Νέα για τη Nova

το τι βλεπεις ειναι πολυ σχετικο σε αυτο που λες.δεν δειχνουν ολα τα παιχνιδια ουτε απο ισπανια ζωντανα ουτε απο ιταλια ζωντανα ουτε απο γερμανια ζωντανα και δεν ξερω και απο πρεμιερ λιγκ αν τα δειχνουν ολα.και δεν σου λεω και τα λοιπα πρωταθληματα που βλεπουμε στην ελλαδα .ουτε απο τσαμπιονς λιγκ και γιουροπα λιγκ δειχνουν τοσα παιχνιδια ζωντανα οσα δειχνει ο οτε.αυτη τη στιγμη και τα 2 πακετα που υπαρχουν στην ελλαδα οτε και νοβα ασε που η νοβα δειχνει ζωντανα ολα τα παιχνιδια της ευρωλιγκα που μπορει να ειναι η μονη σε ολη την ευρωπη που τα δειχνει ολα. αυτα που δειχνουν τα δυο δικα μας θεωρουντε αν οχι τα κορυφαια στην ευρωπη απο τα κορυφαια.

Το sky για τα δικαιώματα της premier έδωσε περίπου 4 δις λίρες και εκτός των αθλητικών έχει ένα πολύ πλούσιο πακέτο, ενώ έχει προσθέσει και 4K κανάλι με ζωντανές μεταδόσεις. Σίγουρα δεν είναι φθηνό, αλλά τα μεγέθη είναι διαφορετικά.
http://www.bbc.com/sport/football/31357409

το τι βλεπεις ειναι πολυ σχετικο σε αυτο που λες.δεν δειχνουν ολα τα παιχνιδια ουτε απο ισπανια ζωντανα ουτε απο ιταλια ζωντανα ουτε απο γερμανια ζωντανα και δεν ξερω και απο πρεμιερ λιγκ αν τα δειχνουν ολα.και δεν σου λεω και τα λοιπα πρωταθληματα που βλεπουμε στην ελλαδα .ουτε απο τσαμπιονς λιγκ και γιουροπα λιγκ δειχνουν τοσα παιχνιδια ζωντανα οσα δειχνει ο οτε.αυτη τη στιγμη και τα 2 πακετα που υπαρχουν στην ελλαδα οτε και νοβα ασε που η νοβα δειχνει ζωντανα ολα τα παιχνιδια της ευρωλιγκα που μπορει να ειναι η μονη σε ολη την ευρωπη που τα δειχνει ολα. αυτα που δειχνουν τα δυο δικα μας θεωρουντε αν οχι τα κορυφαια στην ευρωπη απο τα κορυφαια.

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. όταν λέω όλα εννοώ αυτά που προβάλλονται στη χώρα τους.
Άλλο θέλω να πω πέρα από τη τιμολογιακή πολιτική της κάθε πλατφόρμας.
Στις περισσότερες χώρες που έχουν παραπάνω από μια πλατφόρμα υπάρχει τρόπος να δεις ότι θες χωρίς να χρειάζεται να βάλεις παραπάνω από μια πλατφόρμα.
Γιατί οι πλατφόρμες παραχωρούν η μία στην άλλη κανάλια. Μακάρι να έχουμε 3 και 4 πλατφόρμες και 5 αρκεί να μην καταλήξουμε να πρέπει να βάλουμε 4 πλατφόρμες για να δούμε όλο το αθλητικό περιεχόμενο.
Που θα τα βάλουμε τόσα κουτιά.

ρε πλακα μας κανουν;αφου ο οτε ανανεωσε πριν λιγους μηνες με ολα τα μεγαλα πρωταθληματα.ποιο νεο πρωταθλημα θα κλησουνε;κανα βελγικο;η το ρωσικο;

ρε πλακα μας κανουν;αφου ο οτε ανανεωσε πριν λιγους μηνες με ολα τα μεγαλα πρωταθληματα.ποιο νεο πρωταθλημα θα κλησουνε;κανα βελγικο;η το ρωσικο;
Το ιταλικό και το αγγλικό λίγο αργότερα παίζουν ακόμα

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σύμφωνα με την NOVA :
"- Το συμβατικό τίμημα των ΣΚΔ για τις 15 ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, από το οποίο αποδεσμεύθηκε η Εταιρεία ανέρχεται σε 37.597.285 ευρώ. Η επίπτωση του πρόωρου τερματισμού των ΣΚΔ στη συνδρομητική βάση και, συνεπώς, στα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου δεν μπορεί να προβλεφθεί ασφαλώς λόγω:

(i) του μικτού περιεχομένου των καναλιών NOVASPORTS, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερα του ενός τηλεοπτικά προϊόντα, όπως π.χ. τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ της EUROLEAGUE,

(ii) των συνδυαστικών υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών που προσφέρονται στους συνδρομητές μας και

(iii) της μη διακριτής παρακολούθησης και αποτύπωσης στις ετήσιες και περιοδικές ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας των εσόδων που προέρχονται από την ως άνω συνεργασία"

OK , ας μας πουν λοιπόν πόσο κοστίζει στο κανάλι το υπολοιπο περιεχόμενο , για να μπορέσουμε να το συγκρίνουμε με τα 37,5 εκ της SL.... Για να δούμε και το ποσοστό της SL στο μικτό πρόγραμμα !!!!!

Ξεκίνησαν οι δικαιολογίες.... Εις αναμονή λοιπόν.

Όποιο πρωτάθλημα και να πάρει δεν έχει κανένα νόημα.

Εγώ ας πούμε είμαι συνδρομητής για Ευρωλίγκα και Superleague. Ε δεν θα μείνω με 42 για Ευρωλίγκα μόνο.

το μπερδεμα ειναι πιο μεγαλο. για μερικες ομαδες της sl θα τις εχει. για τις υπολειπες τι θα κανεις?

Το ιταλικό και το αγγλικό λίγο αργότερα παίζουν ακόμα

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην ουσια μονο το Ιταλικο παιζει ακομα. Για το Αγγλικο ο διαγωνισμος που θα γινει το επομενο διαστημα θα αφορα τα δικαιωματα απο τη σεζον 2019-2020 και μετα, η επομενη σεζον θα ειναι κανονικα στην κοσμοτε. Για το Ελληνικο πρωταθλημα το πιθανοτερο ειναι να εχει ηδη κλεισει με καποιες ομαδες για καποιο πακετο αντιστοιχο της συμφωνιας με τον ΠΑΟΚ δηλαδη εντος εδρας στο πρωταθλημα, φιλικα και εντος εδρας προκριματικα για οσους βγαινουν ευρωπη.Αυτοι που δεν θα συμφωνησουν με τη nova πολυ πιθανον να καταληξουν στην ΕΡΤ οπως οι ομαδες στο μπασκετ, νομιζω οτι αν η κοσμοτε ενδιαφεροταν να παρει μεμονομενες ομαδες θα το εκανε απο περισυ με τον ΠΑΟΚ.

Αποφάσισαν "άσκηση μονομερούς δικαιώματος και μοντέλου ΠΑΟΚ", λέει. Κανταφικού τύπου, το ανακοινωθέν.....
Δίκαιο θα έχουν. Άλλωστε "όσα ξέρει ο νοικοκύρης (!!!!!), δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος"......
Κι "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο", όμως.....

Εύχομαι κι ελπίζω πως η NOVA-στο εξής εταιρεία, (ή η διάδοχη κατάστασή της) θα ρίξει
και μια ματιά προς τους συνδρομητές-πελάτες της, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ τους από τα 24μηνα
προφορικά συμβόλαιά τους. Ή και δελεάζοντάς τους, με αντίστοιχη γενναία μηνιαία έκπτωση....
Το προιόν ήδη φθίνει, και δεν θα είναι πλέον το ίδιο. Θα γίνει πολύ χειρότερο, για την ακρίβεια.....
Αν δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα παραπάνω, νομίζω πως δεν της αξίζει θέση στον τηλεοπτικό χάρτη.....

ΥΓ. Όντας συνδρομητής-καλοπληρωτής στη FORTHNET-NOVA από το 1999 μέχρι και σήμερα ανελλιπώς,
τεκμαίρεται πως κάθε άλλο παρά NOVA hater, είμαι. Απλά, εκφράζω κάποιες σκέψεις-ανησυχίες μου,
γνωρίζοντας πως θα τις δει η εταιρεία.

ΥΓ 2. Σχετικά με τα "ψιλά γράμματα", πίσω από τα οποία υποτίθεται θα καλυφθεί η εταιρεία, νομίζω
πως θα είναι οι δικηγόροι-δικαστές, αυτοί που τελικά θα αναδείξουν την αλήθεια και το δίκαιο.
Κι εννοείται πως όποιος αδικείται, δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια......

αν χασει καποιες απο τις μεγαλες ομαδες νομιζω δεν θα χρειαστει να πληρωσουμε καν προστιμο.θα ειναι τετοια η φυγη προς τον οτε που δεν υπαρχει ελπιδα για την εταιρια.ηδη χρωσταει πολλα.και δεν ειναι μονο το περιεχομενο που εχει γινει πολυ φτωχο , και συνεχεια γινεται και χειροτερο ,αλλα ειναι και οι υπηρεσιες.ο οτε κανει αλματα μπροστα και η nova μενει στασιμη και σε αυτο το τομεα.

Δεν μπορείς να διακόψεις αζημίως τη σύμβαση σου λόγω διαφοροποιημένου προγράμματος. Το penalty θα ισχύει σε κάθε περίπτωση, κανονικά.

Ενταξει εχει πεναλτι, και τι εγινε δηλαδη; πολλοι ειναι αυτοι που δεν θα πληρωσουν , θα εχουν να λαμβανουν , επισης μετα τα 2 χρονια τι θα γινει; ποιος θα μεινει; ολα αυτα ειναι υποθετικα , μακαρι να συνεχισει να ειναι δυναμικη στο κομματι της τηλεορασης προς συμφερων ολονων μας ,αν και εγω προσωπικα πιστευω οτι θα εξακολουθησει να ειναι

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

εγω θεωρω πως πρεπει να τελειωσει αυτο με τις αποκλειστικοτητες

ας δωσουν οτε και νοβα ενα ποσο και ας δειχνουν και οι δυο ταυτοχρονα τους αγωνες. και να γινει και για τα στουντιο αυτο και να ηρεμισουμε εμεις καθε χρονο που παει τι.
Σε ποια χωρα γινεται αυτο? Ή εννοεις να ειμαστε η πρωτη χωρα που θα γινει αυτο?

Tι πεναλτυ να έχει ρε παιδιά, όσοι έχουν μαγαζιά έχουν nova αποκλειστικά για το ελληνικό πρωτάθλημα, αν το χάσει η nova τι θα του πει του μαγαζάτορα, δεν μπορείς να το κόψεις γιατί απλά διαφοροποιήσαμε το πρόγραμμα. Δινε 200 ευρώ για να έρχεται ο κόσμος να βλεπει το ολλανδικό πρωτάθλημα

Εάν είσαι σε δέσμευση, είσαι σε δέσμευση, εκτός και εάν υπάρχει καθολική αδυναμία παροχής υπηρεσίας δεν παύει η δέσμευση. Τα επαγγελματικά πακέτα, τουλάχιστον παλαιότερα ήταν ανά καθίσματα για τη nova, χωρίς δέσμευση. Συνεπώς, εύκολα μπορείς να κάνεις διακοπή, ωστόσο, ακόμα και 2-3 μεγάλες ομάδες να μείνουν, δεν νομίζω πως θα προβούν -οι μεγάλες τουλάχιστον- επιχειρήσεις εστίασης σε διακοπή. Δεν γνωρίζων εάν έχει αλλάξει κάτι.

Tι πεναλτυ να έχει ρε παιδιά, όσοι έχουν μαγαζιά έχουν nova αποκλειστικά για το ελληνικό πρωτάθλημα, αν το χάσει η nova τι θα του πει του μαγαζάτορα, δεν μπορείς να το κόψεις γιατί απλά διαφοροποιήσαμε το πρόγραμμα. Δινε 200 ευρώ για να έρχεται ο κόσμος να βλεπει το ολλανδικό πρωτάθλημα

Κι όμως. Με την κουτοπόνηρη λογική τους, η αίσθηση κι εκτίμηση είναι πως θα απαιτήσουν "και ψωμί και τυρί".
Και δεν θα βλέπεις ότι περιεχόμενο έβλεπες όταν ξεκίνησε η 24μηνη σύμβασή σου, ΚΑΙ παράλληλα θα απαιτούν
να τους πληρώνεις τα συμφωνηθέντα. Και βέβαια, το θέμα μεγεθύνεται υπερβολικά όταν πρόκειται για επαγγελματίες,
χώρους εστίασης, καφετέριες κλπ.

Μακάρι να μην συμβεί, αλλά η δική μου πρόθεση πάντως, είναι να το "ψάξω" νομικά, και όσο παίρνει.
Καλό θα είναι επίσης, αν υπάρχει κάποιος φίλος μέλος με νομικές γνώσεις να μας πει μια πρώτη γνώμη
κι εκτίμηση, καθώς και τυχόν δυνατότητα για ομαδικές προσφυγές κι απαιτήσεις μας.