Νέα για Cosmote TV

Καλα το ειχαμε καταλαβει οτι υπαρχουνε περικοπες δεν χρειαζοτανε να μας το πουνε σε αρθρο(βλεπε history-discovery-κυπελλα γερμανιας-ιταλιας-serie a)

οταν αρχισουν να πεφτουν οι σφαλιαρες απο τους συνδρομητες να δω τι περικοπες θα κανουν.ηδη πολυς κοσμος φευγει απο τον οτε και μου φαινεται οτι σε 2 μηνες που ληγει το συμβολαιο αν δεν μου κανει καλη τιμη θα φυγω και εγω.τουλαχιστον ας παρει η νοβα τα κυπελλα.

Έτσι όπως εξελίσσεται η μεταγραφική περίοδος έπαθε μεγάλη νίλα η cosmote tv με την serie a. Πάει να εξελιχθεί σε νούμερο 2 πρωτάθλημα σε ενδιαφέρον. Ελπίζω η bundesliga να μη τους κοστίζει παραπάνω, θα μιλάμε για τραγικό σχεδιασμό.

Πράγματι ανεξήγητη απόφαση.

Κυρίως για το γεγονός ότι το κόστος αγοράς των δικαιωμάτων από τη Nova, έπεσε κατά 25%, σε κάτι λιγότερο από 2 εκατομμύρια ετησίως (άγνωστο το χρονικό διάστημα της συμφωνίας, φημολογείται για 2 χρόνια) σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν.

Δηλαδή, η COSMOTE έδινε κοντά στα 2.5 εκατομμύρια ετησίως αν ισχύουν αυτά τα νούμερα προηγουμένως, οπότε και η πρόταση της στον δεύτερο κύκλο προσφορών (ο πρώτος κηρύχθηκε άγονος) ήταν αρκετά χαμηλή σε σχέση με το τι έδινε πρωτύτερα.

Λάθος εκτίμηση, δεδομένου τι ακολούθησε ως τώρα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

ρε παιδιά σορρυ κι ολας αλλά δεν μπορειτε να μην ποσταρετε σε ό,τι να 'ναι κατηγορια; μπαινουμε να διαβασουμε μια ειδηση και καταλήγουμε να διαβαζουμε για οτιδήποτε αλλο εκτός απο νέα.

Να έβγαζε και η νόβα ένα παρόμοιο θα ήταν σούπερ. Εγώ έχω το full pack στα 20 στις αρχές πριν παρουσιάσει τα πακέτα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρε παιδιά σορρυ κι ολας αλλά δεν μπορειτε να μην ποσταρετε σε ό,τι να 'ναι κατηγορια; μπαινουμε να διαβασουμε μια ειδηση και καταλήγουμε να διαβαζουμε για οτιδήποτε αλλο εκτός απο νέα.

Έχεις δίκιο και συγνώμη που γίνεται αυτό γιατί και εμείς απαντάμε για να εξυπηρετήσουμε όλα τα μέλη μας και είμαστε πολλές φορές απο κινητό και στην δουλειά μας και δεν έχουμε την άνεση χρόνου να μεταφέρουμε και τα post. Με την πρώτη ευκαιρία γίνεται και αυτό.

Δηλαδή δεν το θεωρείς, εσύ , άξιο λόγου το ότι δόθηκε εντολή για περικοπές;Οκ...

Δηλαδή δεν το θεωρείς, εσύ , άξιο λόγου το ότι δόθηκε εντολή για περικοπές;Οκ...

Δεν σε βάζει σε υποψίες ότι ο mod μου δίνει δίκιο; Και για να στο ξεκαθαρίσω το σχόλιο μου δεν πήγαινε για την πολιτική της cosmote αλλα για άλλο μήνυμα που έχει ήδη μεταφερθεί

Δεν μπορώ να θυμηθώ το μήνυμα.. οκ τότε βάλτε ό,τι σας αρέσει...μην ενοχλούμε και από πάνω:afro:

Το topic κλείνει εώς ότου καθαριστεί.

Κύριοι, δεν θα επανέλθουμε όσον αφορά την οποιουδήποτε είδους παράνομη θέαση. Στο επόμενο θα φύγει πόστ και συντάκτης μαζί.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

[FONT=&quot]Ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στο συνδρομητικό του ΟΤΕ και δύο χρόνια πριν ληξει το συμβόλαιό του, ο Δημήτρης Τσακίρης αποτελεί παρελθόν από την πλατφόρμα της COSMOTE[/FONT]

525.689 συνδρομητές Cosmote TV

Στις 30 Ιουνίου του 2018, ο συνολικός αριθμός συνδρομητών COSMOTE TV ανήλθε σε 526 χιλιάδες, σημειώνοντας αύξηση 22 χιλιάδων σε ετήσια βάση, παραμένοντας όμως σχεδόν αμετάβλητος σε τριμηνιαία βάση, γεγονός που επιβεβαιώνει την ωρίμανση της αγοράς και επηρεάζει τα έσοδα.

https://www.cosmote.gr/fixed/docume...S_GR.pdf/70e92044-8b63-40a9-b08a-8b9d9a6effff

Έφτασε στο ζενίθ, τώρα να δω τι θα γίνει,πως θα κρατήσει τους παλιούς ή θα φέρει νέους σε αντιστάθμισμα όσων φεύγουν.
Πάντως να αυξηθεί ο αριθμός δύσκολο το βλέπω.

απο 1ης σεπτεμβριου και cinema star wars,το οποιο φαινεται να τεσταρει ως pop up στην 12168 οπως και το τεστ 11 μαλλον το sport 9.αν μεινουν εκει και δεν παρει εναν απο τους 2(?) ελευθερους αναμεταδοτες η δεν αλλαξουν θεση τοτε στην συγκεκριμενη θα παιζουν 9 hd καναλια

Τέστ έχει αρκετά αλλα hd είναι μονο το pop up που θα είναι το star wars, Τώρα που θα βάλουν το sport 9
Επίσης βλέπω μετά από καιρό μείωσει συνδρομητών

Για αυτό έβγαλε την αυτόνομη go υπηρεσία (για να αυξήσει τους συνδρομητές).

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk