Νέα για Cosmote TV

Πολύ καλό το τελευταίο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα σχέδια της WIND για τη συνδρομητική TV

Ταινίες και σειρές από το Netflix θέλει να εξασφαλίσει η WIND εν όψει της λειτουργίας της συνδρομητικής της πλατφόρμας από το 2018. Η εταιρεία υπέγραψε εμπορική συμφωνία με τη Forthnet, όπως και η Vodafone, για τη μετάδοση των καναλιών Novasports. Η WIND, εκτός των άλλων, θα μεταδίδει τα κανάλια της πλατφόρμας της και μέσω έξυπνων κινητών τηλεφώνων.

http://www.typologies.gr/ta-schedia-tis-wind-gia-ti-syndromitiki-tv/

Άρα το netflix πάει Wind έτσι; Ακουγότανε για cosmote αλλά μάλλον το αφήσανε και αυτό;

ετσι φενεται.εμ το χα πει οτι πρεπει να την κλεισουν την συμφωνια.αναμεσα στους 2 παιζει.δεν ξερω αν εχει κλεισει στην wind αλλα οι πιθανοτητες ειναι wind γιατι το χει περισσοτερη αναγκη.ο οτε νομιζει δεν το χρειαζεται τοσο αλλα οταν βγει η νεα τηλεοραση με το νετφλιξ απο wind και επειτα με την συμφωνια για αθλητικα των τριων η θεση της ote δυσκολευει.
και για να πουμε κ την αληθεια αυτη την στιγμη ο οτε εχει το χειροτερο on demand απο ολους και εννοω το tv plus .ακομη κ η voda εχει περισσοτερο περιεχομενο.

Είναι μεγάλο λάθος του ΟΤΕ, να μην πάρει το Netflix.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορεί να τα παίρνει όλα η Cosmote. Αν τα είχε όλα αυτό και μόνο τα έφερνε μια συνδρομή πάνω απο πενηντάρικο το μήνα και μετα θα λέγαμε ειναι ακριβή και με την σειρά τους θα μας έλεγαν μα τα έχουμε όλα. Πάντα υπάρχει μια ισορροπία του προσφερόμενου προϊόντος και τις τιμής, αυτή την στιγμή για την τιμή που εχει στο προϊόν της εχει παρά πολλά σε σχέση και με τον ανταγωνισμό που ειναι ακριβότερος.

Όσο αφορά την wind μακάρι να ισχυει για το Netflix γιατί έτσι μεγαλώνει και ο ανταγωνισμός και θα έχουμε καλύτερη παροχή υπηρεσιών και τιμών.

Τον τελευταιο καιρο οχι μονο δεν παιρνει αλλα χανει κιολας
(κυπελλο ιταλιας-ισπανιας)

Και αυξάνει σταθερά τους συνδρομητές. Άρα κάτι κάνουν σωστά, άρα κάτι νομίζουμε εμείς λάθος.

Τον τελευταιο καιρο οχι μονο δεν παιρνει αλλα χανει κιολας
(κυπελλο ιταλιας-ισπανιας)

Κρατάει τα πρωταθλήματα ρίχνει εκεί το βάρος. Αντισταθμιστικά για να υπάρχει και ανταγωνισμός όπως προ είπα κάποια απο αυτά που χάνει πάνε στον ανταγωνισμό.

Φέτος πήρε πάλι το κύπελλο Ελλάδας.

Και αυξάνει σταθερά τους συνδρομητές. Άρα κάτι κάνουν σωστά, άρα κάτι νομίζουμε εμείς λάθος.

Αυτό ειναι σχετικό γιατί αν σκεφτείς οτι σταματά την συνεργασία με το discovery network λόγο των αυξημένων απαιτήσεων του αυτό και μόνο κάτι σημαίνει, η τα έσοδα δεν ειναι παρά πολλά η αυτά τα προϊόντα που ήδη υπάρχουν για τις υπάρχουσες συνδρομές ειναι τα καλύτερα που μπορούν να προσφερθούν.

Την ίδια στιγμή όμως υπάρχει (πιστεύω) ένα επιτελείο με ανθρώπους που γνωρίζουν τα περι προγραμμάτων. Για παράδειγμα, θυμάμαι την καταστροφολογία κατά την αφαίρεση του History. "Θα διακόψω", "θα διακόψουν πολλοί" κλπ. Τι έγινε; Τίποτε. Σταθερά αυξητική πορεία. Προσωπικά είμαι βέβαιος πως έχει γίνει έρευνα από την cosmOTE TV ως προς το πρόγραμμα. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν διακοπές επειδή χάθηκε το discovery (εφόσον κρατήσουν και το ES). Δυνατά χαρτιά είναι κυρίως τα αθλητικά. Εφόσον τα discovery καλύπτονται από άλλα (με ερωτηματικό τα ES), δεν βλέπω να ανοίγουν μύτες.

Last edited:
Συμφωνώ. Ως fan του snooker, τα θεωρώ αναντικατάστατα. Η φίλη μου παρακολουθεί πολύ καλλιτεχνικό πατινάζ, αν της πω ότι κόβεται δεν θα είναι κι ευχάριστο. Είναι η γενικότερη ποικιλία του περιεχομένου των ES που δεν υπάρχει εναλλακτική.

αν τελικα τα κρατησουν θα ''καθαρισουν'' την ''χολη''που ριξαμε για αυτη την αποφαση οσο αφορα τα eurosports.
απ την αλλη ναι μεν καλο για τον ανταγωνισμο μια ακομη συνδρομητικη επιλογη αλλα το χασιμο του netflix μακροπροθεσμα θα τους κανει κακο
η tv οδηγειται στην προβολη περιεχομενου κατ απαιτηση κ εκει ο netflix ειναι ''βασιλειας''

Πρώτο τρίμηνο του 17 με δεύτερο είχε μείωση συνδρομητών. Αύξηση είχε σε σύγκριση με με τα αντίστοιχα του 16.

Γενικά έχω την αίσθηση ότι θα ξεφουσκώσει λίγο. Ειδικά όταν μπει και η wind.

η tv οδηγειται στην προβολη περιεχομενου κατ απαιτηση κ εκει ο netflix ειναι ''βασιλειας''

Σε αντιπαράθεση αυτού που λες θα σου απαντήσουν ότι έχουν το ON DEMAND με χρέωση με όλες τις τελευταίες πρεμιέρες που αν δεν κάνω λάθος και το Netflix μέχρι πριν μπει στην wind ήταν με συνδρομή για να έχεις πρόσβαση ατομικά και δεύτερον θα σου πει ότι υπάρχει και το TV PLUS που μπορείς να βλέπεις ταινίες αμέσως μετά την πρεμιέρα τους από τα cinema κανάλια.

Γενικότερα δεν νομίζω από ότι είχα ακούσει στο Netflix να υπάρχουν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και αυτό είναι μεγάλο μείον, αν όντως αυτό ισχύει για δεν το ξέρω προσωπικά μέχρι να μπει σε σειρά για να υπάρχουν υπότιτλοι σε όλες τις επιλογές θα πάρει παρά πολύ καιρό.

ειμαι συνδρομητης στο νετφλιξ η διαδικασια του υποτιτλισμου ειναι στο 60 % του περιεχομενου ,συμφωνω οτι αυτα θα πουν αλλα καμια σχεση η ποικιλια του περιεχομενου μεταξυ τους.πολυ συντομα θα ειναι ετοιμο το ελληνικο μενου κ μεχρι να βγει ο χρονος θα τελειωσουν υποτιτλους

ειμαι συνδρομητης στο νετφλιξ η διαδικασια του υποτιτλισμου ειναι στο 60 % του περιεχομενου ,συμφωνω οτι αυτα θα πουν αλλα καμια σχεση η ποικιλια του περιεχομενου μεταξυ τους.πολυ συντομα θα ειναι ετοιμο το ελληνικο μενου κ μεχρι να βγει ο χρονος θα τελειωσουν υποτιτλους

Να σου πω κάτι εγώ χαίρομαι για τον εξής λόγο, από την στιγμή που και η wind θα δίνει ένα πλήρες 3play με γνώμονα και την ανάπτυξη του VDSL δικτύου της που αναμένετε μέσα στο 2018 θα υπάρχει ένα μεγάλο δέλεαρ ανταγωνιστικό σε σχέση με φίλους που είναι κυρίως σινεφίλ να αφήσουν και την nova που δεν είναι και στο τέλειο σημείο από μεριά ταινιών και να πάνε στην wind.

Sorry για το :offtopic:

δεν διαφωνω .αλλωστε η συνδρομητικη τηλεοραση ειναι σε αναπτυξη ακομη στην χωρα μας κ σιγουρα με την νεα εισοδο θα εισερθουν και νεοι πελατες και στο μελλον εχουμε να δουμε πολλα.το κλεινω και εγω το off topic.

Πρώτο τρίμηνο του 17 με δεύτερο είχε μείωση συνδρομητών. Αύξηση είχε σε σύγκριση με με τα αντίστοιχα του 16.

Γενικά έχω την αίσθηση ότι θα ξεφουσκώσει λίγο. Ειδικά όταν μπει και η wind.

Ελάχιστη σε σχέση με τον ανταγωνισμό που είχε μεγάλη πτώση. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι λόγω νεκρής αθλητικής σεζόν, πολλά συμβόλαια δεν ανανεώνονται περιμένοντας τον Σεπτέμβριο. Αν η Wind δεν δώσει δορυφορικό, δεν ξεφουσκώνει τίποτε. Όσο δίνουν IPTV και μόνο, τα νούμερα θα είναι αστεία. Το να σηκώσεις δορυφορικό να είσαι σίγουρος πως θέλει ΠΟΛΥ χρήμα, προσωπικό, τεχνογνωσία κλπ.

Πέρσι όμως τα αντίστοιχα τρίμηνα δεν ήταν έτσι. Γενικά προσωπικα θεωρώ πως έπιασε οροφή. Και η νοβα εκεί άρχισε να ξεφουσκώνει και ο ΟΤΕ με το που έφτασε εκεί άρχισε τις "περικοπές".

O OTE όσο θα δίνει 3play έως 45-50 ευρώ δεν έχει να φοβάται τίποτα, ούτε από Wind ούτε από Vodafone.
O μονος τρόπος να "έκλεβαν" πελάτες από OTE η Nova, η Wind και η Vodafone, ήταν να είχαν πολύ φθηνά το 3play, δηλαδή κάνα 30αρι. Η Vodafone το δίνει 44 ευρώ, και δεν ξέρω άv έχει μέσα τους φόρους, και αν έχει μέσα τα Discovery, γιατί στη σελίδα τους ζητάνε 3 ευρώ επιπλέον. Χονδρικά δηλαδή πάμε στο πενηντάρικο. Για πιο λόγο κάποιος να προτιμήσει τη Vodafone? Oύτε τα μισά κανάλια από τον OTE δεν έχει, ούτε σινεμά κανάλια έχει, ούτε δωρεάν πρεμιέρες έχει, ούτε υπότιτλους σε μερικά κανάλια έχει, ούτε blockbuster έχει, ούτε HD κανάλια έχει.
Για το ελληνικό πρωτάθλημα?
Πάλι συμφέρει να βάλεις 3play από τη nova για τους λόγους που ανέφερα
Wind πάλι γιατί να βάλει κάποιος, για το Netflix? Δίνεις ένα δεκάρικο και το βάζεις και τώρα, και μάλιστα χωρίς δεσμεύσεις, δεν σου αρέσει τον άλλο μηνα το κόβεις, θες και ντοκιμαντέρ? Κανεις συνδρομή σε ΟΤΕ η Νova στο start pack, δίνεις 10-15 ευρώ, και αλλα 10 στο netflix και καθάρισες.
Kαι θα έχεις και HD και 4k!
Και ένα τελευταίο, πια IPTV στην Eλλάδα όταν ο μ.o. ταxυτητας είναι 4-5 Mbps

YΓ. Ολα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις.