Νέα για τη Nova

γιατι δεν βαζει το greek channel καπως ετσι..? ειναι νομιζω το καναλι που παταει και το cosmote cinema 3

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

#tsarm έγκλημα η αφαίρεση της Finos Film από το on demand της Nova......Ας στείλουμε όλοι μήνυμα στα εισερχόμενα της Nova στο Facebook για άμεση επαναφορά........
Εγώ έκανα κάτι πιο ηχηρό.
Διεκοψα την επι πληρωμη συνδρομη
μου στον on demand, αναφέροντας και το λόγο της finos
films ως αιτία.
Πρεπει άμεσα να το καταλάβει GREEK
CINEMA HD. Δικό του κανάλι τώρα.

Στα έξτρα της Nova δεν βλέπω στην δεύτερη σεζόν backstage από την μάχη του Blackwater

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έκανα κάτι πιο ηχηρό.
Διεκοψα την επι πληρωμη συνδρομη
μου στον on demand, αναφέροντας και το λόγο της finos
films ως αιτία.
Πρεπει άμεσα να το καταλάβει GREEK
CINEMA HD. Δικό του κανάλι τώρα.

Μιας και αναφέρθηκε, παρότι δεν ανήκει στο παρόν νήμα, γνωρίζει κάποιος το καθεστώς του καναλιού Greek Cinema; Στο site του φαίνεται ως ιδιοκτησία των Αττικών Εκδόσεων, ωστόσο το πρόγραμμα της Κυπριακής του έκδοσης είναι ακριβώς ίδιο με του Cosmote Cinema 3.

Τι είναι αυτό;;; Και 30 μέρες δωρεάν;;;
39eb244e23f79a4568484fdd49b21b00.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι πλέον και στο Google play η εφαρμογή.
Κάτι αντίστοιχο του go χωρίς φυσικά Αθλητικά ντοκιμαντέρ κλπ.
Φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα δωρεάν 30ημερο.
Θα υπάρχουν μάλλον 2 ειδών συνδρομητές οι υφιστάμενοι με φθηνότερη συνδρομή απο τους μη συνδρομητές.
Ακούγονται διαφορά καλούδια.
Ίδωμεν

20190416_184414.jpg

20190416_184405.jpg

12,90 για νέους συνδρομητές και 9,90 για τους υπάρχοντες, μαθαίνω.

Στο Google play...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα μπορείς μέσω Chromecast να βλέπεις τηλεόραση;

Επίσης δίνει 30 μέρες δωρεάν. Τσάμπα game of thrones για όλους

Πραγματικά δεν έχω καταλάβει, γιατί όποιος έχει nova να πληρώσει για μια υπηρεσία που ήδη την έχει δωρεάν...το novago τι διαφορά έχει? εκτός αν εννοεί όσους έχουν μόνο τηλεφωνία και όχι τηλεόραση...

Νέους συνδρομητές θέλει να βάλει. Συνδρομητές που δε θέλουν μακροχρόνιες δεσμεύσεις και αρέσκονται να παρακολουθούν στις φορητές συσκευές τους σειρές κ ταινίες.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι γεγονός! Το Novaflix, η νέα υπηρεσία της Nova, έρχεται αποκλειστικά μέσω streaming!

Μια νέα OTT (Over The Top) υπηρεσία, ετοιμάζεται να διαθέσει σύντομα στην αγορά η Nova, με βασικό χαρακτηριστικό την μετάδοση περιεχομένου αποκλειστικά μέσω Internet σε streaming! Με την νέα υπηρεσία η οποία ονομάζεται Novaflix, θα δίνεται η ευκαιρία σε οποιονδήποτε το επιθυμεί να απολαμβάνει άμεσα, ευέλικτα και αποκλειστικά μέσω Internet, κινηματογραφικό θέαμα με εκατοντάδες οσκαρικές ταινίες και blockbusters, κορυφαίες σειρές από τα μεγαλύτερα studio του Χόλιγουντ, καθώς και κινηματογραφικά κανάλια σε streaming.

Αναλυτικά στο https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/26366-einai-gegonos-to-novaflix-i-nea-ypiresia-tis-nova-erxetai-apokleistika-meso-streaming

Είναι γεγονός! Το Novaflix, η νέα υπηρεσία της Nova, έρχεται αποκλειστικά μέσω streaming!

Μια νέα OTT (Over The Top) υπηρεσία, ετοιμάζεται να διαθέσει σύντομα στην αγορά η Nova, με βασικό χαρακτηριστικό την μετάδοση περιεχομένου αποκλειστικά μέσω Internet σε streaming! Με την νέα υπηρεσία η οποία ονομάζεται Novaflix, θα δίνεται η ευκαιρία σε οποιονδήποτε το επιθυμεί να απολαμβάνει άμεσα, ευέλικτα και αποκλειστικά μέσω Internet, κινηματογραφικό θέαμα με εκατοντάδες οσκαρικές ταινίες και blockbusters, κορυφαίες σειρές από τα μεγαλύτερα studio του Χόλιγουντ, καθώς και κινηματογραφικά κανάλια σε streaming.

Αναλυτικά στο https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/26366-einai-gegonos-to-novaflix-i-nea-ypiresia-tis-nova-erxetai-apokleistika-meso-streaming
Θα μπορούμε από κινητό να στέλνουμε μέσω Chromecast σε τηλεόραση;

Νέους συνδρομητές θέλει να βάλει. Συνδρομητές που δε θέλουν μακροχρόνιες δεσμεύσεις και αρέσκονται να παρακολουθούν στις φορητές συσκευές τους σειρές κ ταινίες.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό είναι λογικό...την τιμή για τους συνδρομητές, δεν κατάλαβα.