Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Αντε πας και δούμε και αυτόνομο nova go

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α εσυ εισαι αισιοδοξος. Εγω λεω μην δεν δουμε novaGo ξανα...

Αν σπασουν ρε παιδια δικτυο και tv με τα 3play συμβολαια που εχουν δεσμευση τι γινεται; Vodafone και wind δεν εχουν την καλυψη της forthnet σε περιοχες . Ποσο καιρο θα παρει να πανε τα δικτυα στα χερια τους και μετα να μεταπηδησουν οι πελατες; Προβλεπω μαζικη αλλαγη σε cosmote στο τηλεπικοινωνιακο μερος...

Από την στιγμή που cosmote και Vodafone έχουν πάει προς τα εκεί θα πάνε και οι υπόλοιποι

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Α εσυ εισαι αισιοδοξος. Εγω λεω μην δεν δουμε novaGo ξανα...

Αν σπασουν ρε παιδια δικτυο και tv με τα 3play συμβολαια που εχουν δεσμευση τι γινεται; Vodafone και wind δεν εχουν την καλυψη της forthnet σε περιοχες . Ποσο καιρο θα παρει να πανε τα δικτυα στα χερια τους και μετα να μεταπηδησουν οι πελατες; Προβλεπω μαζικη αλλαγη σε cosmote στο τηλεπικοινωνιακο μερος...
Λογικά δεν θα είσαι υποχρεωμένος να πας σε μία από τις δύο εταιρείες. Από την στιγμή που σπάει το συμβόλαιο, θα έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις αν θα συνεχίσεις με κάποιον από τους δύο ή θα πας στην cosmote.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προς νέα παράταση η υποβολή προσφορών για Forthnet

Πηγή: Η Καθημερινή

Πο πο! Τι είναι αυτό το πράγμα!! Η εταιρεία θα συμπληρώσει σε λίγο 1 χρόνο που βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης. Με ότι αυτό συνεπάγεται σε επενδύσεις, μακροπρόθεσμα πλάνα κλπ....

Πο πο! Τι είναι αυτό το πράγμα!! Η εταιρεία θα συμπληρώσει σε λίγο 1 χρόνο που βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης. Με ότι αυτό συνεπάγεται σε επενδύσεις, μακροπρόθεσμα πλάνα κλπ....
Για ποιές επενδύσεις μιλάμε αφού δεν την θέλει κανένας όπως είναι. Οι μεν Vodafone - Wind θέλουν την Forthnet ενώ ο Ant1 την Nova.

Όλο αυτό το σκηνικό μου κάνει παρανοϊκό. Έχουν μείνει 2 διεκδικητές για την εταιρεία, που ο καθένας τους θέλει άλλο κομμάτι της εταιρείας.
Πως διάβολο θα δώσουν ανταγωνιστικές η μια προς την άλλη τιμές, όταν δεν θέλουν το ίδιο πράγμα; Άρα δεν διαγωνίζονται στις προσφορές, οι προσφορές είναι συμπληρωματικές. Πιστεύουν οι τράπεζες ότι έτσι θα πάρουν τα λεφτά τους;
Χλωμό.
Από την άλλη Vodafone - Wind πουλάνε κομμάτι του προγράμματος της Nova, δεν θέλουν να χάσουν αυτό το κομμάτι, ούτε όμως μια Nova υπό τον Ant1 δυνατή στο κομμάτι τηλεόραση.
Δεν ξέρω, αυτό το σκηνικό με ξεπερνάει! Να δούμε τι συμφωνία έχουν κάνει μεταξύ τους και πόσο θα χάσει ο πελάτης-καταναλωτής.

Για ποιές επενδύσεις μιλάμε αφού δεν την θέλει κανένας όπως είναι. Οι μεν Vodafone - Wind θέλουν την Forthnet ενώ ο Ant1 την Nova.

Δυστυχώς όπως δείχνει η κατάσταση δεν φαίνεται να υπάρχει μέλλον για την εταιρεία. Έχω αρχίσει να προετοιμάζομαι ψυχολογικά για μία εντελώς διαφορετική κατάσταση, πιθανόν τα προγράμματα που γνωρίζαμε να μην ισχύουν σε λίγο καιρό....

Και δυστυχώς αυτό συνεπάγεται και απώλεια θέσεων εργασίας, αυτό είναι το χειρότερο......

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Μας δουλευουν ολοι τους!!! Nova - τραπεζες - εταιρειες που και καλα ενδιαφερονται!!!

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Σημαντικά νέα!

Nova : Διαθέσιμη σε όλους πλέον η υπηρεσία NOVA On Demand!

Τη διάθεση της υπηρεσίας Nova on demand σε όλους τους συνδρομητές της, φαίνεται πως δρομολογεί η Nova. H συνδρομητική πλατφόρμα εκτιμά πως η υπηρεσία είναι πλέον αρκετά «ώριμη» και δοκιμασμένη στα δύσκολα, ώστε να την προσφέρει και σε συνδρομητές εκτός δικτύου Forthnet, που δεν είναι κάτοχοι 3play προγραμμάτων. Με τον τρόπο αυτό πλέον όλοι μπορούν (συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή τους στο internet οποιουδήποτε παρόχου) να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιλεγμένο περιεχόμενο, αποφασίζοντας όποτε αυτοί θελήσουν τι θα δουν.

Αναλυτικά στο: https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/24168-nova-diathesimi-se-olous-pleon-i-ypiresia-nova-on-demand

απο 25 οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμο σε όλους. αναμένουμε σχόλια..

Ξαναγίνομαι συνδρομητής από αύριο κιόλας...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντε και μια υπηρεσία αυτόνομο νόβα και είμαστε κομπλέ

Έχω ένα tp link extender για τον OTE επειδή το φούτερ είναι μακριά. Μφοσον εχω ίντερνετ κόσμους,θα θέλω και δεύτερο extender για το on demand της nova?