Νέα για Cosmote TV

Ναι, συμφωνούμε απόλυτα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μονο το fine living κλεινει γιατι αποσυρεται απο διαφορες περιοχες κ αντικαθισταται με νεα προταση, το home garden.στην κοσμοτε δεν θα μπει το home garden.
Food network k travel δεν αποσυρονται απο την εταιρια τους αλλα δεν ανανεωνονται.
Η κοσμοτε δεν θα αντικαταστησει κανενα καναλι.
Επισης υποτιτλους στο museum ισως στο μελλον..αυτα και τα συμπεράσματα δικα σας.

Μάλιστα. Η cosmote την πάτησε καθώς τα εν λόγω κανάλια ανήκουν στην Discovery. Δεν ξέρω ποιο είναι το status των σχέσεων με την Discovery αλλά φαίνεται πως δεν είναι και το καλύτερο, ίσως και η discovery να πουλά πακέτο και όχι κανάλια (που είναι και το πιθανότερο). Όπως και να έχει, αφήνοντας 3 πρωταθλήματα στην Nova θα περίμενα κάτι καλύτερο. Πλέον το κομμάτι των ψυχαγωγικών/lifestyle καναλιών εκτός αθλητικών/ταινιών, είναι φτωχό. Επειδή έχω και Nova, συνήθως έκανα χρήση 90% cosmote, 10% nova (για την superleague και όταν είχε κανά snooker το Eurosport). Τώρα βλέπω να αντιστρέφεται η χρήση καθώς το μόνο ενδιαφέρον που βλέπω στην cosmote, είναι CHL/Europa, History & TCM. Και δεν ξέρω τι θα γίνει με την Disney καθώς σύντομα έρχεται το Disney+ και στην Ελλάδα.

Το θεμα ειναι και τι ενναλλακτικες εχει για να τα αντικαταστησει,αν και απο οτι καταλαβαινω δεν καιγονται και ιδιαιτερα
Για το food network πχ που ειναι μια κατηγορια μονο του, υπαρχει κατι αλλο στην Ευρωπη;

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Μάλιστα. Η cosmote την πάτησε καθώς τα εν λόγω κανάλια ανήκουν στην Discovery. Δεν ξέρω ποιο είναι το status των σχέσεων με την Discovery αλλά φαίνεται πως δεν είναι και το καλύτερο, ίσως και η discovery να πουλά πακέτο και όχι κανάλια (που είναι και το πιθανότερο). Όπως και να έχει, αφήνοντας 3 πρωταθλήματα στην Nova θα περίμενα κάτι καλύτερο. Πλέον το κομμάτι των ψυχαγωγικών/lifestyle καναλιών εκτός αθλητικών/ταινιών, είναι φτωχό. Επειδή έχω και Nova, συνήθως έκανα χρήση 90% cosmote, 10% nova (για την superleague και όταν είχε κανά snooker το Eurosport). Τώρα βλέπω να αντιστρέφεται η χρήση καθώς το μόνο ενδιαφέρον που βλέπω στην cosmote, είναι CHL/Europa, History & TCM. Και δεν ξέρω τι θα γίνει με την Disney καθώς σύντομα έρχεται το Disney+ και στην Ελλάδα.

Πάντως και από άποψη ταινιών ακόμα έχει το πάνω χέρι.Παρακολουθώ και εγώ nova και τα cinema τους παιζουν πάντα ''προπολεμικές'' με ελάχιστες πρεμιέρες (κάποιους μπορεί να τους καλύπτει).Επίσης το nova go δεν συγκρίνεται με το αντίστοιχο της Cosmote.Θεωρώ ότι η τιμολογιακή πολιτική της Discovery είναι κάκιστη.Απλά η nova και vf tv έχουν κανει συμφωνία γιατι μεχρι και πριν τις ανακοινώσεις για τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα στήριζαν όλη τους την πλατφόρμα σε αυτά τα κανάλια ιδιαίτερα η vf καθώς όλο το άλλο περιεχόμενο το ειχε η Cosmote.Δεν περιμένω όπως πολλοί ξαφνικα να φύγουν σορηδών απο την Cosmote όλοι απλά σίγουρα θα χάσει αν δεν απαντήσει στις απώλειες. Μην ξεχνάμε ότι η nova ζητάει 32 για το full pack και η COSMOTE 20-22 για κάποιους μπορεί να ειναι υψηλό αν θέλουν να έχουν και Cosmote tv.

1) Πρεμιέρα στην COSMΟΤΕ TV κάνουν την 1η Οκτωβρίου το Food Network και το Fine Living, κορυφαία κανάλια παγκοσμίως για τη μαγειρική και το lifestyle. Παράλληλα, η COSMOTE TV, που συνεχίζει να εμπλουτίζει την τηλεοπτική της πρόταση με νέα κανάλια, ανανεώνει για άλλη μία τριετία τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Travel Channel HD, το μεγαλύτερο κανάλι για ταξίδια, με βραβευμένες παραγωγές ντοκιμαντέρ, που μεταδίδεται σε 130 χώρες του πλανήτη.

Στις 22/9/2017 η ανακοίνωση της COSMOTE TV.

http://www.typologies.gr/ta-kanalia-food-network-ke-fine-living-stin-cosmote-tv/

2) H Discovery απέκτησε τον έλεγχο του Travel Channel και των καναλιών του στις 6 Μαρτίου 2018

https://www.hollywoodreporter.com/n...on-creating-nonscripted-content-giant-1072832

Οπότε, η Discovery σεβάστηκε την υπάρχουσα σύμβαση μεταξύ COSMOTE TV και των καναλιών του δικτύου SNI (η οποία είχε τον έλεγχο τους μέχρι την εξαγορά της από τη Discovery), αλλά αυτή η σύμβαση από όσο φαίνεται τελειώνει στο τέλος της χρονιάς.

Το ζήτημα είναι ότι έχει απογυμνωθεί εντελώς το πακέτο στο ψυχαγωγικό κομμάτι.
Θέλουν δε θέλουν θα αναγκαστούν πιστεύω να κάνουν κινήσεις..
Το ίδιο ισχύει και για τα αθλητικά.
Έβλεπα στον οδηγό προγράμματος πόσες ώρες περιεχομένου είχαν το Γερμανικό και Ισπανικό πρωτάθλημα (live και επαναλήψεις) μέσα στο ΣΚ.
Είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟ να μείνουν έτσι.

Το ζήτημα είναι ότι έχει απογυμνωθεί εντελώς το πακέτο στο ψυχαγωγικό κομμάτι.
Θέλουν δε θέλουν θα αναγκαστούν πιστεύω να κάνουν κινήσεις..
Το ίδιο ισχύει και για τα αθλητικά.
Έβλεπα στον οδηγό προγράμματος πόσες ώρες περιεχομένου είχαν το Γερμανικό και Ισπανικό πρωτάθλημα (live και επαναλήψεις) μέσα στο ΣΚ.
Είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟ να μείνουν έτσι.

Το θέμα είναι τι υπάρχει για να παρει... Αν δεν τελειώνει φέτος Ιταλία ή Γαλλία, δεν υπάρχει τίποτα κι αυτό είναι το χειρότερο. Έχασαν 2 top πρωταθλήματα, όπου όλοι οι αγώνες είναι live.

Το θέμα είναι τι υπάρχει για να παρει... Αν δεν τελειώνει φέτος Ιταλία ή Γαλλία, δεν υπάρχει τίποτα κι αυτό είναι το χειρότερο. Έχασαν 2 top πρωταθλήματα, όπου όλοι οι αγώνες είναι live.

Δεν ξέρω πότε λήγουν. Αν λήγει όμως κάτι θεωρώ ότι θα το πάρει στην ΟΠΟΙΑ τιμή καθώς ξέμειναν. Και αυτό άλλωστε θα είναι και η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της αποτυχίας τους. Να έχεις το μεγαλύτερο πορτοφόλι και να ξεμένεις είναι κατόρθωμα..

Στο ψυχαγωγικό κομμάτι επίσης είναι μετρημένα κουκιά. Περιεχόμενο υπάρχει και μάλιστα πολύ. Τα σκας , το προσθέτεις και προχωράς..

Με τους ορους που εχουμε υπογραψει μπορει να γινει καταγγελια απο μεριας μας και να γινει διακοπη χωρις πεναλτυ ? με προφαση την αφαιρεση των καναλιων ?

εγω θα αντιστρεψω την ερωτηση, αν θα προσθετε κανάλια θα μπορουσε να σου κοψει την συνδρομή επειδή εσυ υπογραψες για 30 και τωρα ειναι 31;

εγω θα αντιστρεψω την ερωτηση, αν θα προσθετε κανάλια θα μπορουσε να σου κοψει την συνδρομή επειδή εσυ υπογραψες για 30 και τωρα ειναι 31;

Ωραία εξυπνάδα είπες αλλά καλύτερο θα ήταν να απαντήσεις στην ορθή ερώτηση που έκανε ο άνθρωπος...

Με τους ορους που εχουμε υπογραψει μπορει να γινει καταγγελια απο μεριας μας και να γινει διακοπη χωρις πεναλτυ ? με προφαση την αφαιρεση των καναλιων ?
Διαβάζοντας τους όρους είδα στο 4.1 ότι έχει το δικαίωμα να πρσθαφαιρει περιεχονενο χωρίς να δίνει το δίκαιωμα της καταγγελίας. Αντιστοιχο όρο βρηκα και στο συμβόλαιο μου στην Nova.
Άρα δεν υπάρχει φυγή αζυμιως.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Έχει δίκιο, κάθε λίγους μήνες αφαιρούνται κανάλια και δεν μπαίνουν καινούργια... συγνώμη μπήκε
το Μουσείο TV !!!!

Λογικό είναι κάποιος να κάνει αυτή την ερώτηση...

Έτσι όπως το πάνε σε 1-2 χρόνια θα μείνουμε με 10 κανάλια μέσα και το καταπληκτικό Μουσείο TV !! :hmmmm2:

Έχει δίκιο, κάθε λίγους μήνες αφαιρούνται κανάλια και δεν μπαίνουν καινούργια... συγνώμη μπήκε
το Μουσείο TV !!!!
Νομίζω είναι πολύ απλο... η cosmote ουσιαστικά στοχεύει στα αθλητικά, ξέρει οτι δεν κερδίζει ιδαίτερη πελατεία από αλλού. Για να χτυπήσει την προσφορά της nova ανέβηκε σε χρήματα στο cl/europa κτλ οπότε μειώνει το κόστος από αλλου για να σώσει οτι μπορεί.

Οι ειρωνίες να λείπουν από όλους παρακαλώ.
Αν δεν μπορείτε να συζητήσετε κόσμια, δεν πειράζει, γιορτές έρχονται, ο Άγιος Βασίλης είναι αποκλεισμένος στην καραντίνα στην Φινλανδία, ελπίζω να μην σας λείπουν τόσο πολύ τα δώρα, γιατί εμείς μπορούμε να δωρίσουμε μερικά 3ημερα ban σε περίπτωση που συνεχίσετε τις άνταλλαγές ειρωνίας και τα επιθετικά post.

Ο Αι Βασίλης εμβολιάστηκε προσωπικώς από τον Φάουτσι, μη λέμε ανακρίβειες!:116:
Η πλατφόρμα Cosmote TV πρέπει να χτυπήσει ιταλικό και γαλλικό,
διότι η πλατφόρμα Nova αναπτύσεται με σφοδρότητα και θα μας αναγκάσει να εγγραφούμε εκ νέου σε αυτήν,
πράγμα που συνεπάγεται , και δεν είμαστε για τέτοια...

Από πληροφόρηση "από μέσα",
η πλατφόρμα Cosmote Tv πρόκειται να αντιπαραθέσει στην απώλεια των ευτελών καναλιών Food Network, Fine Living, κλπ
ένα νέο hot κανάλι για την μαγειρική και την υψηλή γαστρονομία.
Το Καντίνα TV
53612763_P_GbJEf7dfADVG1HAyf_i8_Wxi0uDWn4QP7Mh2jmWvA.jpg
1188825-vrwmika-athina_680.jpg
A, μπράβο!:grandpa:

Ο Αι Βασίλης εμβολιάστηκε προσωπικώς από τον Φάουτσι, μη λέμε ανακρίβειες!:116:
Η πλατφόρμα Cosmote TV πρέπει να χτυπήσει ιταλικό και γαλλικό,
διότι η πλατφόρμα Nova αναπτύσεται με σφοδρότητα και θα μας αναγκάσει να εγγραφούμε εκ νέου σε αυτήν,
πράγμα που συνεπάγεται , και δεν είμαστε για τέτοια...

Από πληροφόρηση "από μέσα",
η πλατφόρμα Cosmote Tv πρόκειται να αντιπαραθέσει στην απώλεια των ευτελών καναλιών Food Network, Fine Living, κλπ
ένα νέο hot κανάλι για την μαγειρική και την υψηλή γαστρονομία.
Το Καντίνα TV
View attachment 175897
View attachment 175898
A, μπράβο!:grandpa:

Μην τα αποκαλύπτεις όλα κ εσύ ... χαχαχα

Καλές γιορτές σε όλους!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νομιζω οτι το θεμα διακοπης χωρις πεναλτυ ,με αφορμη την αφαιρεση καναλιων, ειναι πολυσυζητημενο ολα αυτα τα χρονια και στις δυο πλατφορμες, με την απαντηση να ειναι οχι.
Συμφωνω στο οτι τα αθλητικα φερνουν κοσμο ,αλλα απο την αλλη σιγουρα δεν γινεται να υπαρχει ολοκληρωμενη πλατφορμα χωρις τις υπολοιπες κατηγοριες καναλιων.Προσωπικα πολλες φορες χαζευα και το food network ,και λιγοτερο το fine living.Δεν ειναι μονο αθλητικα και ταινιες η τηλεοραση.Πολλες φορες θες να υπαρχει κατι αλλο και ας μην κανεις τη συνδρομη αποκλειστικα γιαυτο
Ρωτησα και χτες ομως.ΟΚ, τα καναλια φυγανε ,ειτε απο τσιγκουνια του ΟΤΕ, ειτε λογω της Discovery.Εναλλακτικη υπαρχει;
Διοτι καλα λεμε " φευγουν καναλια και δεν ερχονται αλλα".Υπαρχει ομως κατι αλλο να μπει που να αξιζει; Η ερωτηση δεν ειναι ρητορικη ,οντως δεν γνωριζω τι εναλλακτικες υπαρχουν ,αν θελει ο ΟΤΕ να προσθεσει περιεχομενο

Παιδια φυσικα υπαρχουν κ καναλια..οταν αποφασισει μια πλατφορμα να συνεργαστει κ να πληρωσει.
Πχ για το food network υπάρχει αντίστοιχο ,το 24kitchen το οποιο μαλιστα ειναι της fox,disney πλεον.
Υπαρχει το travel xp σε αντικατάσταση του travel..γενικα υπαρχουν καναλια:love nature,epic drama,comedy central,amc,Smithsonian,nat geo people,shorts tv,euro channel και ποσα αλλα και στις δυο κατηγορίες ντοκιμαντερ-ψυχαγωγιας ,σειρων ταινιών.
Επίσης κ το bbc κυκλοφορει κ αλλες Εκδόσεις καναλιων του στην ευρύτερη περιοχη