Αυτό πάντως που λέτε "αν θέλεις να δεις τα τάδε βάζεις Cosmote Tv ή Nova αλλιώς πας καφετέρια στα παιχνίδια της ομάδας σου" με ξεπερνά... και εξηγούμαι με πραγματικό περιστατικό.... συζήτηση με συνάδελφό μου πριν μία εβδομάδα... Του λέω έχεις Nova ή Cosmote; Μου λέει Nova....του λέω τον πήρε η Cosmote τον Ολυμπιακό...μου λέει σιγά μη βάλω, θα πηγαίνω έξω...δεν πληρώνω άλλη συνδρομή...του λέω για κάτσε ρε φιλαράκι...αν παίζει 2 εντός το μήνα ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα και 2 Champions League ή Europa το λιγότερο και πας με τα δύο παιδιά σου έξω δεν θα πάρεις έναν καφέ; Θα πάρεις...τα παιδιά δεν θα πιουν μια πορτοκαλάδα; Θα πιουν.... Μετά από λίγο δεν θα πεινάσεις; Θα πεινάσεις...θα πιεις και μια μπύρα...και από μια πίτα γύρο να πάρετε συν μπύρα, καφέ, πορτοκαλάδες κλπ το λιγότερο 20-25€ τη φορά! Έχεις δίκιο μου λέει....και έβαλε και Cosmote Tv...αναφέρομαι σε τέτοιες περιπτώσεις, βέβαια μπορεί κάποιος με έναν καφέ να την περνάει...και πάλι 4-5€ ένας καφές επί 4 φορές ένα 20άρι στο νερό...όσο έχει μια συνδρομή σε μία από τις δύο πλατφόρμες...βάλε και βενζίνες κλπ..τι να πω, δεν ξέρω.....μπορεί να είμαι εγώ λάθος..... Και μην πει κανείς να γίνει μια πλατφόρμα...θα φτάσει η συνδρομή με μονοπώλιο 100€ το μήνα.... πριν πολλά χρόνια είχε 70€ το μήνα η Nova μόνο τηλεόραση..... Συγνώμη για το πλούσιο κείμενο.