Νέα για Cosmote TV

Στη COSMOTE TV Το Champions League Και Το Europa League

Σύμφωνα με πληροφορίες η TEAM ανανέωσε τη συμφωνία με τη Cosmote TV για *τρια χρόνια για τη μετάδοση του Champions League και Europa League.

Πηγή :Τυπολογιες

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σημαντικη εξελιξη για να κρατηθει σε ενα επιπεδο η συνδρομητικη βαση η να αυξηθει .πιστευω για την εταιρια ηταν η παση θυσια επαναποκτηση ,το αλλο σεναριο θα ηταν ακρως προβληματικο.

Τα πήρε ΟΛΑ και αποκλειστικά η Cosmote TV!

Και το Champions League και το Europa League, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκλειστικά στην Cosmote TV που έκανε... all in! Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

To θρίλερ αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες του Mediaρχη, τέλος.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων βέβαια, αλλά ο ΟΤΕ πηρέ όλα τα δικαιώματα για την επομένη τριετία, 2018-21 και αποκλειστικά, τόσο για τους αγώνες του Champions League όσο και του Europa League.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, κανένα άλλο, συνδρομητικό ή ελεύθερο, κανάλι δεν μετέχει στη νέα συμφωνία. Αρα ούτε και η ΕΡΤ θα δείχνει έναν αγώνα παράλληλα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και μετά... γιοκ.

Οσο για το κόστος; Παραμένει άγνωστο προς ώρας ωστόσο εκτιμάται ότι η τιμή του ήταν μικρότερη εν συγκρίσει με την τριετία 2015-18.

Οι διαπραγματεύσεις των ενδιαφερόμενων (Nova και ΕΡΤ οι άλλοι) έγιναν με την TEAM Marketing AG, εταιρεία με έδρα την Ελβετία η οποία διαπραγματεύεται για λογαριασμό της UEFA τα δικαιώματα των δύο διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Πηγή:sport24.gr

Δεν νομίζω. Τα πήρε όλα με λιγότερα χρήματα... Θα έχουμε λογικά και αύξηση συνδρομητών...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα έχουμε λογικά και αύξηση συνδρομητών...

Δεν το νομίζω. Εξάλλου δεν έγινε κάποια προσθήκη, διατήρησε κάτι το οποίο ήδη είχε. Καιρός να ενισχυθεί τώρα το κινηματογραφικό κομμάτι.

Μετα και την σημαντικη υποβαθμιση στον τομεα "ντοκιμαντερ" αμα εχανε και το τσαμπιονς λιγκ με το europa Ουτε ο προεδρος του οτε δεν θα εκανε συνδρομη

Μεγάλη επιτυχία αλλά πρέπει Μα προσέξουν τα πειρατικά αλλιώς δουλεύουν για αυτούς

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Μεγάλη επιτυχία αλλά πρέπει Μα προσέξουν τα πειρατικά αλλιώς δουλεύουν για αυτούς

Ο οτε δεν εχει τόσο πολύ πρόβλημα με την πειρατεία, για αγώνες cl, η οποιουδήποτε πρωταθλήματος υπάρχουν δεκάδες κανάλια που μπορείς να βρείς στο internet και με πολύ καλυτερη εικόνα.
Δεν είναι ότι μονο ο οτε δείχνει cl και άμα κόψει τα πειρατικά δεν θα μπορείς να δεις

Μετα και την σημαντικη υποβαθμιση στον τομεα "ντοκιμαντερ" αμα εχανε και το τσαμπιονς λιγκ με το europa Ουτε ο προεδρος του οτε δεν θα εκανε συνδρομη

Η μονη υποβαθμιση στα ντοκιμαντερ ηταν το Discovery science.
Ολες οι αλλες προσθηκες ειναι καλυτερες απο τα προηγουμενα καναλια.

Γελαει ο κοσμος με τα viasat Που προστεθηκαν...
Το μόνο που με αποτρέπει να παρακολουθήσω τα Viasat Nature και Explore, δεν είναι το φτωχό περιεχόμενο, αλλά η κακή ποιότητα της εικόνας. Ακριβώς το ίδιο δηλαδή που πάθαινα και με το το Discovery Channel.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Γελαει ο κοσμος με τα viasat Που προστεθηκαν...

Τα Viasat είναι φθηνές απομιμήσης τον Discovery. Tο Explore δείχνει ότι έδειχνε το Discovery πριν 5 χρονια (τίποτα άλλο όμως) άσε που κλείνει στις 12. Kαι το Nature είναι κακή απομίμηση του Animal Planet, όλη μέρα δείχνει Πολ Ο'Γκρέιντυ¨Αγαπη για το Σκυλο, 15 επεισοδια στη σειρα,
Nα πεις και για το CBS Reality, αν δεν ήξερες ότι έχουμε 2017 και το δεις μιση ώρα νομίζεις ότι είμαστε στο 1980
Tο Food το περίμενα καλύτερο αλλα όλο χαζοριαλιτι μαγειρικής δείχνει
Για το CI και μονο που είναι SD ενώ το IDX ήταν HD είναι υποβάθμιση
Kάτι Outdoor και κάτι Nautical τα αφήνω ασχολίαστα, το Outdoor είναι καλο για αυτούς που ζουν στο Tέξας, και το Nautical δεν το βλέπει ούτε ο καπετάν Αντρέας Ζέπος

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Βλέπω βγήκαν πάλι τα μαχαίρια από al Capone. Για να μην ξεχνιόμαστε

Βλέπω βγήκαν πάλι τα μαχαίρια από al Capone. Για να μην ξεχνιόμαστε

Το μοναδικό σημείο στο οποίο θα διαφωνήσω μαζί του είναι σε ό,τι αφορά το Food Network. Το παρακολουθώ πάρα πολύ. Έχει μεν κάποιες αμερικάνικης αισθητικής εκπομπές μαγειρικής, έχει και μπόλικα ριάλιτι τύπου master chef, αλλά η συνολική αίσθηση που μου αφήνει είναι θετική. Και επειδή οι εκπομπές του έχουν πολλούς κύκλους, είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχω πετύχει επαναλήψεις αυτούς τους δύο μήνες.

Παιδιά μην αρχίσετε πάλι τα περί αναβάθμισης/υποβάθμισης, έχει κουράσει το θέμα