Έχεις ενα δίκιο εδω που τα λέμε.
εγω θεωρω πως πρεπει να τελειωσει αυτο με τις αποκλειστικοτητες
ας δωσουν οτε και νοβα ενα ποσο και ας δειχνουν και οι δυο ταυτοχρονα τους αγωνες. και να γινει και για τα στουντιο αυτο και να ηρεμισουμε εμεις καθε χρονο που παει τι.
στην κινητη πως γινεται? και οι τρεις την ιδια υπηρεσια σου δινουν. ομιλια-σμσ-δεδομενα
παντως στις ταινιες δεν εχει κανενα νοημα. ας δειχνουν και οι δυο ταινιες απο ολα τα στουνιο.
Να σου πω την αμαρτία μου εγω είμαι υπέρ της μιας πλατφόρμας, οποία κι αν ειναι αυτη.
Ολα σε ενα.
pay tv service ειναι παλι. απλα το content κανει την διαφοροποιηση.
και στην κινητη data δινουν ολοι αλλα καποιοι δινουν πιο πολλα πχ και πας εκει.. (πχ wind)
με αυτη τη λογικη ουτε τα fox θα επρεπε να ειναι κοινα κλπ κλπ
στην κινητη πως γινεται? και οι τρεις την ιδια υπηρεσια σου δινουν. ομιλια-σμσ-δεδομενα
παντως στις ταινιες δεν εχει κανενα νοημα. ας δειχνουν και οι δυο ταινιες απο ολα τα στουνιο.
Μου θυμίζεις εποχές που πληρώναμε μια συνδρομητική κάπου στα 65 ευρώ και μόνο τηλεόραση εννοείτε.
Και παρακαλάγαμε να βγει ο ΟΤΕ να πέσουν οι τιμές, και να μην υπάρχει μονοπώλιο.
Πολλές φορές διαβάζω ειδικά για ΟΤΕ, να πάρει και το Ελληνικό πρωτάθλημα να είναι πλήρες ... η αυτό που γράφει τώρα ο φίλος billys13
Αυτό παίδες σημαίνει συνδρομή στα ύψη.
Μην ξεχνάμε τόσο εύκολα.
Μου θυμίζεις εποχές που πληρώναμε μια συνδρομητική κάπου στα 65 ευρώ και μόνο τηλεόραση εννοείτε.
Και παρακαλάγαμε να βγει ο ΟΤΕ να πέσουν οι τιμές, και να μην υπάρχει μονοπώλιο.
Πολλές φορές διαβάζω ειδικά για ΟΤΕ, να πάρει και το Ελληνικό πρωτάθλημα να είναι πλήρες ... η αυτό που γράφει τώρα ο φίλος billys13
Αυτό παίδες σημαίνει συνδρομή στα ύψη.
Μην ξεχνάμε τόσο εύκολα.
+1Και με Alpha Digital/Nova οι συνδρομές στα ύψη ήταν που υπήρχε ανταγωνισμός. Το θέμα είναι ότι το προϊόν ξεκίνησε ως premium με παράλογη τιμολόγηση που δυστυχώς ο κόσμος πλήρωνε. Πλέον οι τιμές έχουν πέσει και αποκλείεται να διπλασιαστούν (πχ να πάει η cosmote στα 60 ). Θεωρώ πως το ανώτερο που μπορεί να φτάσει είναι γύρω στα 45 ευρώ. Σε αυτή τη τιμή ναι, συμφέρει μια πλατφόρμα. Προσωπικά έχω και τις δύο και θα προτιμούσα να έδινα +10 στην μία παρά +28 για μια δεύτερη (Nova sports pack).
Με ελληνικό πρωτάθλημα, όλα τα ξένα και όλο το μπάσκετ δεν θα κουνήσει κανείς μαντίλι. Και το 45 είναι ψιλοακραίο με 27,4 τώρα βασική τιμήΤο ταβάνι είναι τα 25 ευρώ στην Ελλάδα του 2018 ότι και να έχει η πλατφόρμα στα 45αρια που λέτε οι μισοί θα κουνήσουν μαντήλι.
μην κανεις συγκριση με τα sky sports ειναι απλα κλεφτες.οταν το αγγλικο πακετο σου δινει καποια παιχνιδια της πρεμιερ λιγκ καποια λιγα παιχνιδια της ισπανιας και καποια ολλανδικα σου ζηταει κοντα στα 60 ευρω δεν βαζω μεσα και τα bt sports που εχουν αλλη συνδρομη κοντα στα 50 ο οτε που σου παρεχει σχεδον τα παντα ειναι τσαμπα.και σε συνδιασμο με τα αθλητικα της νοβα εχεις κυριολεκτικα τα παντα.και σε τιμες που φτανουν μαζι και τα δυο πακετα στα 50 ευρω το μηνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.