Νέα για Cosmote TV

Το range extender όντως είναι μια κακή λύση, όπως και γενικότερα η ιδέα του mesh networking. Με ένα repeater, χρησιμοποιείς το ίδιο φάσμα 2 φορές, μια για τη μετάδοση δεδομένων μεταξύ του ρουτερ και του extender και μια από το extender προς τη συσκευή. Αυτό είναι μια αναξιόπιστη μέθοδος από τη σκοπιά του ότι εάν θέλεις να περάσεις πάνω από ~15Mbps streams σε 802.11n με 20Mhz κανάλι πιθανώς θα έχεις πρόβλημα.

Εάν θέλεις να φέρεις κοντά το wireless η καλύτερη λύση είναι αυτή των gateways, δηλαδή, ένα access point το οποίο συνδέεται με ethernet στο router/switch. Με αυτή τη μέθοδο, επί της ουσίας μειώνεται η χρήση του ''αέρα'' με αποτέλεσμα μεγαλύτερες ταχύτητες που βασικά δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα ως επί το πλείστον.

Γενικά, το wireless είναι δύσκολα υλοποιήσιμο σωστά, ωστόσο αποφεύγοντας κάποια βασικά λάθη όπως η χρήση repeater -ειδικά στα 2,4Ghz- θα πετύχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο μεσος χρηστης θελει απλα να βλεπει το replay tv και το cosmote tv + . Εγω (και οσους ξερω) τα βλεπουν και τα 2 με extender.
Τωρα η φραση "η πιο αναξιοπιστη λυση" ειναι απλα αστεια απο την στιγμη που υπαρχει η "λυση" με το στικακι και δεν στεκει αφου ο σκοπος επιτυγχανεται.
Ολα αυτα μιλωντας για τωρα και οχι για οταν οι αναγκες ειναι για παραπανω Mbps.

Last edited:
Το VoD του C-OTETV είναι στα περίπου 9Mbps. Υπό προυποθέσεις, ανάλογα με την απόσταση και το πόσο πυκνό είναι το περιβάλλον από κίνηση στα 2.4Ghz, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην είναι ούτε αυτά επιτεύξιμα. Το ξαναγράφω, το ασύρματο δίκτυο θέλει μεγάλη προσοχή στην υλοποίηση του. Ιδανικά, δεν χρησιμοποιούμε repeater αλλά gateway.

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Η πιο αναξιοπιστη? Αρα αναμεσα στους 4 τροπους για να βαλει καποιος ιντερνετ στον δεκτη (απευθειας ethernet, στικακι, extender και powerline) θεωρεις την πιο αναξιοπιστη το extender... Λογικα εχεις χρησιμοποιησει και τους 4 τροπους και εχει βγαλει αυτην την αποψη.

Ναι, τις εχω δοκιμασει και τις 4 λυσεις.
Ειδικα σε πυκνοκατοικημενες περιοχες και πολυκατοικιες, το range extender ειναι η χειροτερη λυση γιατι παιζουν πολλες παρεμβολες απο γειτονικα δικτυα.
Δεν υπαρχει απεριοριστο φασμα για το WiFI φιλτατε και πανω κατω ο anderm εξηγησε τι παιζει.

Ο μεσος χρηστης θελει απλα να βλεπει το replay tv και το cosmote tv + . Εγω (και οσους ξερω) τα βλεπουν και τα 2 με extender.
Τωρα η φραση "η πιο αναξιοπιστη λυση" ειναι απλα αστεια απο την στιγμη που υπαρχει η "λυση" με το στικακι και δεν στεκει αφου ο σκοπος επιτυγχανεται.
Ολα αυτα μιλωντας για τωρα και οχι για οταν οι αναγκες ειναι για παραπανω Mbps.
Ο μεσος χρηστης θα γκρινιαζει ομως αμα κατι δεν δουλευει σωστα.

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα εδω λεει οτι ο Παναθηναικος ειναι κοντά στην COSMOTE.

http://to10.gr/podosfero/superleagu...pagoma-stis-epafes-nova-sto-kolpo-cosmote-tv/

Και εδω:

https://newspao.gr/xana-sto-proskinio-i-cosmote-tv-gia-ton-panathinaiko/

Kαι οι τυπολογίες το γράφουν.

http://www.typologies.gr/vazoun-sto-pechnidi-ton-dikeomaton-ke-tin-ert/

Έντονη κινητικότητα γύρω από το μέλλον του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Forthnet (Nova) έχει υπογράψει συμβόλαια με τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ). Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και ενώ ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Nova, αίφνης ξεκίνησε διαπραγματεύσεις και με την Cosmote TV, μαζί με τις υπόλοιπες μικρές ομάδες. Υπάρχει στον σχεδιασμό σκέψη να μπει και η ΕΡΤ, αγοράζοντας δικαιώματα κυρίως ομάδων της περιφέρειας, καθώς οι παράγοντες των ΠΑΕ ασκούν όλο και μεγαλύτερη πίεση. Υπάρχει όμως ο σοβαρός κίνδυνος να χαρακτηριστεί από τις Βρυξέλλες η κίνηση αυτή ως «κρατική ενίσχυση».

ΥΓ: Μεγάλο ζόρι έχουν οι τυπολογίες μήπως χάσει καμιά ομάδα η Nova, θέλω να είμαι αντικειμενικός αλλά έχουν ξεφύγει.
Είναι έτοιμοι να "στείλουν" την ΕΡΤ στο ευρωπαικό δικαστήριο αν τυχόν πάρει καμιά ομάδα :joker:

πιο πολυ για φημες μου κανει ,που βγαινουν απο τον παναθηναικο για να πιεσουν τη nova.για μα**κες ψαχνει ο αλαφουζος.θελει να τον πληρωσουνε χωρις ναναι σιγουρο αν του χρονου θα παιζουμε α εθνικη.

πιο πολυ για φημες μου κανει ,που βγαινουν απο τον παναθηναικο για να πιεσουν τη nova.για μα**κες ψαχνει ο αλαφουζος.θελει να τον πληρωσουνε χωρις ναναι σιγουρο αν του χρονου θα παιζουμε α εθνικη.

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω, στη nova λογικά θα καταλήξουν. Άντε να πάρει το πολύ 3 - 4 μικρούς η ΕΡΤ αν δεν τους θέλει η nova.

Συμφωνα με το rexsat
Έρχεται ο νέος αναμεταδότης μέχρι ιουνιο,
Cosmote sport 9 βλεψεις περιεχομενου πολεμικων τεχνων και ισως super league,
Αναβάθμιση σε hd των καναλιών τις viasat,
Νέες προσθήκες κινηματογραφικού και αλλου περιεχομενου καναλιών
https://rexsat.blogspot.gr/2018/03/cosmote-tv_25.html?m=1

Ας δώσουν bitrate και να βάλουν και τα HD της digea κάτι άλλο δεν χρειάζετε.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Πολυ καλα νεα.
Εγω προσωπικα περιμενω απο Cosmote

1. Τα καναλια της Digea σε HD
2. Τα ντοκιμαντερ σε HD
3. Cosmote Cinema 3 HD

Ειμαστε σε καλο δρομο!

μακαρι βρε παιδια να βελτιωθει λιγο η ποιοτητα εικονας σε ολα τα αλλα μια χαρα ειναι το πακετο

Αυτο που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν οι προσθήκες καναλιών κινηματογραφικού και αλλου περιεχομενου.
Γενικά ειναι υπέροχα νέα κ όπως λεει ο vertical να ειναι εντός προγραμματισμού ολα αυτα όπως και το νεο tv go.
Τωρα όσα για τα hd της digea μονο αυτα θέλουν ένα αναμεταδότη εκτος κ αν θα ειναι τύπου hd γιατί διαφορετικά κ αναβαθμιση σε hd τις viasat και νέες προσθήκες δεν βγαίνουν ολα.εκτος και αν εκμεταλευτει το γεγονός οτι για κάποια χρονια θα εκπέμπουν και στις δυο ροές και τα προσθέσει αργότερα.
Να σας πω την αλήθεια προσωπικά θα ταν προτιμότερο ν βελτιώσει τα υπάρχοντα κανάλια και να προσθέσει νέα .κυριως συνδρομητική εχω για τα pay tv .άλλωστε κ με το stick για τα επιγεια η πρόσβαση στα hd γίνεται πιο εύκολη για όποιον εχει κεραία,εγω δεν την χρησιμοποιώ

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Αυτο που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν οι προσθήκες καναλιών κινηματογραφικού και αλλου περιεχομενου.
Γενικά ειναι υπέροχα νέα κ όπως λεει ο vertical να ειναι εντός προγραμματισμού ολα αυτα όπως και το νεο tv go.
Τωρα όσα για τα hd της digea μονο αυτα θέλουν ένα αναμεταδότη εκτος κ αν θα ειναι τύπου hd γιατί διαφορετικά κ αναβαθμιση σε hd τις viasat και νέες προσθήκες δεν βγαίνουν ολα.εκτος και αν εκμεταλευτει το γεγονός οτι για κάποια χρονια θα εκπέμπουν και στις δυο ροές και τα προσθέσει αργότερα.
Να σας πω την αλήθεια προσωπικά θα ταν προτιμότερο ν βελτιώσει τα υπάρχοντα κανάλια και να προσθέσει νέα .κυριως συνδρομητική εχω για τα pay tv .άλλωστε κ με το stick για τα επιγεια η πρόσβαση στα hd γίνεται πιο εύκολη για όποιον εχει κεραία,εγω δεν την χρησιμοποιώ
Σκεψου λιγο και εμας τους Αποδημους φιλαρακι

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Σκεψου λιγο και εμας τους Αποδημους φιλαρακι

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Βρε σύμφωνοι όλοι ευχαριστημένοι να ειναι.
Μπορεί να αποτελεί μειοψηφία η αποψη μου.αλλα στο μέρος που ζεις εικάζω οτι οι παροχοι προσφέρουν κατι περισσότερο σε θεματικα απο οτι εδω.αυτο λέω οτι με ενδιαφέρει η προσθήκη ενός νέου καναλιου περισσότερο απο το hd της digea.

Πάντως με την προ ολίγων λεπτών ανακοίνωση της ΝΟΒΑ σχετικά με την ανανέωση της FOX για τα επόμενα χρόνια, δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου για την βελτίωση των κινηματογραφικών καναλιών που διαβάσαμε στο https://greekdigitaltv.blogspot.gr/2018/03/cosmote-tv_26.html Κρίμα γιατί περίμενα πως ένα στούντιο ακόμα θα το έπαιρνε. Τι μένει να κάνει με αυτό που περιγράφεται οτι δεν είναι και ανακοινώσιμο και δεν αφορά νέα στούντιο: αλλά και τη αναβάθμιση με νέο κινηματογραφικό και άλλο περιεχόμενο καναλιών (που ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμα)...

Μπορεί να αφορα κινηματογραφικό η καναλι σειρων.όπως πχ το νέο κανάλι της viasat epic drama,κάνα amc ,comedy central η οποιο αλλο.
Τα στουντιο ολα σε συμφωνίες δεν ειναι;λήγει καμμιά;
Fοx nova μια χαρα το πανε.
*και ενα tcm θα αρέσει πιστεύω όπως και BBC brit

Last edited: