Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Φυσικά και έχει τσέπη. Τουλάχιστον 15 εκατόμυρια από τη πώληση του Epsilon.
Για το Extra, δεν νομίζω να πληρώνει αυτός. Ο Σκαι θα πληρώνει.
Το Kontra ναι μεν έχει πρόγραμμα 7 ώρες την ημέρα αλλά έχει και 17 ώρες τηλεμάρκετινγκ.
Άρα θα ήταν υποχρεωμένο να πληρώνει 100 χιλιάρικα.

Δες πχ το πρόγραμμα τους. Δες πόσο τηλεμάρκετινγκ έχει
http://www.123tv.gr/kontra/2018-11-23

Και δες πόσο λίγο έχει πχ το Blue Sky, μόνο 5 ώρες.
http://www.123tv.gr/bluesky

Δε διαφωνώ για το κόντρα απλά σε σύγκριση με το ΕΧΤΡΑ, ή το ''Ε'' έχει περισσότερο πρόγραμμα.Με αυτή την οπτική.Όσο για το ΕΧΤΡΑ ακόμη δεν είναι σίγουρο αν πληρώνει ο σκαι ή όχι...θα φανεί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Δε διαφωνώ για το κόντρα απλά σε σύγκριση με το ΕΧΤΡΑ, ή το ''Ε'' έχει περισσότερο πρόγραμμα.Με αυτή την οπτική.Όσο για το ΕΧΤΡΑ ακόμη δεν είναι σίγουρο αν πληρώνει ο σκαι ή όχι...θα φανεί.

Ναι, δεν διαφωνώ. Η διαφορά είναι ότι ο Βρυώνης ήταν διατεθειμένος να πληρώσει τα 100 χιλιάρικα για το ατελείωτο τηλεμάρκετινγκ του. Το Kontra δεν ήταν.
Οι επιλογές δεν έγιναν με βάση το ποιος έχει το λιγότερο αλλά με το ποιος είναι διατεθειμένος να πληρώσει το ποσό που "αναλογεί" στις συγκεκριμένες ώρες τηλεμάρκετινγκ.
Αν ήθελαν να μείνουν θα έμεναν. Αν έβαζαν δυο μπλοκ με επαναλήψεις του Kontra News, του Επί του Πιεστηρίου και του Kontra 24 το πρωί και το μεσημέρι θα μπορούσαν να μειώσουν τις ώρες τηλεμάρκετινγκ ακόμη και στις 9 ώρες και έτσι να ρίξουν το κόστος κατακόρυφα. Ή να πληρώσουν τα 100 χιλιάρικα όπως ο Βρυώνης. Δεν ήθελαν.

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση σε επταήμερο replay TV με την προσθήκη των καναλιών CI, Food network,Fine Living,CBS reality,Disney channel, Disney XD, Disney junior, Nickelodeon,Mad hits, Μακεδονία TV
Πλέον όλα έχουν 7 μέρες εκτός Smile και Action24.
Να σημειωθεί ότι αν κάνετε έλεγχο τώρα έχει replay από την περασμένη Τετάρτη 06.00 και πίσω. Όπως και στα υπόλοιπα κανάλια κάθε μέρα που περνά θα προστίθεται στο υλικό της υπηρεσίας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

φιλε sgatz: στα εκτός ειναι και το OPEN, δεν εχει 7 ημέρες
Έχεις απόλυτο δίκιο, ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. Επίσης δεν πρόσεξα και το ΟΤΕ history αν μπήκε,τώρα είμαι εκτός

Αρτ, Kontra, Αlert, Channel 9, SBC, TV Κόσμος, Ionian, Best, TRT, Ήπειρος TV1, Corfu, TV100, Δέλτα

πριν απο λίγο σταμάτησαν. έχουν κάρτα και λέει

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ

Η συνεργασία με το κανάλι εχει ολοκληρωθεί

Από όλα αυτά τα κανάλια μόνο το tv100 άξιζε να δει κανείς, ολοκληρωμένο πρόγραμμα και όχι τελεμάρκετινγκ. Για να δούμε,θα μπουν τα hd τοπικά άραγε ή θα μείνει ως έχει και θα τσιμπήσουν το όφελος σε εικόνα τα ήδη υπάρχοντα;

Εξαιρετικό πρόγραμμα είχε και το Ionian, που ήταν και από τις τελευταίες προσθήκες στην πλατφόρμα (το αδικούσαν λίγο στην εικόνα βέβαια) όσον αφορά τα περιφερειακά κανάλια . Κρίμα που δεν ανανέωσε, μιας και είχε ελάχιστες ώρες τελεμαρκετινγκ στο πρόγραμμά του !

Ειναι σε διαυλο επικοινωνιας προς στιγμην για την tv100.θα το επαναλαβω οτι θα επρεπε να υπαρχει εκπτωση στην πρόσκληση για τις δημοτικες tv δεν εχω καλη γνωση για το αττικα αλλα αν δεν κανω λαθος εκει υπαρχει τηλεπωληση(?)

Πάντως σύμφωνα με το digital info.gr σύντομα θα έχουμε νέα περιφερειακά κανάλια στην Cosmote tv , αφού όπως γράφει σήμερα υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετούς νέους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
"Το επόμενο διάστημα, και αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, θα έχουμε την σταδιακή ένταξη στο μπουκέτο της COSMOTE TV, νέων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδος. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, όμως πληροφορούμαστε πως υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετούς νέους σταθμούς περιφερειακής εμβέλειας, για ένταξη τους στη δορυφορική πλατφόρμα για τα επόμενα 3 έτη."

Νομίζω το έχω αναφέρει ξανά...
ο κόσμος ζητάει τα περιφερειακά κανάλια.
Ήδη σε διάφορα forums,facebook κτλ. υπάρχει αγωνία για να προστεθούν νέα.

Ειναι σε διαυλο επικοινωνιας προς στιγμην για την tv100.θα το επαναλαβω οτι θα επρεπε να υπαρχει εκπτωση στην πρόσκληση για τις δημοτικες tv δεν εχω καλη γνωση για το αττικα αλλα αν δεν κανω λαθος εκει υπαρχει τηλεπωληση(?)

Κάποια κανάλια στην Αττική όπως Channel 9 , sbc / Attica , έχουν μόνο τελεμαρκετινγκ!

Το οτι γραψανε 5 ατομα οτι θελουνε δεν σημανει οτι δεν υπαρχουνε 1.500 ατομα που δεν τα εχουνε παρακολουθησει ουτε 1 δευτερολεπτο

εδω δεν εβλεπα ποτε το tv100 Και μου το ειχανε και στο cosmote Να πιανει αδικα χωρο και να ριχνει την ποιοτητα της εικονας
καναλια που εχουνε τηλεθεαση 0.000001%

Σίγουρα τα κανάλια αυτά δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό της πλατφόρμας ωστόσο δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι υπάρχει κόσμος ο οποίος μπορεί να ζει εκτός των περιοχών που εκπέμπουν τα συγκεκριμένα κανάλια και να θέλουν να ενημερώνονται για τα γεγονότα της εκαστοτε περιοχής επειδή για παράδειγμα μπορεί να κατάγονται από εκεί και πλέον να ζουν κάπου αλλού ...

Anto_33 το τι δεν βλεπεις εσυ κ το τι βλεπω εγω δεν το κοιταζει καμμια εταιρια γιατι ειναι απολυτως υποκειμενικο για αυτο κοιταζουν οι πλατφορμες να χουν πληθώρα επιλογων για ολους.κ ειδικα το παράδειγμα σου επειδή οπως λες δεν εβλεπες ειναι αστοχο γιατι η tv100 δεν εχει ιχνος τηλεπωλησης παρ ολα αυτα σεβομαι οτι δεν σε ενδιαφερει.ποιοτητα εικονας με 20 καναλια δεν εχει κερδος για κανενα

Δεν ειμαστε στο 1980 οποιος θελει να ενημερωθει για γεγονοτα συγκεκριμενης περιοχης μπορει να βρει σελιδες ειδησιογραφικες στο ιντερνετ με νεα καθε περιοχης
επισης αρκετα καναλια οπως και το tv100 εχει σελιδα που μπορεις να παρακολουθησεις απο εκει βιντεο εκπομπες κλπ

δεν κοιτανε να εχουνε πληθωρα επιλογων για ολους(αλλιως θα κρατουσανε discovery-eurosport Κλπ)
αλλα να ειναι φτηνα

Με αυτη την λογικη τα περισσοτερα καναλια προσφερονται και με αλλους τροπους οποτε ποιος ο λογος υπαρξης της συνδρομητικης tv .προφανως κ δεν ειναι ετσι.
Αν δεν κοιτουσαν να υπαρχουν επιλογες δεν θα εβαζαν ουτε τα viasat ουτε οτι μπηκε μεχρι το tcm
(Στην αφαιρεση των disc αν θυμασαι ημουν αντιθετος ) αλλα ας μη τα ισοπεδώνουμε ολα.

Anto_33 το τι δεν βλεπεις εσυ κ το τι βλεπω εγω δεν το κοιταζει καμμια εταιρια γιατι ειναι απολυτως υποκειμενικο για αυτο κοιταζουν οι πλατφορμες να χουν πληθώρα επιλογων για ολους.κ ειδικα το παράδειγμα σου επειδή οπως λες δεν εβλεπες ειναι αστοχο γιατι η tv100 δεν εχει ιχνος τηλεπωλησης παρ ολα αυτα σεβομαι οτι δεν σε ενδιαφερει.ποιοτητα εικονας με 20 καναλια δεν εχει κερδος για κανενα
Σωστά. Τα κανάλια αυτά έχουν κάποιο κοινό που τα παρακολουθεί. Αλλα έχουν αξιόλογο πρόγραμμα και άλλα όχι. Το θέμα είναι πως οι υπεύθυνοι των καναλιών αυτών έκριναν πως είναι προτιμότερο να μείνουν εκτός από τα 530.000 νοικοκυριά της COSMOTE TV, απ'το να πληρώσουν 30,40 η 100.000 ευρώ το χρόνο για ενοίκιο.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ειμαστε στο 1980 οποιος θελει να ενημερωθει για γεγονοτα συγκεκριμενης περιοχης μπορει να βρει σελιδες ειδησιογραφικες στο ιντερνετ με νεα καθε περιοχης
επισης αρκετα καναλια οπως και το tv100 εχει σελιδα που μπορεις να παρακολουθησεις απο εκει βιντεο εκπομπες κλπ

δεν κοιτανε να εχουνε πληθωρα επιλογων για ολους(αλλιως θα κρατουσανε discovery-eurosport Κλπ)
αλλα να ειναι φτηνα

Η συζήτηση για τα περιφερειακά και το χώρο που πιάνουν δεν στέκει πια. Γιατί θα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ το χώρο που θα καταλαμβάνουν. Η κυρία Cosmote λοιπόν πλέον μπορεί να πάρει νέους αναμεταδότες για αυτά. Αν δεν το κάνει και η ποιότητα των καναλιών είναι χάλια, δεν θα φταίνε τα περιφερειακά αλλά αυτή και μόνο αυτή.