Νέα για Cosmote TV

Kaμια ζημια δεν θα ειχε αν εδινε και την εφαρμογη για
Android tv box σε ολους ισα ισα θα καθηλωνε τον συνδρομητη με υπηρεσιες κα ευκολιες που κανεις αλλος δεν προσφερει .και πιο ευκολα οι εν δυναμει συνδρομητες θα γινοταν συνδρομητες με το απλο κατεβασμα και εγκατασταση του app στα box που διαθετουν.1 χρονο προσπαθειες για νεα app και τa δινεις με το στανιο .καμια εγκριση δεν περιμενουν το προμο δεν θα εβγαινε αμέσως για να μπορει να γινει διαχείριση των συστηματων κ να μη μπουκωσει..επρεπε πρωτα απο το καλοκαίρι να βγει και να δωθει στους υφισταμενους κ μετα να μπουν οι νέοι.

Επισης το replay tv στα εθνικα θα δινεται με αλλο τροπο; γιατι η κεραια με προβληματιζει

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

εχω το δορυφορο μου και δεν τον αλλαζω με τιποτα μαγκες...

πλακα κανουμε τωρα? εννοείτε δεν το αλλαζουμε οσοι εχουμε. είμαι κατά του ότι δουλευει μονο με internet για διαφορους λογους. εδώ στην περιοχη μου δεν ειχα ιντερνετ 3 μερες..δηλαδή αν δεν ειχα δορυφορικο πιατο δεν θα μπορουσα να παρακολουθησω την υπηρεσια κ κανεις δεν θα μου αφαιρουσε καποιο ποσο. τωρα σου ανεφερα έναν λογο εστω κ σπανιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

συν τοις αλλοις οτι δε θα μπορεις να κανεις εγγραφες η ληψεις...και δεν εχουμε και ολοι smart τηλεοραση για να βλεπουμε σε υψηλη αναλυση.ενω με τον δορυφορο και με απλες τηλεορασεις η ευκρινεια ειναι πολυ ψηλοτερη σε σχεση με το ιντερνετ.

Το επιχείρημα με την ποιότητα πολύ άστοχο ξαναλέω. Ακόμα και σε full hd έχει μεγαλύτερο bitrate στην IPTV. Οι εγγραφές και οι λήψεις θα έρθουν κανονικά σε λίγο καιρό. Το μέλλον είναι προς τα εκεί. Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν. Και στη δορυφορική λήψη υπάρχουν. Αλλά το θέμα της ταχύτητας το βρίσκω λίγο αστείο ειδικά πλέον που αρχίζουν και διαδίδονται οι ftth συνδέσεις. Ακόμα και στην επαρχία.

ναι δεν διαφωνω απλα υποστηριζω οτι με τη δορυφορικη εχεις περισσοτερες επιλογες.οπως π.χ στην υπηρεσια με το tv εξοχικο που εχει βολεψει λογω της δορυφορικης ληψης.σιγουρα τα bitrate ειναι πιο πολλα αλλα σκεψου ποσες περιοχες δεν εχουν fiber. ασε που ακομα δεν εχει ξεκινησει η υπηρεσια οποτε δεν ξερουμε τι να περιμενουμε.γνωμη μου ειναι οτο το επιχειρημα δεν θα εχει καλο τελος.και οικονομικα.

Τελευταίο off topic. Δεν γίνεται να μένουμε πίσω τεχνολογικά επειδή υπάρχει ένα ποσοστό του πληθυσμού με μικρές ταχύτητες. Η τεχνολογία αυτή σε live περιεχόμενο δεν είναι πολύ διαδεδομένη και χρειάζονται προσθήκες. Μην προδικάζεις κάτι πριν αρχίσει. Και μην είσαι απαισιόδοξος επειδή δεν σου αρέσει σε σένα. Οι επιλογές είναι πάντα κάτι θετικό.

Ελπίζω με την λήξη των συμβολαίων να επιτρέψουν την μετάβαση στην ΟΤΤ υπηρεσία. Στην ίδια τιμή.

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους. Οι απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα για τη νέα υπηρεσία και πως θα λειτουργήσει είναι εδώ: https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/28835-ti-tha-isxyei-gia-ti-nea-ott-platforma-tis-cosmote-tv
Κάποιοι ίσως βρουν απαντήσεις σε ερωτήματα τους εδώ

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ας μας ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει, γιατί στην Cosmote που ρώτησα όλοι αγνοούν....

Τα κανάλια E! και National Geographic Wild γιατί δεν υπάρχουν στην υπηρεσία OTT ;

Ας μας ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει, γιατί στην Cosmote που ρώτησα όλοι αγνοούν....

Τα κανάλια E! και National Geographic Wild γιατί δεν υπάρχουν στην υπηρεσία OTT ;

Το National Geographic Wild υπάρχει, το βλέπω στο κινητό. Το Ε! μάλλον είναι θεμα δικαιωμάτων που απουσιάζει αλλά βλέπω πως δεν υπάρχει όυτε και στην εφαρμογή COSMOTE TV GO των δορυφορικών. Αν μαθω κάτι πιο συγκεκριμένο για το Ε!, θα ενημερώσω.

Καλησπέρα.το cbs reality δεν είναι πλέον εδώ και 2 μέρες στο replay tv

Κάλεσε η σύζυγος μου που χρησιμοποιούσε το replay tv στο συγκεκριμένο κανάλι και την ενημέρωσαν πως δεν έχουν πια τα δικαιώματα, οπότε μην το περιμένεις το replay tv να επιστρέψει.
Συγκεκριμένα της είπε ότι η εταιρεία που έχει το cbs θα τα βγάλει διαδικτυακά και γιαυτό δεν έχουν πια τα δικαιώματα.
Τώρα τι σημαίνει ότι "δεν έχουν τα δικαιώματα" και αν αυτό είναι μόνο για το replay tv ή θα δούμε κανάλια να εξαφανίζονται απ την πλατφόρμα, δυστυχώς δεν ρώτησε οπότε δεν διευκρινίστηκε.

Το ότι η πλατφόρμα έχει ένα καναλ,δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να έχει και συνέχεια τα δικαιώματα για replay.Θέμα συμφωνίας.

Παντως στην windvision εξακολουθει να υπαρχει replay tv στο cbs reality..οποτε δυο τινά,η δεν εληξε η συμφωνια με wind ακομη για να μην ανανεωθεί το replay στην πορεια η η cosmote ειπε @@@@ και απλα δεν ανανεωσε δικαιωματα για replay

Τo E! δεν υπάρχει στην ΟΤΤ; έλεος...κουτσουρεμένη υπηρεσία έβγαλαν μου φαίνεται

Κλείνει το fox sports το feed του στην ευρωπη,τουλαχιστον ετσι αναφερει δημοσιογράφος της αλλης πλατφορμας.οποτε τελος fox sports και η cosmote ερχεται τριτη στον τομεα εναλλακτικων αθλητικων καναλιων μετα την nova και την vodafone..αντε να δουμε τοτε το εβαλαν ως αντισταθμισμα στα eurosports