Νέα για Cosmote TV

Όσοι έχουν vdsl στον ΟΤΕ, θα πρέπει να έχουν το replay σε HD. Εγώ πχ. δεν βάζω το ευρυζωνικό γιατί είμαι δίπλα στις καφετέριες και θα ακούω το γκολ πριν το δω. Το replay το θέλω όμως σε HD.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα ειναι VoD δηλαδη θα το βλεπεις μεσω internet

αυτα που περιμενουμε να δουμε με βαση και το rexsat
01201808167707501401ctvplan18_Smartt5511v2255full.jpg

01201808167707501401ctvplan18_Smartt55v2255full.jpg

https://rexsat.blogspot.com/2018/09/10-cosmote-tv-over-air-vod.html

Για το replay tv σε συνδρομή μέσω δορυφόρου αν έχεις το δέκτη συνδεδεμένο και στο internet με VDSL , γιατί να μην μπορείς να δεις σε HD μέσω internet;

Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι και εγώ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χτες είπα να δώ Formula 1 της Σιγκαπούρης απο το replay TV και το "απόλαυσα" σε άψογη ανάλυση SDR (μπορεί και vga!) . Μια σκέτη αηδία! (ειμαι με δορυφορική και vdsl internet)

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Χτες είπα να δώ Formula 1 της Σιγκαπούρης απο το replay TV και το "απόλαυσα" σε άψογη ανάλυση SDR (μπορεί και vga!) . Μια σκέτη αηδία! (ειμαι με δορυφορική και vdsl internet)

Θα μπορούσε να υπάρχει επιλογή στο δέκτη για HD ή SD ανάλυση στο replay TV.
Μάλλον τους δορυφορικούς μας θεωρούν δυνδρομητές Β'.

Η να αποθηκεύουν on demand για λίγες μέρες και ανάλογα με την ταχύτητα να προσαρμοζει την εικόνα όπως το Netflix

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό με το 4k στο rexsat ισχυει? Πόση ταχύτητα θα χρειάζεται?

μακάρι να ισχύει αλλά όπως είναι λογικό σίγουρα με νέο δέκτη που να υποστηρίζει 4k ανάλυση, σωστά?
ας μας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει. ευχαριστώ.

Ναι γιατί θα δώσει ο οτε 4k στα 40 Μbps
15 με το ζόρι δίνει το Νetflix. Ο οτε ΑΝ δώσει, και με τα στάνταρ που έχει στην εικόνα, πάνω από 10-12 Μbps δεν πρόκειται να είναι

Ναι γιατί θα δώσει ο οτε 4k στα 40 Μbps
15 με το ζόρι δίνει το Νetflix. Ο οτε ΑΝ δώσει, και με τα στάνταρ που έχει στην εικόνα, πάνω από 10-12 Μbps δεν πρόκειται να είναι

Βγήκε κι άλλη προσφορά από τη Wind και το Netflix. 1 χρόνο δωρεάν Netflix (και 4Κ περιεχόμενο δηλαδή) στους νέους συνδρομητές Wind Fiber.
Κάτι τέτοιο μάλλον θέλει να κάνει κι η Cosmote, το 4Κ κανάλι και περιεχόμενο θα είναι μέσω του Αndroid box τους και θα δίνεται σαν τυράκι στους συνδρομητές Cosmote με Fiber ή έστω με VDSL. Δεν θα είναι μέσω δορυφόρου και δεν θα απευθύνεται στους "παραδοσιακούς" συνδρομητές της Cosmote ΤV.

Ναι ok το κατάλαβα ότι δεν θα είναι μέσω δορυφόρου, απλά λέω ότι δεν πιστεύω οτι θα χρειάζεσαι 30 Μbps τουλάχιστον ταχύτητα για να δεις. Πιστεύω η ταχύτητα που θα τρέχει θα είναι παραπλήσια του netflix.
Θα πετάξει και ένα 4k φαρδύ-πλατύ, και θα λέει ο άλλος, μπράβο στον οτε δείχνει και 4k.
Το τυράκι που λες k εσύ