Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Όσον αφορά τα περιφερειακά, θα έχουν βγει συνολικά 15 κανάλια και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του rexsat θα μπούνε μόλις 4. Το λες και αναβάθμιση (στην εικόνα) αν δεν μπούνε άλλα. Μιλάμε για 11 κανάλια λιγότερα.
https://rexsat.blogspot.com/2018/12/cosmote-tv_3.html
Αντε να δούμε. Πρέπει να μπουν και τα HD της digea έλεγαν για αρχές Δεκέμβρη.

Χριστούγεννα στην COSMOTE TV με πάνω από 90 ταινίες στο νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD

Η COSMOTE TV φέρνει το νέο χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD με πάνω από 90 ταινίες, μεταξύ των οποίων δημοφιλή blockbusters, εορταστικές ταινίες και animation, από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood, όπως τα Walt Disney Studios, η 20th Century FOX, η NBC/Universal, Paramount κ.ά., όλα σε high definition...

https://digitaltvinfo.gr/component/...neo-pop-up-kanali-cosmote-cinema-christmas-hd

Εχω στειλει τοσα μηνυματα και εγω και αλλοι συνδρομητες. Εχει σκοπο να φερει το boomerang tv?

Εχω στειλει τοσα μηνυματα και εγω και αλλοι συνδρομητες. Εχει σκοπο να φερει το boomerang tv?

Πιστεύω ότι από τη στιγμή που έβαλαν το Cartoon Networks,θεωρούν ότι είναι πλήρεις στα παιδικά.Και σίγουρα δεν θα βάλουν νέο κανάλι επειδή κάποιοι συνδρομητές έστειλαν μηνύματα.

πολυ κριμα αλλα δεν εχει τοσα καλα παιδικα οσο το boomerang tv που το εχει η νοβα.

Με μεγάλη πίεση πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να μπει το boomerang. Με επανεκκίνηση φτιάχνει το epg στα HD.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με μεγάλη πίεση πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να μπει το boomerang. Με επανεκκίνηση φτιάχνει το epg στα HD.

Μακαρι ειναι πολυ καλο για αυτα που πρεσφερει

Σημερα χωρις να κανω κατι, μετονομαστηκε το STAR.
Σε εσενα εχουν μετονομαστει ολα;

Και σε μένα το ίδιο... Βλέπω ότι έπεσε και η ποιότητα... Δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Για το λόγο ότι η συζήτηση περί φόρων και λοιπών σχολίων είχε αρχίσει να βγάζει την κουβέντα εκτός θέματος ανοίχτηκε νέο νήμα και μπορείτε να συνεχίσετε εκεί την κουβέντα σας.

Cosmote TV και NOVA εναντίον Netflix

Οντως σουπερ κινηση...μακαρι να ακολουθησουν και αλλες σειρες οπως Νταλας,Δυναστεια και Καλημερα Ζωη.Παντα μπροστα ο ΟΤΕ!

Οντως σουπερ κινηση...μακαρι να ακολουθησουν και αλλες σειρες οπως Νταλας,Δυναστεια και Καλημερα Ζωη.Παντα μπροστα ο ΟΤΕ!

Μην το γελάς.Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μεγάλωσαν με τέτοιες σειρές Και ειδικά οι γυναίκες.

Μπήκε και το 2019 και ο 8ος αναμεταδότης ακόμα αγνοείται. Αυτό πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία...

Φυσικά και αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς είναι γνωστό ότι όλες οι συνδρομητικές πλατφόρμες του κόσμου μέχρι το τέλος του 2018 είχαν ενεργοποιήσει τον 8ο αναμεταδότη τους.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα σοβαρα τωρα ειναι τουλαχιστον περιεργο το τι γινεται με τον νεο αναμεταδοτη.προφανως για να ειναι ακομη στην δικαιδοσια της κοσμοτε σημαινει οτι πληρωνει αλλα ισως πολυ λιγοτερα επειδη ειναι αδειος.δε φανταζομαι οτι η eutelsat τον εχει παραχωρησει άνευ αντιτίμου μεχρι να φορτωθει.

Κ εφοσον δεν εγινε καποια ανακατανομη κ με την ελευση των hd πανελλαδικων προς τον νεο μαλλον δεν θα γινει ολικη τουλαχιστον κ ισως περιμενει νεες προσθηκες; κ ειναι ενας απο τους λογους καθυστερησης; εχει περάσει αρκετος χρονος για τεστ δοκιμες κλπ η joyne που εκλεισε σχεδον μαζι με τον οτε νεο αναμεταδοτη τον εχει φορτωσει εδω κ καιρο αν δεν κανω λαθος