Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Κλείνει το fox sports το feed του στην ευρωπη,τουλαχιστον ετσι αναφερει δημοσιογράφος της αλλης πλατφορμας.οποτε τελος fox sports και η cosmote ερχεται τριτη στον τομεα εναλλακτικων αθλητικων καναλιων μετα την nova και την vodafone..αντε να δουμε τοτε το εβαλαν ως αντισταθμισμα στα eurosports
Αρα θα ισχυει και για τη nova αυτο...κριμα..

Ακομα πιο κριμα οταν δεν υπάρχει αντικατασταση οπως στις περιπτωσεις sundance tv και nat geo hd που εκλεισαν τα feed τους ,για να δουμε σε αυτη την περιπτωση.

Δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα υπαρχει αντικατασταση,τουλαχιστον οχι σχετικα συντομα.Οταν εκλεισε το ESPN America ,περασαν 3-4 χρονια μεχρι να εμφανιστει το Fox Sport.
Οποτε για οποιον θελει να βλεπει NFL ,το NFL Pass ειανι πλεον μονοδρομος,οπως και για το NCAA ειναι μονοδρομος το ESPN Player ή το ESPN+ ,μεσω VPN.
Τα δυο παιχνιδια κολλεγιακου που δειχνει εβδομαδιαια η COSMOTE ειναι ελαχιστα και ξεκιναει και το March Madness σε λιγο καιρο

554.986 συνδρομητές στην COSMOTE TV

O ΟΤΕ πέτυχε ένα ακόμα τρίμηνο ανάπτυξης των υπηρεσιών τηλεόρασης, με καθαρές προσθήκες 6 χιλιάδων συνδρομητών.Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών COSMOTE TV ήταν 555 χιλιάδες, ενισχυμένος κατά 2,4% σε ετήσια βάση. Ως αποτέλεσμα, τα έσοδα από υπηρεσίες τηλεόρασης, κατά τη διάρκεια του έτους, αυξήθηκαν κατά το ίδιο ποσοστό. Ο ΟΤΕ εστιάζει στη δημιουργία προσφορών τηλεοπτικού περιεχομένου και συνδυαστικών πακέτων, σε συνδυασμό με τη νέα streaming υπηρεσία μέσω Android αποκωδικοποιητή.

https://www.capital.gr/Content/RelatedFiles/c9/c95c28534f554ca48f13e6bc023ee874.pdf

Αμα κρινω απο τη "ποιοτικη" αντικατασταση οσων σημαντικων καναλιων εχανε η Cosmote στο παρελθον η αντικατασταση του Fox Sports θα γινει απο καποιο εναλλακτικο καναλι που θα εχει μεταδοσεις με αγωνες κτισιματος πυργων σε αμμουδιες,σβωλους και διαφορα αλλα δημοφιλη αθληματα...

Ειμαι σιγουρος οτι θα βγουνε και οι γνωστοι συνεργατες-υπαλληλοι του ΟΤΕ να πουνε ποσο καλυτερο ειναι το νεο καναλι σε σχεση με το παλιο...

To ποιο ενδιαφερον ειναι οτι στην ρουμανια η θυγατρικη του οτε που ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα με την discovery προσθετει και το nat geo people ,αριχσαν να χανουν συνδρομητες εδω βλεπουν αυξησεις και σου λενε δεν χρειαζομαστε νεα καναλια(ποσο λαθος λογικη) και βάζουν για δευτερη χρονια pop up καναλι national geographic plus που ηδη παρεχεται on-demand μπουχτησαμε στα pop up ,εφυγαν 2 κανάλια ,sundance ,nat geo hd και δεν μπηκε τιποτε.το κινηματογραφικο πασχει και εφοσον συμφωνίες με στουντιο ειναι κλεισμενες υπαρχουν και διεθνη καναλια ταινιων να ενισχύσουν το περιεχόμενο γιατι η επανάληψη (που εν μέρη ειναι λογικη) ειναι ανυπόφορη ειδικά για τους χρονια συνδρομητές και η ποικιλια απουσιαζει

Αραγε η τριτη αποχώρηση ,αυτη του fox sports θα φέρει(?) Insight tv? Δεν εχουν κ πολλες επιλογες σε αυτο τον τομεα ολα δευτερα ειναι εκτος απο αυτα που εδιωξε .αλλα για αυτο σε αυτη την τριτη κατα σειρα αποχωρηση σκέφτονται για αντικατασταση γιατι θα βγει φθηνή ενω στις αλλες ακομα περιμενουμε
Βρε λετε να γυρίζουν τα eurosport και να δαγκώσω την γλωσσα μου; ας ειναι

Μια απορία θέλω να μου λύσετε:Πως η Nova με τόσα χρέη έχει στη κατοχή της Eurosport ενώ οι Γερμαναράδες (Cosmote=Deutsche Telekom)όχι?
1η σε συνδρομές στην Ελλάδα είναι δυνατόν να τους ήταν ασύμοφορο να κρατήσουν τουλάχιστον τα Eurosport και να τα αντικασταστήσουν απο κάτι κανάλια παντελώς αδιάφορα που δεν τα έχω παρακολουθήσει ούτε ΕΝΑ λεπτό?
Να επαναφέρει τα Eurosport γιατί αρκετές φορές τα βλέπω στο ιντερνετ,πχ φέτος και πέρσι είδα-με τον Τσιτσιπά στη Βουλγάρικη Γλώσσα!!ΕΛΕΟΣ
Νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό να φέρουν πίσω τα Eurosport.Επιβάλλεται!
Ναι το περιεχόμενο στις ταινίες πάνω κάτω είναι ίδιο και χρειάζεται ανανέωση γιατί βλέπουμε πολλές φορές επαναλήψεις(συνδρομητής από 2014).

Το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν που έχασα τα Discovery και όλα παρελκόμενα του. Πιστεύω πως όταν εμφανιστεί στην Ελλάδα το συνδρομητικό της Disney και με συνδυασμό με το Netflix θα χαθούν πάρα πολλοί συνδρομητές. Το περιεχόμενο των καναλιών (κινηματογραφικών και ντοκιματέρ) είναι πλέον πολύ φτωχό, έχουμε πήξει στις επαναλήψεις. Έχει καταντήσει σαν το Ρετιρέ είναι πράγμα.

Πολυ απλα η discovery δεν εδινε μονα τούς τα eurosport ,μαλιστα ειχαν προτεινει να δινουν ολα τα discovery σαν extra πακετο και δεν συμφώνησαν (σωστο σε αυτη την περίπτωση)
Ιδια ακριβώς προταση δεχθηκαν και απο την ρουμανια δηλαδη η πακετο extra η σκετα eurosport δεν συμφωνησε η disc και εφυγαν.
https://www.broadbandtvnews.com/2020/01/14/discovery-in-telekom-romania-dispute/

Κροατια ,βορεια μακεδονια,ελλαδα και πλέον ρουμανια δεν εχουν discovery ολες οι παραπανω έχουν history ,1,2 καποιες και το viasat epic drama και συν ολα οσα έχει ο οτε εκτος του crime ,σε ορισμένες.

Ουγαρια,σλοβενια,τσεχια,ολανδια πολωνια εχουν discovery
ολες οι χωρες που ανεφερα και τα κανάλια ειναι απο το δίκτυο της Deutsche telekom

Και ήταν τυχερος ο οτε που δεν ειχαν πεσει οι τελικες υπογραφες αναμεσα σε scrips network (travel,fine living food)με την discovery γιατι αν γινοταν εκεινο το διάστημα αμφιβάλλω αν θα τους εδιναν και αυτα με την ιστορία που ετρεχε

Το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν που έχασα τα Discovery και όλα παρελκόμενα του. Πιστεύω πως όταν εμφανιστεί στην Ελλάδα το συνδρομητικό της Disney και με συνδυασμό με το Netflix θα χαθούν πάρα πολλοί συνδρομητές. Το περιεχόμενο των καναλιών (κινηματογραφικών και ντοκιματέρ) είναι πλέον πολύ φτωχό, έχουμε πήξει στις επαναλήψεις. Έχει καταντήσει σαν το Ρετιρέ είναι πράγμα.

Διάβασα σε πρόσφατο άρθρο (αν το βρω θα το παραθέσω) ότι η Disney ψάχνει regional πλατφόρμες για συνεργασίες όσον αφορά το Disney+. Θεωρώ πως η cosmote, λόγω του ότι έχει την Disney τώρα, δεν θα έχει εναλλακτική από το να κάνει τέτοια συμφωνία.

@vertical,oντως η cosmote εχει μεγαλες πιθανότητες να χτυπησει συμφωνια με προωθητική μειωμενη τιμη στο πακετο του disney plus ,το netflix το ειχε χασει γιατι απλα δεν ηταν έτοιμη.
Αυτο βεβαια δεν ξέρω ποσο σωτήριο θα ειναι οταν θα θελει μια επιπλεον χρέωση πχ 5ευρω και οταν και αν θα συμβει θα εχουμε καιτην την αφαιρεση απο το κινηματογραφικό των ταινων της και προφανως την αφαιρεση του narional geographic plus ,οπως στα πλαισια της πρόσφατης αφαιρεσης του fox plus απο vodafone λογω της disney.

Μπορεί να είναι +5 ευρώ αλλά η ταινιοθήκη που θα έχει με τα +5 θα είναι ασύλληπτη. Θα μου πεις και γιατί δεν τα δίνεις μόνος σου. Γιατί οι περισσότεροι εκτός από τον κύκλο των μυημένων στην τεχνολογία, θα μπορούν να έχουν ΟΤΤ και Disney με ευκολία. Όχι πάρε το τάδε κουτί, που παίζει FHD/4k κλπ κλπ. Για εμένα το βασικό θα ήταν να εμπλουτίσει λίγο τα ντοκιμαντέρ και μακάρι να υπήρχε πάλι το ενδεχόμενο των Eurosport. Θεωρώ ότι όλα τα λεφτά είναι το Live αθλητικό περιεχόμενο. Αν είχε και τα 2 τελευταία, χωρίς να χάσει κάτι άλλο, θα ήταν πολύ θετικό για εμάς. Πάντως οι αποφάσεις τους να αφήσουν κάποια πραγματάκια, δεν τους κόστισε. Αν είχαν και τα Disxovery, θα είχαν τώρα 600k συνδρομητές.

Ασύλληπτη ως προς την ποιοτητα η το περιεχόμενο;γιατι δεν θα εχει ογκο περιεχομενου οπως το νετφλιξ.

οσο για το ott + disney ο ογκος των συνδρομητων ειναι δορυφορικοι και εκει disney plus δεν θα έχει επισης προσωπικα δεν θα εκανα συνδρομη οσο πουλαει το περιεχομενο της η cosmote μονο με το δικο της box.στην ουσια για τον απλο συνδρομητη που δεν τον ενδιαφέρουν προσθετες πλατφορμες θα ειναι απωλεια γιατι η κοσμοτε θα απωλεσει και αλλο απ το περιεχομενο της.
Στην ρουμανια ειχε μεγαλη απωλεια σσυνδρομητών εδω δεν εχουμε για τον εξης απλο λογο δεν υπαρχει ικανος ανταγωνισμος που να προσφερει περισσοτερη ποικιλια απ την κοσμοτε και εκει πατανε και πλεον οτι φευγει δεν αντικαθισταται και δεν ερχεται νεα καθαρη προσθήκη.
Προφανως οταν θες να μαζεψεις κόσμο φορτώνεις ποικιλια περιεχομενου και δεν προσφερεις νεα κουτιά με νεους τροπους θεασης γιατι ποσους θα τραβιξεις;70χιλιαδες; κ ποσοι απο αυτους θα ειναι υπαρχοντες που απλά μεταπηδησαν στο ott απο το sat

Με cbs reality δεν πας πουθενα

Μα οποιος και να παρει το πακετο της Disney στην Ελλαδα, ειτε αυτος ειναι ο Cosmote ειτε αλλη εταιρεια, αναγκαστικα θα χαθει περιεχομενο απο το πακετο ουτως ή αλλως. Καλυτερα δεν ειναι να υπαρχει αυτο το πακετο σε καποιο συνδυασμο με το OTT? Αυτο που λεει παραπανω ο vertical εχει απολυτο δικιο. Τα θελω ολα σε μια οθονη ρε γμτ, οχι 2-3-4 tv boxes & διαφορετικα κοντρολς & ελευθερες θυρες hdmi κλπ.
Αυτος ειναι και ο λογος που θα παω σε OTT απο δορυφορικο με το που ληξει το πακετο μου!

Mα αποψεις καταγραφουμε,ο καθένας μπορει να επιλεξει οτι επιθυμει.προσωπικα η διαφορα τιμολόγησης του ott απο το sat ειναι αρκετη ειδικα οταν συνυπολογιστεί οτι λειπουν καποια καναλια.
τωρα η ουσια δεν ειναι η disney αλλα τι θα κανει η κοσμοτε για να ενισχυσει την οποια απωλεια οπως η επερχόμενη του fox sports .αν ειναι να φορτωνουμε πλατφορμες απο τριτα μερη το ξερουμε και μονοι μας,το θεμα ειναι η κοσμοτε σαν εταιρια τι πράττει;αδειαζει για να γεμίζει addons τριτων;

Φιλε μου, αυτο που λεω ειναι οτι αν μπει η Disney στην Ελλαδα κατω απο οποιονδηποτε ελληνικο παροχο, αναγκαστικα ολες οι αλλες θα χασουν καποια απο αυτα που εδειχναν.
Παντως για να ειμαι ειλικρινης δε βλεπω καμια φοβερη διαφορα στην τιμολογηση. Στο ετησιο συμβολαιο το ΟΤΤ sports pack ειναι κατα 1 ευρω φθηνοτερο απο την καλυτερη προσφορα που μπορεσα να παρω πριν μερικους μηνες για το αντιστοιχο δορυφορικο. Μονο στο full pack βλεπω διαφορα κι αυτο γιατι δεν εχει προσφορα αυτη τη στιγμη στο OTT με ετησιο συμβολαιο σε αντιθεση με το αντιστοιχο δορυφορικο.

Αγαπητε καταλαβαινω τι θες να πεις απολυτως και συμπληρώνω οτι εφοσον χασει απο το βασικο της περιεχομενο πρεπει κατι να προσθεσει διαφορετικά θα χει λιγότερο περιεχομενο και θα πρεπει να αρχισει να ριχνει τιμες αν συνεχιζει να βγαζει καναλια κ στουντιο χωρις να αναπληρώνει,γιατι το disney δεν θα ειναι στα βασικο της ,θα ναι εξτρα υπηρεσια.
αυτο εννοω οταν λεω θα αδειάσει.

Φιλε μου, αυτο που λεω ειναι οτι αν μπει η Disney στην Ελλαδα κατω απο οποιονδηποτε ελληνικο παροχο, αναγκαστικα ολες οι αλλες θα χασουν καποια απο αυτα που εδειχναν.
Παντως για να ειμαι ειλικρινης δε βλεπω καμια φοβερη διαφορα στην τιμολογηση. Στο ετησιο συμβολαιο το ΟΤΤ sports pack ειναι κατα 1 ευρω φθηνοτερο απο την καλυτερη προσφορα που μπορεσα να παρω πριν μερικους μηνες για το αντιστοιχο δορυφορικο. Μονο στο full pack βλεπω διαφορα κι αυτο γιατι δεν εχει προσφορα αυτη τη στιγμη στο OTT με ετησιο συμβολαιο σε αντιθεση με το αντιστοιχο δορυφορικο.
Το ότι θα έρθει, κάποια στιγμή, το Disney plus στην Ελλάδα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έρθει με όλο το περιεχόμενο. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι κατά τόπους συμφωνίες περιεχομένου. Λογικά δεν θα αφαιρέσουν όλο το περιεχόμενο τους γιατί είμαστε μικρή αγορά. Θα δούμε βέβαια.