Αλλοι ειναι τα τρολλ εδω μεσα και εγω θα παω διακοπουλες? Αστο δεν θα ξαναγραφωΑλλά να ποστάρεις συνέχεια ειρωνικά σχολιάκια όπως στο άλλο θέμα για την αύξηση με τα 10€, κλπ, δεν θα σε οδηγήσει πουθενά (πέραν από διακοπούλες)
Αλλοι ειναι τα τρολλ εδω μεσα και εγω θα παω διακοπουλες? Αστο δεν θα ξαναγραφωΑλλά να ποστάρεις συνέχεια ειρωνικά σχολιάκια όπως στο άλλο θέμα για την αύξηση με τα 10€, κλπ, δεν θα σε οδηγήσει πουθενά (πέραν από διακοπούλες)
... ή το NBA Europe!Και μια πινελιά ακόμα που αυτή τη στιγμή φαίνεται αδιάφορο για την κοσμοτε μπορεί να στόχος για τα επόμενα χρονια η Ευρωλίγκα. Και να καλύψει πλήρως το ελληνικό στοιχείο
Εγω παλι θα πω οτι ακριβως τα ιδια επιχειρηματα του στυλ ελα μωρε ποιος βλεπει Αγγλια κτλ ελεγαν και για τη NOBA οταν εχανε το ενα πρωταθλημα μετα το αλλο...τη συνεχεια τη ξερουμε.
Η απάντηση σε αυτούς που έλεγαν πόσους συνδρομητές θα χασει σε ένα χρόνο: http://www.typologies.gr/pire-protathlima-i-cosmote-tv/Οταν φυγανε τα Eurosport και τα Discovery, πολλοι εδω λεγανε "εγω την κοβω τη συνδρομη" και "να δουμε σε ενα χρονο ποσους θα χασει η Cosmote" κλπ κλπ.Απο τοτε περασε σχεδον μια πενταετια και η Cosmote οχι μονο δεν εχασε συνδρομητες ,αλλα τους αυξησε σημαντικα.Επειδη ολα εχουν ενα ταβανι βεβαια ,και επειδη σιγουρα αρκετοι θα φυγουν λογω ποικιλιας αθλητικων το ΣΚ ,προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι απο το νεο ετος ισως να χασει καποιους συνδρομητες, αλλα οχι τοσους πολλους οσους φανταζονται αρκετοι εδω μεσα
Η ιστορια τοσα χρονια εχει δειξει οτι αλλες προτεραιοτητες εχουμε οι περισσοτεροι εδω και αλλες ο μεσος συνδρομητης .Επισης πιστευω οτι για τους περισσοτερους η Cosmote εχει καθιερωθει στη συνειδηση σαν μια πλατφορμα με ποικιλια και εκτος των αθλητικων (πχ. History, παλιες ελληνικες ταινιες).Δυστυχως η NOBA με ολα τα προβληματα των τελευταιων ετων κατορθωσε να χασει μεγαλο μερος των πελατων της οι οποιοι για τον συνδιασμο τιμης και υπηρεσιων πηγαν στην Cosmote, και οπως γινεται συνηθως οταν χανεις τον πελατη δυσκολα τον επαναφερεις
Τωρα βεβαια αν χαθει σε βαθος χρονου και το C.L και κανα δυο ακομα prime προϊοντα προφανως θα κανουμε αλλη συζητηση
Έκανε εξοικονόμηση χρημάτων; Μέσα μπήκε εξ ου και η κατακόρυφη αύξηση των τιμων φέτος. Έδωσε πολλα χρήματα για τοΣωστά όλα αυτά που λέτε,η Cosmote σίγουρα δεν είναι χάζη,κατάφερε να κάνει κάποια εξοικονόμηση χρημάτων και άυξησε τους συνδρομητές της.Βέβαια η πίτα έχει μοιραστεί και στις 2 συνδρομητικές κάτι που δεν ικανοποιεί εμάς τους συνδρομητές.Εάν κάποιος είναι λάτρης του εγχώριου αθλητισμού πρέπει να έχει και τις 2 συνδρομητικές για να βλέπει την ομάδα του παντού.(Μέχρι στιγμής τουλάχιστον).Εάν κάποιος προτιμά τα ξένα δημοφιλή πρωταθλήματα και πάλι θα πρέπει να έχει και τα 2 αν θέλει να βλέπει την ομάδα του.Μόνο αν κάποιος υποστηρίζει Ιταλική ομάδα μπορεί σίγουρα να διαλέξει την Cosmote όπου θα μπορεί να δει πρωτάθλημα+CL.Όπως και να έχει και οι δυο συνδρομητικές έχουν σημαντικό περιεχόμενο με τα θετικά και τα αρνητικά τους...
Φίλε έχεις δίκιο αλλά 26 ευρώ που έχει μόνο το sports pack και 29 ευρώ το full pack χωρίς δέσμευση θα μου πεις αλλά με μια μόνο αθλητική θέαση το θεωρώ πανακριβο για τα ελληνικά δεδομένα . Δεν λεω να έχει 3 θεάσεις αλλά τουλάχιστον 2. Μετά γιατί απορουν που στρέφονται πολλοι σε λυσεις πειρατικές.Η united group ελεγε οτι δεν πέτυχε το εγχείρημα της σουπερ λιγκ πέρυσι λόγω πειρατείας και φέτος αφήνει σε 3 συσκευές παρακολουθησης ταυτόχρονα το αθλητικό περιεχόμενο της χωρις να φοβάται το sharing![]()
Προφανώς και θα έπρεπε να δίνουν και η δυο πλατφορμες τουλάχιστον 2 συσκευές ταυτόχρονα ωστόσο τα μηνιαία πακέτα είναι ακριβα για να λειτουργήσουν αποτρεπτικά προκειμένου να στραφείς στη 12μηνη δέσμευση.Φίλε έχεις δίκιο αλλά 26 ευρώ που έχει μόνο το sports pack και 29 ευρώ το full pack χωρίς δέσμευση θα μου πεις αλλά με μια μόνο αθλητική θέαση το θεωρώ πανακριβο για τα ελληνικά δεδομένα . Δεν λεω να έχει 3 θεάσεις αλλά τουλάχιστον 2. Μετά γιατί απορουν που στρέφονται πολλοι σε λυσεις πειρατικές.
Μην είστε "χαζοί" αδερφέ μου.... Χαριτολογώντας.... Μας συμφέρει που η πίτα έχει μοιραστεί στα 2..... Πριν έρθει η Cosmote Tv και όταν ήταν μόνη της η Nova είχε 62,20€ το μήνα +5€ τα HD 67,20€....Σωστά όλα αυτά που λέτε,η Cosmote σίγουρα δεν είναι χάζη,κατάφερε να κάνει κάποια εξοικονόμηση χρημάτων και άυξησε τους συνδρομητές της.Βέβαια η πίτα έχει μοιραστεί και στις 2 συνδρομητικές κάτι που δεν ικανοποιεί εμάς τους συνδρομητές.Εάν κάποιος είναι λάτρης του εγχώριου αθλητισμού πρέπει να έχει και τις 2 συνδρομητικές για να βλέπει την ομάδα του παντού.(Μέχρι στιγμής τουλάχιστον).Εάν κάποιος προτιμά τα ξένα δημοφιλή πρωταθλήματα και πάλι θα πρέπει να έχει και τα 2 αν θέλει να βλέπει την ομάδα του.Μόνο αν κάποιος υποστηρίζει Ιταλική ομάδα μπορεί σίγουρα να διαλέξει την Cosmote όπου θα μπορεί να δει πρωτάθλημα+CL.Όπως και να έχει και οι δυο συνδρομητικές έχουν σημαντικό περιεχόμενο με τα θετικά και τα αρνητικά τους...
Μας συμφέρει; Μας συμφέρει που έκοψαν το πρωτάθλημα σε δύο πλατφόρμες;Μας αναγκάζουν να βάλουμε και τις δύο υπηρεσίες για να δούμε το ίδιο προϊόν.Καλός ο ανταγωνισμός αλλά να ξεχωρίζουν λίγο τις υπηρεσίες τους προς όφελος του συνδρομητή...Μην είστε "χαζοί" αδερφέ μου.... Χαριτολογώντας.... Μας συμφέρει που η πίτα έχει μοιραστεί στα 2..... Πριν έρθει η Cosmote Tv και όταν ήταν μόνη της η Nova είχε 62,20€ το μήνα +5€ τα HD 67,20€....
Σαφώς και δεν πέτυχε όταν ήταν 1 θεαση ανά συνδρομητή. Με αυτή την λογική η πειρατεία έφτασε εκεί που έφτασε.Η united group ελεγε οτι δεν πέτυχε το εγχείρημα της σουπερ λιγκ πέρυσι λόγω πειρατείας και φέτος αφήνει σε 3 συσκευές παρακολουθησης ταυτόχρονα το αθλητικό περιεχόμενο της χωρις να φοβάται το sharing![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.