Νέα για Cosmote TV

Ενημέρωση συνδρομητών (από EPG): Τα κανάλια Blue Sky και Δίκτυο TV θα είναι διαθέσιμα ως την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

To χα πει οτι μπορει να υπαρξει συνεχεια περαν των αρχικων που ανακοινωθηκαν.τελικα το δικτυο δεν εκμεταλλεύτηκε ουτε την εκπτωση της περιφερειακης ζωνης που ειχε ,περιεργο για τον αραμπραζη(εδω κ λιγους μηνες παιζει με καθυστερηση η εικονα απο τον ηχο,το προβλημα ειναι απ το καναλι)
..κ υστερα δεν εμεινε κανεις.
Το ιονιαν ηθελε απ την κοσμοτε να το πληρωνει για το περιεχομενο που μεταδιδει

Νέο ημερήσιο πάσο για πρόσβαση στα κανάλια COSMOTE SPORT, μέσω της over-the-top υπηρεσίας COSMOTE TV GO
https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...meso-tis-over-the-top-ypiresias-cosmote-tv-go
3 νεα πακετα daily pass sports, greek channels και kids
COSMOTE TV GO SPORTS DAILY PASS 10 euro ολα τα αθλητικα για 24 ωρες
Greek channels 1euro μονο συνδυαστικά με αλλο go πακετο
Kids 3 euro μονο συνδυαστικά με αλλο go πακετο.
https://www.cosmote.gr/cosmotetv/cosmote-tv-go-packs

Ειναι πιο συμφερον για κάποιον να παρει η την εξάμηνη η κανονικη συνδρομη.δε το βλεπω κλεψια,για να λειτουργει μια εταιρία πρεπει να χει κερδος κ εφοσον σιυ δινει αρκετες επιλογες ειναι στην ευχέρεια σου να επιλεξεις η οχι.να υπενθυμίσω οτι μεχρι σημερα αυτες οι δυνατοτητες ηταν αγνωστες για την ελλαδα.
Το documentary pack σε συνδιασμο με greek η kid pack θεωρώ οτι ειναι value for money επιλογες.

Αφαιρέθηκαν τελείως τα περιφερειακά που είχε ανακοινωθεί ότι θα μείνουν εκτός πλατφόρμας

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφαιρέθηκαν τελείως τα περιφερειακά που είχε ανακοινωθεί ότι θα μείνουν εκτός πλατφόρμας

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι πρέπει να τα αφαιρούν και να βάζουν τα καινούργια.
Στον flysat αναφέρει τα εξής

Center TV
Epiloges
Atlas TV
TV Creta
ENA Channel
Vergina ΤV

Υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα ηλικιωμένοι που είναι σε άλλες περιοχές τις Ελλάδας και θέλουν να βλέπουν κανάλια του τόπου τους. Εμείς βάλαμε στην πεθερά μου cosmote family αντί για nova γιατί η cosmote είχε κανάλι της Κρήτης. Έτσι από το πουθενά"τσίμπησε" ένα συνδρομητή η κοσμοτε. Περιττό να σου πω πόσο ενδιαφέρον έχει η πεθερά μου για τα hd . Πλησιάζει σε βαθμό το απόλυτο μηδέν σε σύγκριση με θερμοκρασία.

Ναι πρέπει να τα αφαιρούν και να βάζουν τα καινούργια.
Στον flysat αναφέρει τα εξής

Center TV
Epiloges
Atlas TV
TV Creta
ENA Channel
Vergina ΤV

και το Attica tv προστεθηκε

Μπαίνουν 7 και βγαίνουν 15;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Μπαίνουν 7 και βγαίνουν 15;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλύτερα να μην έμπαινε κανένα και να έβγαιναν 20.

Μεταφέρθηκαν τα τελευταία ποστ στο θέμα αποριών του πακέτου. Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να επιλέγετε τα σωστά θέματα μιας και ειδικά σε αυτά των νέων υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει κάνει και subscribe.

Όσον αφορά τα περιφερειακά, θα έχουν βγει συνολικά 15 κανάλια και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του rexsat θα μπούνε μόλις 4. Το λες και αναβάθμιση (στην εικόνα) αν δεν μπούνε άλλα. Μιλάμε για 11 κανάλια λιγότερα.
https://rexsat.blogspot.com/2018/12/cosmote-tv_3.html