Α εσυ εισαι αισιοδοξος. Εγω λεω μην δεν δουμε novaGo ξανα...Αντε πας και δούμε και αυτόνομο nova go
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικά δεν θα είσαι υποχρεωμένος να πας σε μία από τις δύο εταιρείες. Από την στιγμή που σπάει το συμβόλαιο, θα έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις αν θα συνεχίσεις με κάποιον από τους δύο ή θα πας στην cosmote.Α εσυ εισαι αισιοδοξος. Εγω λεω μην δεν δουμε novaGo ξανα...
Αν σπασουν ρε παιδια δικτυο και tv με τα 3play συμβολαια που εχουν δεσμευση τι γινεται; Vodafone και wind δεν εχουν την καλυψη της forthnet σε περιοχες . Ποσο καιρο θα παρει να πανε τα δικτυα στα χερια τους και μετα να μεταπηδησουν οι πελατες; Προβλεπω μαζικη αλλαγη σε cosmote στο τηλεπικοινωνιακο μερος...
Για ποιές επενδύσεις μιλάμε αφού δεν την θέλει κανένας όπως είναι. Οι μεν Vodafone - Wind θέλουν την Forthnet ενώ ο Ant1 την Nova.Πο πο! Τι είναι αυτό το πράγμα!! Η εταιρεία θα συμπληρώσει σε λίγο 1 χρόνο που βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης. Με ότι αυτό συνεπάγεται σε επενδύσεις, μακροπρόθεσμα πλάνα κλπ....
Για ποιές επενδύσεις μιλάμε αφού δεν την θέλει κανένας όπως είναι. Οι μεν Vodafone - Wind θέλουν την Forthnet ενώ ο Ant1 την Nova.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.