Νέα για Cosmote TV

+1
Δυστυχώς πια cl & el μόνο από cosmote. Ήξερε τι έκανε, ποντάρει σε "μεγάλα χαρτιά" και σίγουρα θα ανανεώσει την premier league. Το ιταλικό το έχασε πιστεύω λόγω υπερβολικής "σιγουριάς", θα ήθελε να το πάρει "κοψοχρονια" αλλά μπήκε σφήνα η ΝΟΒΑ.

Και το champions league είναι αποκλειστικά στην Cosmote tv. Ή ΕΡΤ δε θα δείχνει αγώνες πλέον.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλα καθε χρονο αυτο λενε
και τελικα πως γινεται και παντα δειχνει

Κανείς δεν το λέει κάθε χρόνο. Η προηγούμενη συμφωνία 2015-18 περιλάμβανε για την ΕΡΤ το δικαίωμα παράλληλης ζωντανής μετάδοσης με την COSMOTE TV ενός αγώνα πρώτης επιλογής κάθε Τετάρτη (με εξαίρεση τη φάση των 16 όπου έδειχνε ζωντανά αγώνα στις 2 από τις 4 εβδομάδες της δράσης) από τη φάση των Ομίλων ως και τον Τελικό.

Η συμφωνία για το διάστημα 2018-21 δίνει το δικαίωμα στην COSMOTE TV αποκλειστικης ζωντανής μετάδοσης όλων των αγώνων από τη φάση των πλέι-οφ ως ΚΑΙ τον τελικό.

Η μόνη πιθανότητα να αλλάξει αυτό είναι αν ορίζει διαφορετικά, η ανύπαρκτη ως και σήμερα (περιμένουμε ακόμη τη δημιουργία της) λίστα γεγονότων και αγώνων που πρέπει να μεταδίδονται υποχρεωτικά ΚΑΙ από την ελεύθερη τηλεόραση.

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα είναι και η ΕΡΤ να θέλει να το πάρει.Διότι με τα τόσα εκ που θα δώσει στο πρωτάθλημα, συν τα 10 εκ του μουντιάλ συν ότι το 2020 έχουμε ολυμπιακούς αγώνες που κοστίζουν χρυσό πάει το μπάτζετ!

Ξέρετε πόσους συνδρομητές θα χάσει η nova μέχρι το τέλος της χρονιάς;;; Με τι θα πάρει premier ;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι για πες μας... Μα είναι δυνατόν, να πετάει ο καθένας ότι να ναι... Ας σοβαρευτούμε λίγο...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξέρετε πόσους συνδρομητές θα χάσει η nova μέχρι το τέλος της χρονιάς;;; Με τι θα πάρει premier ;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου όσους θα χάσει και η Cosmote . Οι συνδρομητές ερχονται και φεύγουν απο την μια πλατφόρμα στην άλλη αναλογα με τα γουστα και την τσέπη τους.

Εχω και τις δυο αυτη τη στιγμή . Και οι δύο εχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Με τα 2 εκατ. που εξοικονόμησε από το Campionato θα μπορούσε να πάρει τα δικαιώματα του Ατρόμητου όπως αποδείχτηκε από τη συμφωνία της ΕΡΤ. Αν αυτό σου φαίνεται καλό deal τότε οκ. Πάντως άμα έπαιρνε τα δικαιώματα των 7 με τέτοιο εξωφρενικό κόστος όπως της ΕΡΤ θα έπρεπε να ανεβάσει 10 ευρώ τη συνδρομή και εκεί να δεις πόσους συνδρομητές θα έχανε.

Ωραια ας εφερνε πισω το History ή το Eurosport τοτε...ή δεν φτανανε τα λεφτα και για αυτα;Μου αρεσει που τους δικαιολογειτε λες και ειστε μετοχοι και εχετε καποιο κερδος....

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Όχι για πες μας... Μα είναι δυνατόν, να πετάει ο καθένας ότι να ναι... Ας σοβαρευτούμε λίγο...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οτι να ναι φιλε μου....εδω δεν εχασε περυσι και θα χασει φετος που ενισχυσε τα αθλητικα της σημαντικα με το καμπιονατο που μετα τη Πρεμιερ Λιγκ θα ειναι φετος το καλυτερο ξενο πρωταθλημα με μεγαλο ανταγωνισμο και μεγαλα ονοματα παιχτων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Ωραια ας εφερνε πισω το History ή το Eurosport τοτε...ή δεν φτανανε τα λεφτα και για αυτα;Μου αρεσει που τους δικαιολογειτε λες και ειστε μετοχοι και εχετε καποιο κερδος....

Αφου υπάρχουν φανατικοί τόσο στο Cosmote όσο και στη Nova .. Το marketing δουλεύει καλά.´Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος οτι ο ανταγωνισμός μας συμφέρει ως καταναλωτές και κατεβάζει τις τιμές .

Το History ηταν ενα απο τα κανάλια που το έβλεπα πολύ συχνά αλλά το έχει εκτός 2-3 χρόνια αν θυμάμαι.

Τι να λεμε εδω συνεχως αφαιρει καναλια που ολως τυχαιως ειναι "ακριβα"....οι τιμες παραμενουν φυσικα ιδιες και υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα που συνεχως λενε "ελα μωρε και ποιος τα εβλεπε αυτα;"|....οντως ποιος εβλεπε History,Discovery,Eurosport και Καμπιονατο;

Κανεις ολοι προτιμουμε να βλεπουμε Μπιτς Βολευ και Πορτογαλικο πρωταθλημα και σε 1000στη επαναληψη το Τιμημα της Αυτοκρατοριας στο Viasat History....

Αφου υπάρχουν φανατικοί τόσο στο Cosmote όσο και στη Nova .. Το marketing δουλεύει καλά.´Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος οτι ο ανταγωνισμός μας συμφέρει ως καταναλωτές και κατεβάζει τις τιμές .

Το History ηταν ενα απο τα κανάλια που το έβλεπα πολύ συχνά αλλά το έχει εκτός 2-3 χρόνια αν θυμάμαι.

και οταν το ειχε τι βλεπαμε ?

αποθηκες που και καλα κρυβουν θυσαυρους
ανταλακτηρια
και τελος τους συλεκτες

αυτο ειναι πλεον το History

και οταν το ειχε τι βλεπαμε ?

αποθηκες που και καλα κρυβουν θυσαυρους
ανταλακτηρια
και τελος τους συλεκτες

αυτο ειναι πλεον το History

Δεν διαφωνώ για την ποιότητα αλλά γουστα ειναι αυτά . Κάποιοι ζητάνε και σαπουνόπερα όχι μόνο οπερα.

Φίλε μου Hellraiser διαφωνώ για το viasat history. Είναι ότι καλύτερο έχει η πλατφόρμα αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά το ιστορικό ντοκιμαντέρ. Τώρα που θα μεταβεί σε HD θα φαίνονται πολύ καλύτερα οι παραγωγές του. Βασικά είναι το πιο έντιμο κανάλι κατά την ταπεινή μου άποψη. Είναι αμιγώς ιστορικό κανάλι και λέγεται History, αυτό ακριβώς που λέει το βάζει.

Φίλε μου Hellraiser διαφωνώ για το viasat history. Είναι ότι καλύτερο έχει η πλατφόρμα αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά το ιστορικό ντοκιμαντέρ. Τώρα που θα μεταβεί σε HD θα φαίνονται πολύ καλύτερα οι παραγωγές του. Βασικά είναι το πιο έντιμο κανάλι κατά την ταπεινή μου άποψη. Είναι αμιγώς ιστορικό κανάλι και λέγεται History, αυτό ακριβώς που λέει το βάζει.

Πέστα.

Απο τα ποιο easy view Καναλια ητανε το history ασχετα με τον τιτλο του καναλιου που δεν ανταποκρινοτανε στο περιεχομενο του
δεν υπηρχε εβδομαδα που να μην εβλεπα κατι εκει περα ενω μπηκανε καναλια που δεν εχω δει ουτε δευτερολεπτο(κατι με ψαραδες τα viasat nature κλπ)

Το θέμα με τα Viasat είναι ότι δεν έχουν υλικό να δείξουν, όχι αν είναι μάπα. Εχουν από δέκα ντοκιμαντέρ έκαστος και τα παίζουν κάθε μέρα με διαφορετική σειρά. Το Ηistory, το Τιμημα της Αυτοκρατοριας, το Νature τον Πολ Ο'Γκρέιντυ, και το Εxplore τους χρυσοχόους της αυστραλίας και κάτι βρετανικές μπούρδες του 1980. Στο ίδιο μοτίβο είναι και το crime investigation που δεν έχει καμια σχέση με το idx
Υπό αυτές της συνθήκες όχι HD αλλα και 4k να γίνουν άχρηστα είναι

Και ναι τα discovery είχαν πολύ περισσότερες παραγωγές και κάθε βδομάδα καινούργια επεισόδια

Θα διαφωνήσω al capone. Οτι επαναλήψεις εχουν τα τωρινά, είχαν και τα discovery και αυτό το λέω με σιγουριά. Από εκεί και πέρα τα γούστα διαφέρουν και Από είναι απολύτως σεβαστό.

Φίλε da vinci έχεις κάποια εικόνα για το πότε ενδέχεται να γίνει η αναβάθμιση σε HD των viasat;

Last edited by a moderator:
Oλα έχουν επαναλήψεις, το θέμα είναι ότι τα Viasat έχουν μονο επαναλήψεις. Tο Explore το κλείνουν το βραδυ γιατί δεν έχουν τι να βάλουν, όπως και το Nature για να κλείνει ήταν αλλα βάζουν Πολ Ο'Γκρέιντυ, 15 φορες στη σειρά για να γεμίζουν τη μέρα
Aπό πέρυσι κάθε μέρα Πολ Ο'Γκρέιντυ k1 k2 και άντε πάλι από την αρχή
Tο BBC από πέρυσι έχει δείξει καινούργιες παραγωγές, τα Viasat δεν δείχνουν τίποτα, περιμένουν ποτε θα αφήσει η Discovery κάνα ντοκιμαντέρ για να έχουν να δείχνουν

οσο για της επαναληψεις ασε ...ειδικα με β παγκοσμιο πολεμο .με της υπερκατασκευες των ναζι ...εχω βαρεθει ...και πολλα αλλα που δεν θυμαμε
αυτη την στυγμη επαψα να ασχολουμε .....
βλεπω κανα αγωνα για να δικαιολογησω τα χρημματα που πληρωνω ......