MasterChief
Senior Member
- 6 January 2015
- 553
Σε ποιά περιοχή βγήκε στην επίγεια;
Φαινεται οτι ειναι απο Αττικη.
Μαλλον καποιος ειχε ανοιχτο το modulator στην πολυκατοικια.
:BDGBGDB55:
Φαινεται οτι ειναι απο Αττικη.
Μαλλον καποιος ειχε ανοιχτο το modulator στην πολυκατοικια.
:BDGBGDB55:
Λίγο off-topic αλλά επειδή πάντα είχα την απορία θα ζητήσω τη γνώση σου.
Κι εγώ ήθελα να μοιράσω το σήμα δορυφορικής τηλεόρασης ατο διαμέρισμά μου, έτσι ώστε αν θέλουμε να τελειώσουμε μια ταινία (ειδικά τον χειμώνα) στο κρεββάτι, να μπορούμε.
Η διανομή τηλεοπτικού σήματος δεν είναι οριζόντια στο διαμέρισμα, αλλά κάθετη σε στήλες στην πολυκατοικία.
Θεώρησα λοιπόν ότι θα αποτύχω, γιατί σκοπός μου ήταν να δώ σε άλλο δωμάτιο, και όχι να μοιράσω στους πάνω και κάτω γείτονες. Αυτό όμως που λές υπονοεί ότι το σήμα από τον ενισχυτή κεραίας θα διανεμηθεί σε όλα τα κυκλώματα, και ότι σε μία πολυκατοικία αν υπάρχει modulator όλοι μπορούν να δουν ότι βλέπει ο ιδιοκτήτης του, άσχετα με οριζόντια ή κάθετη διανομή.
Ισχύει αυτό;
Μήπως σχετίζεται με της δοκιμες που κάνουν στην 33Ε, γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα βγάλουν εφαρμογή για smart tv και κάτι τέτοια, όπου θα μπορείς να πληρώνεις για συγκεκριμένα κανάλια, μήπως το αφήνουν ελεύθερο ώστε να ψηθεί ο κόσμος.
Και η Νόβα όταν πρωτοάρχισε για μερικές μέρες έπαιζε ελευθερα, μήπως είναι κάτι παρόμοιο
Λέω μήπως..
Μυστήριο, και άντε με κάποιο τρόπο έπαιρνε σήμα από κάποιον άλλο παραδίπλα, λογικά θα έπαιρνε k ο αδερφός του, αλλα και πάλι αυτός ο "διπλα" όλη μέρα sport1 βλέπει, δεν θα άλλαζε κανάλι
Τα μηνύματα στο νήμα όσο αφορούν σχόλια για τις εξελίξεις να ειναι σοβαρά και στην ουσία του νήματος. Ειρωνίες και χλευασμοί δεν ανήκουν στην κατηγορία μας.
Σε ποιες περιοχές σε όλη την Ελλάδα εκπέμπουν σε HD;
Τι ουσια να βρούμε βρε φίλε μου αν γράφουν οι της Cosmote ότι στον καινούργιο αναμεταδότη που περιμένουμε πως και πως θα βάλουν τα ήδη υπάρχοντα ελεύθερα κανάλια που έχουν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ άδεια; Δηλαδή τα κανάλια που ήδη εκπέμπουν ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Υπάρχει υποχρέωση από όσο γνωρίζω να πανε αναγκαστικά σε HD μέχρι το 2022. Αν και ήδη στις περισσότερες περιοχές πρέπει να είναι σε HD.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.