Νέα για Cosmote TV

Μπερδεύτηκα τελείως.Στο δορυφορικό με την ενεργοποίηση extra συσκευών με 5 ευρώ βλέπουν 4 συσκευές εκ των οποίων ταυτόχρονη θέαση αθλητικών 2 η 3?
3 βλέπουν ταυτόχρονα αθλητικά με το δορυφορικό. Δορυφορος συν 2 ott. Ενώ στην ott δεν πληρώνεις το 5ευρω αλλά βλέπεις ταυτόχρονα σε 3 συσκευές αλλά σε 2 αθλητικά.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτές είναι οι τιμές του Cosmote TV με Netflix – Αναλυτικά για κάθε πακέτο (screenshot)​

Τραγικές οι τιμές του Netflix. Δίνω 12 για cinema pack σιγά μην δώσω αλλα 6 για το βασικό πακέτο του Netflix. Ψάχνουν για κορόιδα μάλλον.

Καλο θα ειναι να διαβασετε πρωτα τι λεει το αρθρο

"Πριν από λίγη ώρα λάβαμε στο email του site τις τιμές του Cosmote TV με το Netflix σε ένα screenshot από ένα άτομο αγνώστων στοιχείων. Η ιστοσελίδα μας δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα του screenshot σε καμιά περίπτωση, ούτε γνωρίζουμε αν είναι αληθινό, επομένως το παρουσιάζουμε με κάθε επιφύλαξη"

Οποτε δεν νομιζω να υπαρχει λογος σχολιασμου

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Άρα είναι κάτι το οποίο είναι εικασία. Είπα και εγώ δεν βγάζει νόημα να το δίνει στην τιμή βασικού πακέτου ενώ είναι και με δεσμεύσεις και με όλα

Μακάρι να είναι έτσι. Μέχρι 3 το standard πακέτο είναι οκ έστω 1080p δηλαδή συν 2 συσκευές ταυτόχρονα. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα. Εδω δίνουν με 3 ευρώ τα sports της άλλης εταιρίας θα είναι παράλογο να ζητάνε παραπάνω για Netflix.

Άρα είναι κάτι το οποίο είναι εικασία. Είπα και εγώ δεν βγάζει νόημα να το δίνει στην τιμή βασικού πακέτου ενώ είναι και με δεσμεύσεις και με όλα
Πολύ πιθανό είναι να το διέρρευσε ο ΟΤΕ για να κόψει αντιδράσεις, όπως και να έχει οι τελικές τιμές δεν θα διαφέρουν και πολύ από τις τιμές που βγήκαν τώρα.

Κάνουν 2 Ευρώ έκπτωση σε κάθε συνδυαστικό πακέτο COSMOTE TV Cinema Pack + NETFLIX (Basic - Standard - Premium)
Την ίδια έκπτωση κάνουν και σε κάθε συνδυαστικό πακέτο COSMOTE TV Full Pack + NETFLIX + Novasports για να βγαίνουν οι τιμές έκπτωσης σύμφωνα με το Screen και τις τρέχουσες πρόσφορες ΟΤΤ πακέτων COSMOTE TV και των NETFLIX (Basic - Standard - Premium)

Αυτές είναι οι τιμές του Cosmote TV με Netflix – Αναλυτικά για κάθε πακέτο (screenshot)​

Που είναι αυτοί που έλεγαν 3-4€ το Netflix και μας έκραζαν που λέγαμε αποκλείεται;;

Ε αποκλείετε να το πάρουμε και εμείς δεν πειράζει. Αν και ακόμα δεν είναι επίσημα θα δούμε.

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. ΠΑΛΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/8

19:30 ΟΦΗ-Ατρόμητος Γηπ. “Θ. Βαρδινογιάννης”

20:00 Πανσερραϊκός-Αρης Δημ. Γήπεδο Σερρών

21:30 ΑΕΚ-Λαμία OPAP Arena

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/8

19:00 Αστέρας Τρίπολης-Βόλος Γηπ. “Θ. Κολοκοτρώνης”

20:30 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός Γηπ. Τούμπας

21:00 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός ΟΑΚΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/8

20:30 Ολυμπιακός-Athens Kallithea Στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης”

Χωρίς να περιμένω κάποια έκπτωση για το νετφλιξ, υπάρχουν αρκετά άτομα που παίζουν πλέον μόνο από το box της κόσμοτε γιατί η τηλεόραση δεν υποστηρίζει youtube netflix κλπ

αυτό το σαιτ είναι γνωστό για τις παπατζες οποτε πριν ξεκινήσω να διαβάζω το άρθρο μου βγήκε ένα "ωχχ". Μετά ξεκινώντας το διάβασμα έπεσα στο σημείο
"Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ακόμα και αν όντως είναι αυτές οι τιμές, όταν θα ανακοινωθούν προς το τέλος Αυγούστου, αυτές θα αλλάξουν, είτε θα είναι 1-2 ευρώ πιο χαμηλά, είτε θα είναι 1-2 ευρώ πιο υψηλές για να μην επιβεβαιωθεί το εν λόγω δημοσίευμα και το leak. Είναι κάτι το συνηθισμένο που κάνουν οι εταιρείες για να μην φανεί ότι διέρρευσαν οι τιμές."
οπότε δεν είναι άξιο σχολιασμού.

Χωρίς να περιμένω κάποια έκπτωση για το νετφλιξ, υπάρχουν αρκετά άτομα που παίζουν πλέον μόνο από το box της κόσμοτε γιατί η τηλεόραση δεν υποστηρίζει youtube netflix κλπ
Αυτοί μπορούν να κάνουν συνδρομή από τη σελίδα του Netflix και να βάλουν τα credentials τους στο app του box. Και χωρίς δέσμευση.