόμη δεν ξέρουμε επίσημα τι θα γίνει τελικά. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές... Νομίζετε ότι η μεγάλη πλειψηφία των συνδρομητών θα δυσαρεστηθεί αν θα σταματήσουν τα Discovery και τα Eurosport; Κατά την προσωπική μου άποψη όχι, ούτε τους νοιάζει και πολλοί από αυτούς μπορεί να μην το πάρουν και χαμπάρι όταν σταματήσουν αυτά τα κανάλια.

Η μεγάλη πλειψηφία των τηλεθεατών επιλέγει συνδρομητική τηλεόραση κυρίως για τα αθλητικά και τα cinema. Και ο μέσος τηλεθεατής βλέπει ως επί το πλείστον αθλητικά, καμιά ταινία και σειρές που πλέον είναι πολλές και δεν προλαβαίνεις να τις παρακολουθήσεις. Οι γυναίκες θα δουν σειρές, ταινίες, E!, κάποιο fashion, travel, life style κλπ. Και όλοι αυτοί πάνω στο ζάπινγκ μπορεί να κολήσουν και σε κάποιο ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ. Δεν λέω ότι δεν βλέπει ο κόσμος ντοκιμαντέρ, αλλά μη νομίζετε ότι τους περισσότερους τους νοιάζει και είναι φανατικοί με συγκεκριμένα κανάλια. Αν βρουν κάτι ενδιαφέρον πάνω στο ζάπινγκ ή στο πρόγραμμα θα το δουν ανεξάρτητα από ποιο κανάλι είναι. Και οι αντικαταστάσεις των Discovery με το BBC Earth που είναι πολύ καλό (όλες οι παραγωγές του BBC είναι εξαιρετικές) και τα Viasat Explore και Viasat Nature συν τα άλλα κανάλια ντοκιμαντέρ που υπάρχουν μια χαρά θα καλύπτουν την ποικιλία και την θεματολογία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνδρομητών.

Σε ότι αφορά το Eurosport, μιλώντας πάντα για την πλειοψηφία των τηλεθεατών, το αρνητικό για τους περισσότερους είναι κυρίως τα τουρνουά τένις για τα οποία ευελπιστώ ότι μπορεί η COSMOTE να τα πάρει και να τα δείχνει στα COSMOTE SPORT, όπως και κάποιες άλλες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις άλλων αθλημάτων. Και εδώ έχουμε όμως την προσθήκη του FOX Sports που θα καλύψει εν μέρει το κενό και με αθλήματα και διοργανώσεις που δεν βλέπαμε στην ελληνική τηλεόραση.

Τέλος, και με την προσθήκη και των υπόλοιπων θεματικών νέων καναλιών, συνολικά, δεν θα πω ότι η πλατφόρμα αναβαθμίζεται, αλλά κατά την άποψή μου σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζεται. Και το θετικό και ευχάριστο για μένα είναι ότι μετά από χρόνια θα δούμε στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση τόσα πολλά νέα κανάλια. Νέες παραγωγές, νέα προγράμματα, νέες εικόνες, νέα πρόσωπα.... Κάθε αλλαγή για καλό...
Στο θεμα των eurosport κανεις τεραστιο λαθος.Χειμερινοι και θερινοι ολυμπιακοι αγωνες με τα δυο του καναλια να εχουν 24/7 ολυμπιακο προγραμμα σε HD...τα μεγαλα τουρνουα τεννις....ολα τα χειμερινα σπορ.....παγκοσμια πρωταθληματα στιβου/κολυμβησης....οι μεγαλοι γυροι ποδηλασιας..μηχανοκινητα σπορ..ποκιλια αλλων αθληματων...παγκοσμια τουρνουα ποδοσφαιρου....μπασκετ eurocup...ολα με ελληνικη περιγραφη και πολλες φορες και με καλεσμενους στο στουντιο για σχολιασμο.Δεν νοειται αξιολογη πλατφορμα χωρις EUROSPORT.

@tourli Ξεχνάς όμως ότι αρκετοί συνδρομητές, έχουν το αρχικό πακέτο και σε ΟΤΕ και σε Νοβα όπου τα cinema και τα sports είναι εκτός.
Άρα το πλήγμα θα είναι μεγάλο γι αυτή τη μερίδα συνδρομητών χάνοντας αυτά τα κανάλια
Θα τους μείνουν τα Ελληνικά να βλέπουν;

Mπαίνω και γω στο forum μετά από πάρα πολύ καιρό, έτσι για να διαβάσω τις αντιδράσεις των συνδρομητών σε σχέση με τις αποχωρήσεις αλλά και τις νέες προσθήκες. Ας πω λοιπόν και τη δική μου.
Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί για τα κανάλια ντοκιμαντέρ που αφαιρούνται. Δε λέω ότι δεν τα βλέπω, απλά θεωρώ ότι η ποιότητα τους έχει πέσει αρκετά, καθώς την περισσότερη ώρα δείχνουν ψαράδες, νταλικέρηδες, κυνηγούς χρυσού και λοιπές σαχλαμάρες. Το Viasat History που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα, δεν είναι κακό κανάλι, απλά μερικές φορές κουράζει η μη χρήση της αγγλικής γλώσσας. Περιμένω λοιπόν να δω τα νέα Viasat και ελπίζω μόνο και μόνο επειδή θα δείχνουν περιεχόμενο που δεν έχουμε δει σε 1000 επαναλήψεις να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον για αρκετό καιρό. Εννοείται το ίδιο ισχύει και για το BBC Earth που σίγουρα λόγω κορυφαίων παραγωγών θα μπορείς να το αφήσεις να παίζει απλά για να χαλαρώσεις ακόμα και αν έχεις ξαναδεί το πρόγραμμα.
Για να βάλω και το γυναικείο κοινό στην κουβέντα, απλά θα πω ότι στη γυναίκα μου σίγουρα θα λείψει λιγάκι το TLC αφού και αυτή χαλάρωνε κάποιες φορές με κανένα κουτσομπολιό ή εκπομπές μόδας κτλ.
Αυτό όμως που δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω είναι η απουσία του Eurosport. Για μένα Eurosport και τηλεόραση είναι περίπου το ίδιο. Πιστεύω ότι 80% του χρόνου που παρακολουθώ τηλεόραση, για να μην πω και παραπάνω, αφιερώνεται στο Eurosport. έχει τα 3 από τα 4 Grand Slam της χρονιάς στο Τένις, ατελείωτες ώρες χειμερινών sport, snooker για απόλυτη χαλάρωση και τέλος την ποδηλασία που είναι ένα άθλημα που δεν είχα καμία σχέση και μου έμαθε το eurosport να παρακολουθώ και πλέον είναι από τα αγαπημένα μου.
Το φοβερό είναι ότι λίγες μέρες πριν μάθω για την αποχώρηση του eurosport από την Cosmote έκανα 1 μήνα συνδρομή στο eurosport player γιατί ήθελα να δω κάτι παιχνίδια στο US Open. Για μένα είναι μονόδρομος η συνέχιση της συνδρομής πλέον, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα live κανάλια. Στο android tv box μου (λειτουργικό android tv, όχι απλά android tv box) δεν υπάρχει eurosport player, ούτε παίζει η εφαρμογή αν την κάνεις sideload. Επίσης ούτε το ChromeCast είναι λύση για μένα και να προσπαθείς να χαλαρώσεις κρατώντας το κινητό. Άσε που γενικά δεν είναι ότι καλύτερο ούτε σαν εφαρμογή, αλλά και ούτε σαν ποιότητα σε σχέση φυσικά με το Eurosport HD.

Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα, οπότε θα δούμε πως θα πάει...

@tourli Ξεχνάς όμως ότι αρκετοί συνδρομητές, έχουν το αρχικό πακέτο και σε ΟΤΕ και σε Νοβα όπου τα cinema και τα sports είναι εκτός.
Άρα το πλήγμα θα είναι μεγάλο γι αυτή τη μερίδα συνδρομητών χάνοντας αυτά τα κανάλια
Θα τους μείνουν τα Ελληνικά να βλέπουν;

Μα τα καναλια θα αντικατασταθουν οποτε δεν τίθεται θεμα να μεινουν μονο τα Ελληνικα.Θα υπαρχει επιλογή καναλιων με ντοκυμαντερ
Τωρα αν είναι ισαξια,καλυτερα ή χειροτερα ας τα δουμε πρωτα και ας κρινουμε μετα.Δεν είναι λογικο να λεμε ότι είναι χειροτερα επειδή δεν είναι discovery,χωρις καν να ξερουμε το πρόγραμμα τους.

Το Eurosport είναι απωλεια σιγουρα και δεν αντικαθίσταται.Ακομα και το FOX Sport εχει τελειως διαφορετικη θεματολογια από το Eurosport.Το Eurosport player είναι μονόδρομος για τους φανατικους με αυτό το καναλι.Και μιας και το ειχα για ένα μηνα να πω ότι προσφερει τεραστια ποικιλια αφου στα Grand Slam πχ μπορουσες να δεις live ολους σχεδόν τους αγωνες και όχι μονο ότι εδειχναν τα δυο βασικα καναλια.Μειονεκτημα βεβαια είναι ότι δεν εχει ελληνικη περισγραφη

Να πουμε βεβαια,μιας και δεν το εχει αναφερει κανενας, ότι κερδισμένοι είναι οσοι εχουν και τα δυο πακετα μιας και ξαφνικα προστιθονται αλλα 6-7 καναλια χωρις να χασουν κατι

καποια καναλια χανονται καθως θα υπαρχουν μονο στο vodafone tv με εξτρα χρεωση.

Το καλο που βλέπω από όλη αυτή την ιστορία, και κρίνοντας από τα τεστ που έχουν στον νέο αναμεταδότη, είναι ότι όλα τα καινούργια κανάλια θα μπούν εκεί.
Υπάρχει μια πιθανότητα δηλαδή με την αφαίρεση τον καναλιών από τους υπολοιπους αναμεταδότες να ανεβεί λίγο η ποιότητα.
Αν και στον αναμεταδότη που είναι το cinema1 δεν έχει κάποιο κανάλι από αυτά που θα φύγουν ώστε να "ξαλαφρώσει", Ελπίζω να κάνουν και ανακατανομή καναλιών και όχι απλά αφαίρεση

Α, για αυτό δεν έμπαινε τίποτα στον καινούργιο αναμεταδότη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η πλακα ειναι οτι ολοι αυτοι που χαιρονται οτι και καλα γλυτωσαν την αυξηση στη συνδρομη γιατι ο ΟΤΕ κοιταξε τη τσεπουλα του και υποβαθμισε το προγραμμα στο τελος θα φανε και την υποβαθμιση και την αυξηση...να δω τοτε τι θα λενε.

Ας είμαστε λογικοί πάντως. Τα πάντα σε όλους τους τομείς προγράμματος με 20 ευρώ συνδρομή δε γίνεται.

Ηταν γνωστο και αναποφευκτο όταν αποφασισαν να δωσουν περιουσιες στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Δε θα εκπλαγω να αρχίσει να φθηνει και το αθλητικό περιεχόμενο, απεναντι στο συνασπισμό nova-vodafone.

Εγω βλεπω ή premier league ή champions league να πηγαίνουν στην nova-vodafone-wind. Απολύτως φυσιολογικό. Δεν γίνεται να τα εχει ολα τόσο φθηνά.