Νέα για τη Nova

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Έχεις ενα δίκιο εδω που τα λέμε.

τι νοημα εχει που τα στουνιο μοιραστηκαν 3 στον εναν 3 στον αλλο. pointless και εμεις σαν συνδρομητες βλεπουμε την μιση ποσοτητα

Να σου πω την αμαρτία μου εγω είμαι υπέρ της μιας πλατφόρμας, οποία κι αν ειναι αυτη.
Ολα σε ενα.

εγω θεωρω πως πρεπει να τελειωσει αυτο με τις αποκλειστικοτητες

ας δωσουν οτε και νοβα ενα ποσο και ας δειχνουν και οι δυο ταυτοχρονα τους αγωνες. και να γινει και για τα στουντιο αυτο και να ηρεμισουμε εμεις καθε χρονο που παει τι.

Στο premium περιεχόμενο, όλοι θέλουν αποκλειστικότητες, να έχει ένα λόγο ο συνδρομητής να πάει πέραν της τιμής.

στην κινητη πως γινεται? και οι τρεις την ιδια υπηρεσια σου δινουν. ομιλια-σμσ-δεδομενα

παντως στις ταινιες δεν εχει κανενα νοημα. ας δειχνουν και οι δυο ταινιες απο ολα τα στουνιο.

Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Το ένα ειναι service, το άλλο είναι content.

pay tv service ειναι παλι. απλα το content κανει την διαφοροποιηση.

και στην κινητη data δινουν ολοι αλλα καποιοι δινουν πιο πολλα πχ και πας εκει.. (πχ wind)

με αυτη τη λογικη ουτε τα fox θα επρεπε να ειναι κοινα κλπ κλπ

Να σου πω την αμαρτία μου εγω είμαι υπέρ της μιας πλατφόρμας, οποία κι αν ειναι αυτη.
Ολα σε ενα.

Μου θυμίζεις εποχές που πληρώναμε μια συνδρομητική κάπου στα 65 ευρώ και μόνο τηλεόραση εννοείτε.
Και παρακαλάγαμε να βγει ο ΟΤΕ να πέσουν οι τιμές, και να μην υπάρχει μονοπώλιο.

Πολλές φορές διαβάζω ειδικά για ΟΤΕ, να πάρει και το Ελληνικό πρωτάθλημα να είναι πλήρες ... η αυτό που γράφει τώρα ο φίλος billys13
Αυτό παίδες σημαίνει συνδρομή στα ύψη.

Μην ξεχνάμε τόσο εύκολα.

στη σημερινη συνεντευξη ο τσαμαζ ανεφερε οτι ακομα και τωρα ο οτε τβ δεν εχει κερδη και βοηθα στη μη διαρροη συνδρομητων.

pay tv service ειναι παλι. απλα το content κανει την διαφοροποιηση.

και στην κινητη data δινουν ολοι αλλα καποιοι δινουν πιο πολλα πχ και πας εκει.. (πχ wind)

με αυτη τη λογικη ουτε τα fox θα επρεπε να ειναι κοινα κλπ κλπ

Το περιεχόμενο δεν εμπίπτει σε μια κατηγορία ''pay tv services'' και τέλος. Σε όλο τον κόσμο η διαδικασία απόκτησης δικαιωμάτων είναι συγκεκριμένη, πάνω από όλα όμως, οι ίδιες οι εταιρίες δεν επιδιώκουν σε καμία περίπτωση διαμοιρασμό δικαιωμάτων. Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να αναλωθούμε, απλά δεν γίενται.

Για την κινητή σε μεγάλο βαθμό και σε μικρότερο στη σταθερή, υπάρχουν τεράστιες ποιοτικές διαφορές στην περοχή υπηρεσίας από τους παρόχους. Η συνδρομητική τηλεόραση έχει μικρότερα περιθώρια στα περί της ποιότητας ή παρεχόμενης υπηρεσίας, δεν συγκρίνεται με σταθερή/κινητή. Διαθέτει μόνο, OTT υπηρεσίες όπου αποφασίζει ένας πάροχος το κατά πόσο τον συμφέρει να συνεργαστεί με κάποιο vendor για να τις παρέχει (βλ. replay tv κλπ).

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

στην κινητη πως γινεται? και οι τρεις την ιδια υπηρεσια σου δινουν. ομιλια-σμσ-δεδομενα

παντως στις ταινιες δεν εχει κανενα νοημα. ας δειχνουν και οι δυο ταινιες απο ολα τα στουνιο.

Δεν έχει καμια σχέση το ένα με το άλλο
Κινητό έχουν όλοι, δεν είναι premium προϊόν, και 10 εταιρίες να ανοίξουν θα έχουν από ένα εκατομμύριο πελάτες
Στη συνδρομητική υπάρχουν πολύ λιγότεροι διαθέσιμη πελάτες
Στο δρόμο αν ρωτήσεις δέκα άτομα και τα δέκα έχουν κινητό,ενώ συνδρομητική έχει μονο ένας, ε αυτόν τον ένα η κάθε εταιρία θέλει να τον κερδίσει προσφέροντας του αποκλειστικότητες

Να είσαι σίγουρος ότι αν όσοι έχουν κινητό είχαν και συνδρομητική όλες οι πλατφόρμες τα ίδια πάνω κάτω θα δείχναν, γιατί ότι και να έδειχναν λίγο πολύ ένα εκατομμύριο πελάτες θα τους έπιαναν

Μου θυμίζεις εποχές που πληρώναμε μια συνδρομητική κάπου στα 65 ευρώ και μόνο τηλεόραση εννοείτε.
Και παρακαλάγαμε να βγει ο ΟΤΕ να πέσουν οι τιμές, και να μην υπάρχει μονοπώλιο.

Πολλές φορές διαβάζω ειδικά για ΟΤΕ, να πάρει και το Ελληνικό πρωτάθλημα να είναι πλήρες ... η αυτό που γράφει τώρα ο φίλος billys13

Μην ξεχνάμε τόσο εύκολα.

Και με Alpha Digital/Nova οι συνδρομές στα ύψη ήταν που υπήρχε ανταγωνισμός. Το θέμα είναι ότι το προϊόν ξεκίνησε ως premium με παράλογη τιμολόγηση που δυστυχώς ο κόσμος πλήρωνε. Πλέον οι τιμές έχουν πέσει και αποκλείεται να διπλασιαστούν (πχ να πάει η cosmote στα 60 ). Θεωρώ πως το ανώτερο που μπορεί να φτάσει είναι γύρω στα 45 ευρώ. Σε αυτή τη τιμή ναι, συμφέρει μια πλατφόρμα. Προσωπικά έχω και τις δύο και θα προτιμούσα να έδινα +10 στην μία παρά +28 για μια δεύτερη (Nova sports pack).

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Μην ξεχνάμε τόσο εύκολα.

Τα 65 ευρώ που πληρώναμε τότε, συγκεκριμένα θυμάμαι δίναμε 67+30 για ένα value pack σε μια κρεβατοκάμαρα, δεν υπήρχε multiview τότε, κόστιζε 100 ευρώ το μήνα η nova μόνο. Ωστόσο, είχε συγκεντρώσει όλο το περιεχόμενο και όντας αυτοτελής εταιρία έπρεπε να έχει ένα overhead στη τιμή για κέρδος, πράγμα που αυτή τη στιγμή ούτε η τηλεόραση του ΟΤΕ έχει (κοστοστρέφεια) ενώ η nova μπαίνει μέσα. Συνεπώς, οι τιμές ήταν υψηλές, ωστόσο, δικαιολογούσαν μια κερδοφορία και υπήρχε μια σχετικά υγειής εταιρία.

Αυτή τη στιγμή, με τις τιμές που δίνουν, δεν μπορεί να μπει νέος παίκτης στην αγορά, Vf & Wind φτιάχνουν πακέτα κοστοστρεφή πάλι, εξαιρετικά οικονομικά και μέχρι εκεί.

Για να συγκρίνεις το πριν και το τώρα πρόσθεσε το κόστος ΚΑΙ των 2 πλατφόρμων και τότε συγκρινέ το με το κόστος της μιας μόνο πλατφόρμας τότε, αφού πλέον θεωρούμε ότι το περιεχόμενο έχει διαμοιραστεί σε αυτούς τους 2.

Και με Alpha Digital/Nova οι συνδρομές στα ύψη ήταν που υπήρχε ανταγωνισμός. Το θέμα είναι ότι το προϊόν ξεκίνησε ως premium με παράλογη τιμολόγηση που δυστυχώς ο κόσμος πλήρωνε. Πλέον οι τιμές έχουν πέσει και αποκλείεται να διπλασιαστούν (πχ να πάει η cosmote στα 60 ). Θεωρώ πως το ανώτερο που μπορεί να φτάσει είναι γύρω στα 45 ευρώ. Σε αυτή τη τιμή ναι, συμφέρει μια πλατφόρμα. Προσωπικά έχω και τις δύο και θα προτιμούσα να έδινα +10 στην μία παρά +28 για μια δεύτερη (Nova sports pack).
+1
60άρι ο ΟΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση να πάει όμως 45 για ΟΛΑ χωρίς να υπάρχει καθόλου Nova είναι μια χαρά τιμή

Βλέπω τώρα
https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod450023
27,4 βασική το sports pack του OTE και προσφορά στα 21,9 για 12 μήνες
Αν το πάει και 40 με superleague και euroleague θα είναι τρομερή τιμή με όλα μαζεμένα σε ένα

Το ταβάνι είναι τα 25 ευρώ στην Ελλάδα του 2018 ότι και να έχει η πλατφόρμα στα 45αρια που λέτε οι μισοί θα κουνήσουν μαντήλι.
Με ελληνικό πρωτάθλημα, όλα τα ξένα και όλο το μπάσκετ δεν θα κουνήσει κανείς μαντίλι. Και το 45 είναι ψιλοακραίο με 27,4 τώρα βασική τιμή

45 για full pack; Δε νομίζω. Αν κοστολογηθεί πακέτο sports λιγότερα δεν βλέπω κάτι παράλογο. Συν ότι καφέ-μπαρ-οπαπτζίδικα θα έχουν μία συνδρομή. Από εκεί παίζει το όποιο κέρδος, ότι τόσο τα νοικοκυριά. Αυτή τη στιγμή πολλά καφέ-μπαρ, κυρίως μικρά δεν μπορούν να αντέξουν 2 επαγγελματικές συνδρομές και παίζουν με μία.

Γιατί πρέπει να είναι όλα τα αθλητικά σε ένα πακέτο;
Στην Ιταλία παραδείγματος χάρη, η Sky Italia έχει το πακέτο Sky Sports με όλα τα αθλητικά εκτός Serie A και το πακέτο Sky Calcio με τους αγώνες της Serie A.
Το ιδανικό για μένα θα ήταν όλα τα ΕΘΝΙΚΑ πρωταθλήματα να είναι διαθέσιμα σε όλες τις πλατφόρμες με κάποιο τρόπο, είτε με ειδικά κανάλια είτε με παραχώρηση καναλιών, όπως ο Sky Digital έχει και τα BT Sports και τώρα κι εδώ η Vodafone TV και Wind TV έχουν πακέτο Novasports.

και γιατι να κλεισει η νοβα παλληκαρια
να κλεισει η κοσμοτε
οσο γιαυτους που τους φαινεται καλη τιμη το 45αρι φουλ(που δεν το βλεπω κατω απο 50)ας υπολογισουν και το
κοστος του ιντερνετ και αν πιστευουν οτι μια οικογενεια μπορει να δινει 160 170 ευρω το διμηνο παω πασο

μην κανεις συγκριση με τα sky sports ειναι απλα κλεφτες.οταν το αγγλικο πακετο σου δινει καποια παιχνιδια της πρεμιερ λιγκ καποια λιγα παιχνιδια της ισπανιας και καποια ολλανδικα σου ζηταει κοντα στα 60 ευρω δεν βαζω μεσα και τα bt sports που εχουν αλλη συνδρομη κοντα στα 50 ο οτε που σου παρεχει σχεδον τα παντα ειναι τσαμπα.και σε συνδιασμο με τα αθλητικα της νοβα εχεις κυριολεκτικα τα παντα.και σε τιμες που φτανουν μαζι και τα δυο πακετα στα 50 ευρω το μηνα.

μην κανεις συγκριση με τα sky sports ειναι απλα κλεφτες.οταν το αγγλικο πακετο σου δινει καποια παιχνιδια της πρεμιερ λιγκ καποια λιγα παιχνιδια της ισπανιας και καποια ολλανδικα σου ζηταει κοντα στα 60 ευρω δεν βαζω μεσα και τα bt sports που εχουν αλλη συνδρομη κοντα στα 50 ο οτε που σου παρεχει σχεδον τα παντα ειναι τσαμπα.και σε συνδιασμο με τα αθλητικα της νοβα εχεις κυριολεκτικα τα παντα.και σε τιμες που φτανουν μαζι και τα δυο πακετα στα 50 ευρω το μηνα.

Ναι αλλά με 110 ευρώ τα βλέπεις όλα, και τα Sky Sports και τα BT Sports.
Δεν είναι και τρελό ποσό για τους Άγγλους.
Άλλοι οι μισθοί εκεί κι άλλοι εδώ.