Νέα για τη Nova

Οι μειώσεις στην Cosmote TV και ο ρόλος της Nova

Άντεξε η Nova

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Cosmote TV να διαθέτει το Champions League και το Europa League, αλλά και τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία) και φυσικά το NBA, αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι «κέρδισε» και το κοινό που ήθελαν οι Γερμανοί.

Η Nova με σωστή τακτική απέκτησε το Ιταλικό πρωτάθλημα, που φέτος… επιστρέφει δυναμικά με την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, έχει το Γαλλικό πρωτάθλημα του Νεϊμάρ, ενώ δεν έχασε το… φιλέτο στη Super League.

Και όλα αυτά με μικρότερο κόστος από τον βασικό ανταγωνιστή. Αυτός ο συνδυασμός σε συνάρτηση με την πλούσια ταινιοθήκη και τις μεγάλες παραγωγές στις σειρές, έκανε τη Nova να… αντέξει και αυτό το καλοκαίρι.

Στην Deutsche Telecom περίμεναν ότι φέτος η Nova θα έπεφτε στους κάτω από το φράγμα των 400.000 συνδρομητών, κάτι που δεν έγινε και μάλιστα δεν φαίνεται να υπάρχει και η τάση για να συμβεί.

https://politik.gr/οι-μειώσεις-στην-cosmote-tv-και-ο-ρόλος-της-nova/amp/

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκτός πραγματικότητας το άρθρο.

Επίσης δεν έχει δημοσιευθεί καμία οικονομική έκθεση εντός του έτους από τη Nova, συνεπώς, δεν είναι σε θέση κανείς εκτός εταιρίας να γνωρίζει τον αριθμό συνδρομητών. Ο καθένας βέβαια γράφει ότι θέλει, παλαιά του τέχνη κόσκινο για να δημιουργούνται εντυπώσεις. Επίσης, δεν έκαναν τα παραπάνω την εταιρία να ''αντέξει'' το καλοκαίρι, αλλά το ότι καθυστερεί το due diligence από τις 2 πληοδότριες.

Τα δεδομένα είναι:

6/2015: 509.088
12/2015: 494.643
6/2016: 460.252
12/2016: 439.404
6/2017: 423.278
12/2017: 416.579

Επειδή λοιπόν τάση δεν καθορίζεται μιας και είναι τελείως ακανόνιστη η μείωση από χρήση σε χρήση, στη καλύτερη με βάση τα παραπάνω θα έχει ~408.000 στο εξάμηνο.

Εννοείται ότι δεν ανακοινώνεται τίποτε και τα συγκεκριμένα άρθρα αποσκοπούν σε συγκεκριμένα πράγματα δεδομένης και της πώλησης της εταιρείας. Κοινώς, το μόνο που αποσκοπούν είναι να παρουσιάσουν μια "ελκυστική" εικόνα σε υποψήφιους επενδυτές ως προς το πελατολόγιο της Nova χωρίς όμως να παρουσιάζουν στοιχεία.

Δεν λέει και κάτι λάθος έχει πρωτάθλημα ελληνικό όσο και χάλια να είναι τραβάει κόσμο και φυσικά κατά την δική μου γνώμη σαν χρήστης cosmote TV πολύ ανώτερη ταινιοθήκη και φυσικά καλύτερες σειρές λόγο HBO

Τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για την nova...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ποσα χρονια εχουμε να ακουσουμε για νεα καναλια στην NOVA ?:singer:

περα απο την αλλαγη που εγινε στο τροπο μεταδοσης προκειμενου να συρικνωθουν σε 4 συχνοτητες καποιο νεο καναλι δεν εχουμε δει ουτε καν να αναβαθμιζει σε HD και αυτα που εχει. και μου αρεσει που γραφουν τετοια αρθρα...:bigcry:

Δικαίωση Της Nova Στη “Μάχη” Των Αθλητικών Δικαιωμάτων

Δικαιωμένοι αισθάνονται στη Nova έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κατάληξη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 7 ΠΑΕ στην ΕΡΤ.*Η διοικητική ομάδα της* εταιρείας ολοκλήρωσε επιτυχώς την στρατηγική της απόφαση να βελτιώσει το κόστος συγκριτικά με την ποιότητα (value for money) του αθλητικού της περιεχομένου και παράλληλα ο βασικός της ανταγωνιστής στη συνδρομητική τηλεόραση, η* Cosmote TV,* δεν απέκτησε θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.*

Η Nova, με δεδομένη την αρνητική οικονομική , πραγματικότητα, κατάφερε να διατηρήσει*την*αποκλειστικότητα του 75-80% της εμπορικής αξίας*του πρωταθλήματος* και τις 3 κορυφαίες εμπορικά ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό) και από την άλλη πλευρά πέτυχε*σημαντική* μείωση του κόστους της κατά περίπου 25%*για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχοντας εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσό από το ελληνικό πρωτάθλημα η Nova προχωράει για την απόκτηση άλλων premium αθλητικών προγραμμάτων. Η σημαντική κίνηση έγινε με την απόκτηση των δικαωιμάτων του* ιταλικού πρωτάθληματος ποδοσφαίρου, η οποία ειδικά με την προσθήκη του Κριστιάνο Ρονάλντο Εκτός όμως από την Serie A TIM*, η Nova αναμένεται να κινηθεί πολύ δυνατά και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League, καθώς τους επόμενους μήνες θα ανοίξει το tender για την 3ετία 2019-2021.

Δηλαδή κράτησε το 75% του περιεχομένου πληρώνοντας το 75% του κόστους αλλά εξακολουθεί να χρεώνει το 100% στους συνδρομητές.

Δηλαδή κράτησε το 75% του περιεχομένου πληρώνοντας το 75% του κόστους αλλά εξακολουθεί να χρεώνει το 100% στους συνδρομητές.

Μα υπάρχει κρίση, για τους ίδιους, όταν άφορα τον πελάτη τότε οι τιμές είναι αδιαπραγμάτευτες

Το Ιταλικό, (δεν μου το βγάζετε απο το μυαλό) πρέπει να το πήρε απο κωλοφαρδία δεν γίνεται.
Όσο για το Αγγλικό, αν γίνει κι αυτό, τότε όλοι οι σπανοί δικαιούνται να βγάλουν γένια. :flipout:

αυτη η ΕΡΤ δεν εχει καμερες για μεταδοση HD απο τα γηπεδα θα θελουμε γιαλια για να δουμε

Υπαρχουν συνεργεια ληψεις εικονας απο τριτους. Χρησιμοποιουνται ευρεως και απο την NOVA

Ήρθε και ο Αύγουστος των αλλαγών όπως συνήθως και ούτε ένα κανάλακι δεν μπήκε... Αυτά.
Εντωμεταξύ όλοι οι εμπλέκομενοι και τα site συζητούν πως να κλείσει η εταιρία.

Δεν ζητάω πολλά, μόνο την αναβάθμιση σε HD των καναλιών ντοκυμαντέρ! Άντε και την προσθήκη των υπόλοιπων Discovery (IDX, TLC, Science) :flipout: ίσως και τα Food Network και το Fine Living (λόγω της ειδικότητας μου) :drool1:

Το fine living και μενα μαρεσει πολυ. Δυστυχώς τον συγκεκριμένο τομέα η νόβα δεν τον έχει καθόλου

Aνακοινωθηκαν οι ωρες μεταδοσεις των 2 αγωνιστικων του πρωταθληματος και με εκπληξη ειδα ταυτοχρονες μεταδοσεις...

Αναμενομενο ήταν να υπάρχουν κοινές ώρες.......
εκπληξη θα είναι στα νουμέρα τηλεθέασης στο .....ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟ!
προβλέπω την ΕΡΤ να κάνει τρελλά νούμερα.

Οχι τοσες πολλες ανα αγωνιστικη. Επισης νομιζω οτι τωρα που θα υπαρχουν ελεύθερες μεταδοσης απο την ΕΡΤ τα εισιτήρια θα πανε τελειως κατα διαόλου...