Νέα για Cosmote TV

Με τις τιμές που δίνουν με τις γνωστές αντιπροσφορές οι 2 εταιρίες, δύσκολο να κάνουν μεγάλα ανοίγματα.
Τα budget των καναλιών/διοργανώσεων πάνε με τα δεδομένα των μεγάλων χωρών.
Εμείς χορεύουμε απλά στον ρυθμό τους.
Σιγά μην ασχοληθεί το Discovery Network ή το HBO ή οποιοδήποτε studio/network με το να κάνει ειδική τιμή για την Ελληνική αγορά.
Και αν το έκανε, μετά ο Άγγλος του Sky UK και ο Γερμανός Sky DE θα έκανε παράπονα γιατί αυτοί να δίνουν παραπάνω για τα ίδια δικαιώματα, κ.ο.κ.

Όταν έχουμε κάμποσα άτομα που με 22-29 τον μήνα έχουν απεριόριστο VDSL 50/5 και full pack TV, πόσο περιθώριο κέρδους να έχουν λέτε ?

Δεν νομίζω να πληρώνει κανένας το triple play στα 50Mbit κάτω από ~45 ευρώ στον ΟΤΕ.

Από εκεί και πέρα, το βασικό πρόβλημα έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα καναλιών στην αγορά μας. Όταν η HBO πχ δίνει σε pay tv windows τα δικαιώματα της, δεν μπορεί ταυτόχρονα να δημιουργήσει και κανάλι.

Ούτε, 35 βγαίνει το υπαλληλικό 😂

Προφανώς κάποιο ειδικό offer με κινητή.

Είχε κινητά ( πακετό family πως το λέει στην κινητή η Cosmote ) συν 2 σταθερά στην Cosmote, και πήρε για διακοπή όλων.
Με τα πολλά πολλά κατέληξαν να του προσφέρουν πολύ χαμηλές τιμές σε όλα και έτσι έμεινε.

Είχε κινητά ( πακετό family πως το λέει στην κινητή η Cosmote ) συν 2 σταθερά στην Cosmote, και πήρε για διακοπή όλων.
Με τα πολλά πολλά κατέληξαν να του προσφέρουν πολύ χαμηλές τιμές σε όλα και έτσι έμεινε.
Δύσκολο να πέτυχε τόσο χαμηλή τιμή καθώς ο ΟΤΕ ρυθμίζεται από την ΕΕΤΤ και δεν έχει άδεια να κατεβάζει τόσο χαμηλά τον τιμοκατάλογο. Η χαμηλότερη τιμή για vdsl είναι περίπου 32 και το tv 20 άντε 15 βαρια. Οπότε η τιμή που αναφέρεις μάλλον θα του παρουσιάστηκε σαν ενιαια τιμή με κινητά κλπ και στο break down θα του παρουσιασαν ότι του "βγαίνει" η σταθερή τόσο.... Ή κάτι δεν του είπαν καλά . Θα σου πρότεινα να δεις τον λογαριασμο του εάν έχεις πρόσβαση και μπορείς

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Έχω δει τους λογαριασμούς του.
Και γράφει όντως αυτό το ποσό και τις υπηρεσίες.

Όταν με το καλό λήξει η καραντίνα και μπορώ να πάω πάλι για δουλειά θα σου βγάλω και φωτογραφία τον λογαριασμό ;)

Δύσκολο να πέτυχε τόσο χαμηλή τιμή καθώς ο ΟΤΕ ρυθμίζεται από την ΕΕΤΤ και δεν έχει άδεια να κατεβάζει τόσο χαμηλά τον τιμοκατάλογο.
Τον τιμοκατάλογο δεν έχει δικαίωμα να κατεβάζει (τιμές για όλους τους πελάτες), προσφορές στους πελάτες της είναι ελεύθερη να κάνει.

Γνωστός μου έχει 50 VDSL (L) + full pack OTE TV 27.90 /μήνα τελική ;)

Απίστευτο αγαπητέ φίλε bill! Εδώ που παρακολουθώ το forum,οι χαμηλότερες τιμές που έχουν ακουστεί για cosmote tv μέσω δορυφόρου είναι 15 ευρώ/μήνα για full pack και 11 ευρώ/μήνα για cinema pack.Μάλιστα για τα 15 ευρώ/μήνα το full pack έχει αναφερθεί αρκετά παλαιότερα και όχι τώρα τελευταία.Κι απ'οσο θυμάμαι οι φίλοι που έχουν αναφέρει αυτές τις τιμές τις πήραν αφού απείλησαν με διακοπή.Νομίζω το τμήμα "αντίστροφης φορητότητας" είναι που δίνει τις προσφορές σε αυτή την περίπτωση.

Ο γνωστός σου τώρα τι να υποθέσουμε,πως πήρε 15 ευρώ/μήνα το full pack και 12.90 ευρώ/μήνα 50 VDSL (L) ? Η 27,90 ευρώ/μήνα το 50 VDSL (L) και τσάμπα το full pack ?! Όπως και να χει πραγματικά απίστευτη τιμή ! Πως τα κατάφερε ο φίλος!

Των υπαλλήλων του ΟΤΕ τις τιμές μπορούμε κάπου να τις δούμε? Ανάφερε ένας φίλος σχετικά.

Συνταξιούχος ΟΤΕ πληρωνω γυρω στα 90 ευρω το 2μηνο αρα 45 το μηνα για 24αρι ADSL απεριόριστα σταθερα 6 ωρες προς κινητα το μηνα και FULL PACK δορυφορικο .Για υπαλληλικο δεν γνωριζω αλλα νομιζω μονο το δορυφορικο είναι λιγο φθηνοτερο.

Απίστευτο αγαπητέ φίλε bill! Εδώ που παρακολουθώ το forum,οι χαμηλότερες τιμές που έχουν ακουστεί για cosmote tv μέσω δορυφόρου είναι 15 ευρώ/μήνα για full pack και 11 ευρώ/μήνα για cinema pack.Μάλιστα για τα 15 ευρώ/μήνα το full pack έχει αναφερθεί αρκετά παλαιότερα και όχι τώρα τελευταία.Κι απ'οσο θυμάμαι οι φίλοι που έχουν αναφέρει αυτές τις τιμές τις πήραν αφού απείλησαν με διακοπή.Νομίζω το τμήμα "αντίστροφης φορητότητας" είναι που δίνει τις προσφορές σε αυτή την περίπτωση.

Ο γνωστός σου τώρα τι να υποθέσουμε,πως πήρε 15 ευρώ/μήνα το full pack και 12.90 ευρώ/μήνα 50 VDSL (L) ? Η 27,90 ευρώ/μήνα το 50 VDSL (L) και τσάμπα το full pack ?! Όπως και να χει πραγματικά απίστευτη τιμή ! Πως τα κατάφερε ο φίλος!

Των υπαλλήλων του ΟΤΕ τις τιμές μπορούμε κάπου να τις δούμε? Ανάφερε ένας φίλος σχετικά.

Cosmote TV στα 11 /μηνα κι αν θυμαμαι καλα Cosmote 2play 50Mbps στα 25 /μηνα.
Και για να μην παρεξηγηθω, υπαλληλος υπηρξα μεχρι το 2015, μετα πηγα φανταρος κι ευτυχως δεν ξαναγυρισα πΟΤΕ :p

ίσως παίζει ρόλο πως στο ίδιο όνομα έχει και άλλες υπηρεσίες στην εταιρία του ( επαγ. Cosmote TV και γραμμές 100αρες )

Καλησπέρα σε όλους.
Καμιά έκπτωση παίζει να δώσουν, ή μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι;

Μίλησα στο τηλέφωνο μαζί τους και δεν είδα καμιά όρεξη για έκπτωση ή πίστωση.
Μια χαρά μου είπαν παίζουν τα αθλητικά κανάλια δεν διακόπηκε το σήμα και με τα 20 ευρώ το μήνα που έχω το πακέτο είμαι λέει ήδη σε προνομιακή τιμή.

Έχω και καλύτερο.
Πήρε φίλος που είναι άνεργος και περίμενε την εποχική του δουλειά από το Πάσχα και μετά που όπως φαίνεται δε θα έρθει και τους είπε όλα αυτά και ότι για αυτό δεν έχει πληρώσει τον τελευταίο λογαριασμό και θέλει διακοπή και του απάντησαν εξοφλήστε τον και επιπλέον 100+ ευρώ για το πέναλτι.

Το παίζουν πάντα σκληροί.
Αν δεν δουν αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο ή διακοπή δεν χαμπαριάζουν.

Το παίζουν πάντα σκληροί.
Αν δεν δουν αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο ή διακοπή δεν χαμπαριάζουν.
Αυτό κόπηκε από πέρυσι. Από πέρυσι δεν ενημερώνονται για φορητότητες. Έχει γίνει πανικός με το εν λόγω θέμα.