Μονο το fine living κλεινει γιατι αποσυρεται απο διαφορες περιοχες κ αντικαθισταται με νεα προταση, το home garden.στην κοσμοτε δεν θα μπει το home garden.
Food network k travel δεν αποσυρονται απο την εταιρια τους αλλα δεν ανανεωνονται.
Η κοσμοτε δεν θα αντικαταστησει κανενα καναλι.
Επισης υποτιτλους στο museum ισως στο μελλον..αυτα και τα συμπεράσματα δικα σας.
Μάλιστα. Η cosmote την πάτησε καθώς τα εν λόγω κανάλια ανήκουν στην Discovery. Δεν ξέρω ποιο είναι το status των σχέσεων με την Discovery αλλά φαίνεται πως δεν είναι και το καλύτερο, ίσως και η discovery να πουλά πακέτο και όχι κανάλια (που είναι και το πιθανότερο). Όπως και να έχει, αφήνοντας 3 πρωταθλήματα στην Nova θα περίμενα κάτι καλύτερο. Πλέον το κομμάτι των ψυχαγωγικών/lifestyle καναλιών εκτός αθλητικών/ταινιών, είναι φτωχό. Επειδή έχω και Nova, συνήθως έκανα χρήση 90% cosmote, 10% nova (για την superleague και όταν είχε κανά snooker το Eurosport). Τώρα βλέπω να αντιστρέφεται η χρήση καθώς το μόνο ενδιαφέρον που βλέπω στην cosmote, είναι CHL/Europa, History & TCM. Και δεν ξέρω τι θα γίνει με την Disney καθώς σύντομα έρχεται το Disney+ και στην Ελλάδα.
Το ζήτημα είναι ότι έχει απογυμνωθεί εντελώς το πακέτο στο ψυχαγωγικό κομμάτι.
Θέλουν δε θέλουν θα αναγκαστούν πιστεύω να κάνουν κινήσεις..
Το ίδιο ισχύει και για τα αθλητικά.
Έβλεπα στον οδηγό προγράμματος πόσες ώρες περιεχομένου είχαν το Γερμανικό και Ισπανικό πρωτάθλημα (live και επαναλήψεις) μέσα στο ΣΚ.
Είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟ να μείνουν έτσι.
Το θέμα είναι τι υπάρχει για να παρει... Αν δεν τελειώνει φέτος Ιταλία ή Γαλλία, δεν υπάρχει τίποτα κι αυτό είναι το χειρότερο. Έχασαν 2 top πρωταθλήματα, όπου όλοι οι αγώνες είναι live.
εγω θα αντιστρεψω την ερωτηση, αν θα προσθετε κανάλια θα μπορουσε να σου κοψει την συνδρομή επειδή εσυ υπογραψες για 30 και τωρα ειναι 31;
εγω θα αντιστρεψω την ερωτηση, αν θα προσθετε κανάλια θα μπορουσε να σου κοψει την συνδρομή επειδή εσυ υπογραψες για 30 και τωρα ειναι 31;
Διαβάζοντας τους όρους είδα στο 4.1 ότι έχει το δικαίωμα να πρσθαφαιρει περιεχονενο χωρίς να δίνει το δίκαιωμα της καταγγελίας. Αντιστοιχο όρο βρηκα και στο συμβόλαιο μου στην Nova.Με τους ορους που εχουμε υπογραψει μπορει να γινει καταγγελια απο μεριας μας και να γινει διακοπη χωρις πεναλτυ ? με προφαση την αφαιρεση των καναλιων ?
Νομίζω είναι πολύ απλο... η cosmote ουσιαστικά στοχεύει στα αθλητικά, ξέρει οτι δεν κερδίζει ιδαίτερη πελατεία από αλλού. Για να χτυπήσει την προσφορά της nova ανέβηκε σε χρήματα στο cl/europa κτλ οπότε μειώνει το κόστος από αλλου για να σώσει οτι μπορεί.Έχει δίκιο, κάθε λίγους μήνες αφαιρούνται κανάλια και δεν μπαίνουν καινούργια... συγνώμη μπήκε
το Μουσείο TV !!!!
Ο Αι Βασίλης εμβολιάστηκε προσωπικώς από τον Φάουτσι, μη λέμε ανακρίβειες!:116:
Η πλατφόρμα Cosmote TV πρέπει να χτυπήσει ιταλικό και γαλλικό,
διότι η πλατφόρμα Nova αναπτύσεται με σφοδρότητα και θα μας αναγκάσει να εγγραφούμε εκ νέου σε αυτήν,
πράγμα που συνεπάγεται , και δεν είμαστε για τέτοια...
Από πληροφόρηση "από μέσα",
η πλατφόρμα Cosmote Tv πρόκειται να αντιπαραθέσει στην απώλεια των ευτελών καναλιών Food Network, Fine Living, κλπ
ένα νέο hot κανάλι για την μαγειρική και την υψηλή γαστρονομία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.