Νέα για Cosmote TV

Αυτο που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν οι προσθήκες καναλιών κινηματογραφικού και αλλου περιεχομενου.
Γενικά ειναι υπέροχα νέα...
Τι διαβαζουμε θεε μου...:laugh::laugh:

Αρση περιορισμών στο tv go όπως διαβάζω στο νημα του go ,δοκίμασα μόλις.
Αναμένουμε και τις ανακοινώσεις
Μπράβο μωρη cosmote

Για πες δηλαδή;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@pepis εγινε update σημερα και δεν ζητάει πακέτο δεδομένων cosmote η σταθερο cosmote .μπαίνει με τα υπάρχοντα στοιχεια απευθείας απο οποιοδήποτε δικτυο

Επιτέλους. Μόλις το δοκίμασα και συνδέετε κανονικά με Cosmote SIM που δεν έχει σχέση με το Cosmote TV πακέτο.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Συμφωνα με το rexsat
Έρχεται ο νέος αναμεταδότης μέχρι ιουνιο,
Cosmote sport 9 βλεψεις περιεχομενου πολεμικων τεχνων και ισως super league,
Αναβάθμιση σε hd των καναλιών τις viasat,
Νέες προσθήκες κινηματογραφικού και αλλου περιεχομενου καναλιών
https://rexsat.blogspot.gr/2018/03/cosmote-tv_25.html?m=1

ΩΧ! Αύξηση στη συνδρομή μυρίζομαι...

ΩΧ! Αύξηση στη συνδρομή μυρίζομαι...

ξερεις καμια επιχειρηση που αυξανει τις υπηρεσιες προς τον πελατη να μην ζηταει αυξηση?

Για ποιο λογω ειναι σημαντικο να μπουν τα HD Digea?

Μεταδιδουν native HD υλικο και δεν το βλεπω?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Δε βλέπω να σκοτώνονται στην cosmote για Σ.Λ.

Στη nova θα καταλήξουν αδερφέ ολες οι ομάδες. Ετσι βλεπω εγω.
Αλλα αν ισχυει αυτη η πρόταση της cosmote δεν εναι και άσχημη.

απο τεταρτη 2 μαιου το action 24 θα παρει την θεση που του αξιζει στα περιφερειακα καναλια θεση 651.
λογικα και το μακεδονια πρεπει να μεταφερθει στα πανελλαδικα αφου τετοιο ειναι,αλλα δεν γνωριζω για περαιτερω μετακινησεις.
πριν καιρο καποια περιφερειακα ανακοινωναν αλλαγη θεσεων στην cosmote Που τελικα δεν πραγματοποιηθηκε.

μια χαρα νεα... στην ουσια αυτο που εχει δειξει εως τωρα ειναι πως αυτα που πραγματικα θελει να κρατησει η COSMOTE τα κραταει με συνοπτικες διαδικασιες.

Κανένα νέο για το 4Κ στην cosmote έχουμε;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουμε την πληροφορία οτι τελος του χρόνου θα κυκλοφορίσει δέκτης 4K απο την CosmoteTV άρα για να το κάνουν λογικά το 2019 υπάρχει περίπτωση σοβαρή να δούμε και 4Κ.

Έχουμε την πληροφορία οτι τελος του χρόνου θα κυκλοφορίσει δέκτης 4K απο την CosmoteTV άρα για να το κάνουν λογικά το 2019 υπάρχει περίπτωση σοβαρή να δούμε και 4Κ.
Κάπου διάβασα ότι θα αναβαθμίσουν το κινηματογραφικο πακέτο. Σκέφτομαι πως αφού τα άλλα στούντιο τα έχει η Νοβα

send from my nexus 5 using Tapatalk