Εγώ έκανα κάτι πιο ηχηρό.#tsarm έγκλημα η αφαίρεση της Finos Film από το on demand της Nova......Ας στείλουμε όλοι μήνυμα στα εισερχόμενα της Nova στο Facebook για άμεση επαναφορά........
Εγώ έκανα κάτι πιο ηχηρό.
Διεκοψα την επι πληρωμη συνδρομη
μου στον on demand, αναφέροντας και το λόγο της finos
films ως αιτία.
Πρεπει άμεσα να το καταλάβει GREEK
CINEMA HD. Δικό του κανάλι τώρα.
Θα μπορούμε από κινητό να στέλνουμε μέσω Chromecast σε τηλεόραση;Είναι γεγονός! Το Novaflix, η νέα υπηρεσία της Nova, έρχεται αποκλειστικά μέσω streaming!
Μια νέα OTT (Over The Top) υπηρεσία, ετοιμάζεται να διαθέσει σύντομα στην αγορά η Nova, με βασικό χαρακτηριστικό την μετάδοση περιεχομένου αποκλειστικά μέσω Internet σε streaming! Με την νέα υπηρεσία η οποία ονομάζεται Novaflix, θα δίνεται η ευκαιρία σε οποιονδήποτε το επιθυμεί να απολαμβάνει άμεσα, ευέλικτα και αποκλειστικά μέσω Internet, κινηματογραφικό θέαμα με εκατοντάδες οσκαρικές ταινίες και blockbusters, κορυφαίες σειρές από τα μεγαλύτερα studio του Χόλιγουντ, καθώς και κινηματογραφικά κανάλια σε streaming.
Αναλυτικά στο https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/26366-einai-gegonos-to-novaflix-i-nea-ypiresia-tis-nova-erxetai-apokleistika-meso-streaming
Αυτό είναι λογικό...την τιμή για τους συνδρομητές, δεν κατάλαβα.Νέους συνδρομητές θέλει να βάλει. Συνδρομητές που δε θέλουν μακροχρόνιες δεσμεύσεις και αρέσκονται να παρακολουθούν στις φορητές συσκευές τους σειρές κ ταινίες.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.