Νέα για Cosmote TV

Φήμες και για ΑΡΗ στην Cosmote; Το παρακάτω άρθρο λέει ότι είναι κοντά σε συμφωνία.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Να δουμε την επόμενη σεζόν θα μεταδίδει Ρωσία? Η λογική λέει όχι αλλά ποτε δεν ξέρεις.

Παοκ,Τριπολη,Γιαννινα, Εχουν συμβολαιο με Nova και για το επομενο πρωταθλημα και ο Ατρομητος απο οτι λενε ανανεωνει
Οποτε μονο ο Αρης μενει που μπορει να παρει η cosmote απο ομαδες που ειχε φετος η Nova

Πάντως εγώ βλέπω ότι σε καφετέριες και σε προπο μαζεύεται κόσμος όταν έχει ελληνικό πρωτάθλημα και champions League η europa league χωρίς να μηδενίζω το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου που είναι το αγγλικό αλλά κάνω αυτή την επισήμανση.

Εννοείται ότι το εθνικό πρωταθλημα της οποιασδήποτε χώρας είναι σημαντικότερο από Αγγλία, Ισπανία κλπ. Ακόμη κι αν από θέαμα θυμίζει ερασιτεχνικό πρωταθλημα. Απλά αυτό ισχυει μόνο για την ομάδα του καθενός και όχι για όλο το πρωταθλημα. Μακάρι να είχαμε επιλογή να δουμε τα παιχνιδια μόνο της ομάδας μας και όλα τα ξένα πρωταθληματα σε ένα πακετο! Με τα σημερινά δεδομένα οι επιλογές είναι οι εξής:
1.οποιος θέλει να βλέπει μόνο την ομάδα του και καλυπτεται με τσαμπιονς, γιουροπα, κονφερενς λίγκ και μικρότερα πρωταθληματα βάζει cosmote tv (εκτός αν υποστηρίζει τις ομάδες της Nova)
2.οποιος θέλει να βλέπει την ομάδα του και ξενο ποδοσφαιρο κάθε ΣΚ βάζει Nova και παει μια φορά την εβδομάδα στην καφετέρια.
3.όποιος υποστηρίζει τις ομάδες που είναι στη nova αλλά θέλει να βλέπει οπωσδήποτε τσαμπιονς, γιουροπα και κονφερενς λίγκ βάζει cosmote tv, βλέπει τα εκτός της ομάδας του που έχει η cosmote και τα υπόλοιπα στην καφετέρια απλά θυσιαζει Αγγλικό, Ισπανικό και Γερμανικό πρωταθλημα.

• Like
Αυτό πάντως που λέτε "αν θέλεις να δεις τα τάδε βάζεις Cosmote Tv ή Nova αλλιώς πας καφετέρια στα παιχνίδια της ομάδας σου" με ξεπερνά... και εξηγούμαι με πραγματικό περιστατικό.... συζήτηση με συνάδελφό μου πριν μία εβδομάδα... Του λέω έχεις Nova ή Cosmote; Μου λέει Nova....του λέω τον πήρε η Cosmote τον Ολυμπιακό...μου λέει σιγά μη βάλω, θα πηγαίνω έξω...δεν πληρώνω άλλη συνδρομή...του λέω για κάτσε ρε φιλαράκι...αν παίζει 2 εντός το μήνα ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα και 2 Champions League ή Europa το λιγότερο και πας με τα δύο παιδιά σου έξω δεν θα πάρεις έναν καφέ; Θα πάρεις...τα παιδιά δεν θα πιουν μια πορτοκαλάδα; Θα πιουν.... Μετά από λίγο δεν θα πεινάσεις; Θα πεινάσεις...θα πιεις και μια μπύρα...και από μια πίτα γύρο να πάρετε συν μπύρα, καφέ, πορτοκαλάδες κλπ το λιγότερο 20-25€ τη φορά! Έχεις δίκιο μου λέει....και έβαλε και Cosmote Tv...αναφέρομαι σε τέτοιες περιπτώσεις, βέβαια μπορεί κάποιος με έναν καφέ να την περνάει...και πάλι 4-5€ ένας καφές επί 4 φορές ένα 20άρι στο νερό...όσο έχει μια συνδρομή σε μία από τις δύο πλατφόρμες...βάλε και βενζίνες κλπ..τι να πω, δεν ξέρω.....μπορεί να είμαι εγώ λάθος..... Και μην πει κανείς να γίνει μια πλατφόρμα...θα φτάσει η συνδρομή με μονοπώλιο 100€ το μήνα.... πριν πολλά χρόνια είχε 70€ το μήνα η Nova μόνο τηλεόραση..... Συγνώμη για το πλούσιο κείμενο.

Αυτό πάντως που λέτε "αν θέλεις να δεις τα τάδε βάζεις Cosmote Tv ή Nova αλλιώς πας καφετέρια στα παιχνίδια της ομάδας σου" με ξεπερνά... και εξηγούμαι με πραγματικό περιστατικό.... συζήτηση με συνάδελφό μου πριν μία εβδομάδα... Του λέω έχεις Nova ή Cosmote; Μου λέει Nova....του λέω τον πήρε η Cosmote τον Ολυμπιακό...μου λέει σιγά μη βάλω, θα πηγαίνω έξω...δεν πληρώνω άλλη συνδρομή...του λέω για κάτσε ρε φιλαράκι...αν παίζει 2 εντός το μήνα ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα και 2 Champions League ή Europa το λιγότερο και πας με τα δύο παιδιά σου έξω δεν θα πάρεις έναν καφέ; Θα πάρεις...τα παιδιά δεν θα πιουν μια πορτοκαλάδα; Θα πιουν.... Μετά από λίγο δεν θα πεινάσεις; Θα πεινάσεις...θα πιεις και μια μπύρα...και από μια πίτα γύρο να πάρετε συν μπύρα, καφέ, πορτοκαλάδες κλπ το λιγότερο 20-25€ τη φορά! Έχεις δίκιο μου λέει....και έβαλε και Cosmote Tv...αναφέρομαι σε τέτοιες περιπτώσεις, βέβαια μπορεί κάποιος με έναν καφέ να την περνάει...και πάλι 4-5€ ένας καφές επί 4 φορές ένα 20άρι στο νερό...όσο έχει μια συνδρομή σε μία από τις δύο πλατφόρμες...βάλε και βενζίνες κλπ..τι να πω, δεν ξέρω.....μπορεί να είμαι εγώ λάθος..... Και μην πει κανείς να γίνει μια πλατφόρμα...θα φτάσει η συνδρομή με μονοπώλιο 100€ το μήνα.... πριν πολλά χρόνια είχε 70€ το μήνα η Nova μόνο τηλεόραση..... Συγνώμη για το πλούσιο κείμενο.
ο συλλογισμός σου είναι ολοσωστος. Εγώ απλά ανέφερα τις λυσεις που έχει κάποιος που θέλει να έχει μια μόνο συνδρομή. Χωρια που αν μπουμε σε τέτοια συγκριση θα πρεπει να αναφέρουμε και άλλες παραμετρους π.χ. στο σπίτι μπορεί να παραγγειλουμε πιτσες, υλικά για να μαγειρεψουμε, μπυρες, αναψυκτικά κλπ απλά στην καφετέρια είναι πιο αναγκαστικά, στο σπίτι τη βγάζουμε και με ένα φραπέ ή μια σακουλα πατατακια. Βέβαια με την ίδια λογική τα κάνουμε όλα στο σπίτι π.χ. Netflix 7€ μηνα, Σινεμά 20€ κάθε φορά τα 3 άτομα + ποπ κορν + αναψυκτικά. Το θέμα είναι εκεί που πρεπει να βγαίνουμε και έξω και στο λέω εγώ που είμαι παραδοσιακος σπιτογατος.

• Like
Reactions: Joker19
Βλέπω υπάρχει ένα άγχος αν θα αποκτήσει νέους συνδρομητές η Cosmote ελέω Ολυμπιακού. Η ημέρα έχει 24 ώρες και τα δύο πακέτα να έχεις δεν μπορείς να τα δεις ταυτόχρονα όλα. Επιλέγεις και παίρνεις έτσι είναι αυτά.

• Like
Reactions: Epistimonas
Βλέπω υπάρχει ένα άγχος αν θα αποκτήσει νέους συνδρομητές η Cosmote ελέω Ολυμπιακού. Η ημέρα έχει 24 ώρες και τα δύο πακέτα να έχεις δεν μπορείς να τα δεις ταυτόχρονα όλα. Επιλέγεις και παίρνεις έτσι είναι αυτά.
Συμφωνώ απόλυτα.
Ο καθένας με τα γούστα του διαλέγει και παίρνει θες Αγγλία Ισπανία η Γερμανία?
Νόβα.
Θες Ελλάδα champions League Europa League?
Cosmote

Γιάννης Καραλής, Βαγγέλης Μπραουδάκης, Μανώλης Δράκος (που χάθηκε αυτός;;) και ο συγχωρεμένος ο Κώστας Τσόγκας....+ Χαράλαμπος Τσιριμονάκης σε Ισπανικό κλπ.... Dream team τότε.... Τι μου θύμησες.....
κωστας τσογκας!!!αν ζουσε αυτη τη στιγμη θα ηταν νουμερο ενα.θυμαμαι πιτσιρικας να βλεπω τα ματς στα καφενεια και μου κανε εντυπωση ποσο ωραια περιεγραφε τα ματς.αργοτερα μετα απο αρκετα χρονια εμαθα οτι δεν ζουσε.και απο τι εχω διαβασει ηταν και ολυμπιακος!κι ομως εκανε φοβερες περιγραφες.δυστυχως λειπει ο αυθορμητισμος.αν δεν εισαι τσιρος του μεγαλου δεν εχεις θεση σε νοβα και κοσμοτε.

• Like
κωστας τσογκας!!!αν ζουσε αυτη τη στιγμη θα ηταν νουμερο ενα.θυμαμαι πιτσιρικας να βλεπω τα ματς στα καφενεια και μου κανε εντυπωση ποσο ωραια περιεγραφε τα ματς.αργοτερα μετα απο αρκετα χρονια εμαθα οτι δεν ζουσε.και απο τι εχω διαβασει ηταν και ολυμπιακος!κι ομως εκανε φοβερες περιγραφες.δυστυχως λειπει ο αυθορμητισμος.αν δεν εισαι τσιρος του μεγαλου δεν εχεις θεση σε νοβα και κοσμοτε.
Κορυφαίος.... Ο Τσόγκας δυστυχώς σκοτώθηκε σε τροχαίο 38 χρονών.... Αν θυμάμαι καλά είχε πιάσει φωτιά και το αυτοκίνητο.... Τραγικό..... Κι επίσης Χαράλαμπος Τσιριμονάκης πολύ καλός κι αυτός..... Πέθανε μόλις 30 ετών από την επάρατη νόσο...... Θυμάμαι στο τότε Supersport να περιγράφει Ρεάλ-Μπαρτσελόνα ανελλιπώς.....

Τα προηγούμενα χρονια η νόβα την ειχε πατήσει με το ελληνικό πρωταλημα
διότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον για πολλούς και διάφορους λόγους π.χ η ΑΕΚ ειχε πέσει ,ο ΠΑΟ
ήταν σε ανυποληψία ,ο ΠΑΟΚ δεν ειχε ακόμη καταφέρει να ανεβεί επίπεδο για πρωτάθλημα ,ο Άρης δεν ειχε σταθερή παρουσία στη πρωτη κατηγορία.
Μονο ο οσφπ ήταν σταθερά πρωταγωνιστής με ευρωπαϊκές συμμετοχές.
Κακά τα ψέμματα αυτές οι ομάδες εχουν τον περισσότερο κόσμο και ως εκ τούτου συνδρομές.
Αν αλλάξει αυτο μπορει να βγει σε καλο του ΟΤΕ.

Κορυφαίος.... Ο Τσόγκας δυστυχώς σκοτώθηκε σε τροχαίο 38 χρονών.... Αν θυμάμαι καλά είχε πιάσει φωτιά και το αυτοκίνητο.... Τραγικό..... Κι επίσης Χαράλαμπος Τσιριμονάκης πολύ καλός κι αυτός..... Πέθανε μόλις 30 ετών από την επάρατη νόσο...... Θυμάμαι στο τότε Supersport να περιγράφει Ρεάλ-Μπαρτσελόνα ανελλιπώς.....
Για την ακριβεια ηταν φιλος της ρεαλ. Το κλαμπ της ρεαλ σε Ελλαδα εχει παρει το ονομα του

Χαραλαμπος Τσιριμονακης

• Like

Η λογική λέει πως 10 ομάδες θα έχει η cosmote του χρόνου και 4 η Νόβα.
Οτιδήποτε παραπάνω πάρει η cosmoteθα είναι έκπληξη.

Υπαρχει και ο Λεβαδειακος που ανεβηκε φετος και το μπαραζ Λαμια-Βεροια για μια θεση ακομα

ποπο χαλι η νοβα.δηλαδη ξεμεινε με τον παοκ,τα γιαννινα,την τριπολη και τον ατρομητο μονο?και επειδη η τριπολη κανει παντα οτι κανει ο οσφπ μην παει και αυτη κοσμοτε και μεινει μονο με 3 ομαδες....τουλαχιστον δεν κραταγε τον αρη να χει τους 2 της θεσσαλονικης?αν γινει το μπαμ και χασει του χρονου και την ευρωλιγκα απο του παραχρονου ας μαζευει συνδρομες μονο με ξενα.....αραγε το κυπελλο θα το χτυπησει ή παλι στην κοσμοτε θα παει?

Υπαρχει και ο Λεβαδειακος που ανεβηκε φετος και το μπαραζ Λαμια-Βεροια για μια θεση ακομα
Λεβαδειακός θα πάει COSMOTE για πολλούς λόγους , αν μείνει η Λαμία τότε πάλι κοσμοτε θα είναι, για τη Βέροια θα δωθουν τα χρήματα της Λαμίας άρα πάλι η Cosmote είναι κερδισμένη.

Να δούμε τι άλλο θα κάνει από ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα η COSMOTE.

• Like