Νέα για τη Nova

Αυτό είναι λογικό...την τιμή για τους συνδρομητές, δεν κατάλαβα.

Μάλλον περιλαμβάνει αυτούς που δεν έχουν δορυφορική αλλά τις άλλες υπηρεσίες της Nova (τηλεφωνία, internet). Σε αυτούς πάει η έκπτωση.

Λάθος όνομα,επιπόλαια σκέψη στο εμπορικό τμήμα,flix παραπέμπει στο γνωστό netflix και η σύγκριση εξ ονόματος ειναι αναπόφευκτη.απο τιμη,τσιμπημενη συγκριτικά με την αντίστοιχη του cosmote tv go cinema pack,με 10 η cosmote δινει το cinema pack και με + 5 το documentary.
Καλή σαν σκέψη βέβαια,σημαντικό να προσφέρονται ευέλικτες υπηρεσίες .

Το cosmote go το ειχα και εγώ δεν διαθέτει μέσα στην συνδρομή το fox κανάλι ούτε το fox play την βιβλιοθήκη. Οπότε το νόβα είναι ανώτερο σε αυτό.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πιο ενδιαφέρον ειναι οτι για εγγραφή ζητουν : διευθυνση, ΔΟΥ, ΤΚ, ΑΦΜ, τηλεφωνο, τυπο και αριθμο ταυτοτητας
Νταξει αν δεν μπρουσαν να ελέγξουν με αλλο τροπο τον χρηστη απο το να κανει δωρεαν εγγραφες για παρακολουθηση 30 ημερων ..ας μην εδιναν

Το πιο ενδιαφέρον ειναι οτι για εγγραφή ζητουν : διευθυνση, ΔΟΥ, ΤΚ, ΑΦΜ, τηλεφωνο, τυπο και αριθμο ταυτοτητας
Νταξει αν δεν μπρουσαν να ελέγξουν με αλλο τροπο τον χρηστη απο το να κανει δωρεαν εγγραφες για παρακολουθηση 30 ημερων ..ας μην εδιναν
Θέλει και αριθμό κάρτας.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο 3ο βήμα μου βγάζει να βάλω κάρτα .κάτι σαν το netflix .παίρνεις τον ένα μήνα και μετά χρεώνει ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο 3ο βήμα μου βγάζει να βάλω κάρτα .κάτι σαν το netflix .παίρνεις τον ένα μήνα και μετά χρεώνει ;

Ναι, αν δε διακόψεις μετά τη δωρεάν περίοδο των 30 ημερών θα υπάρξει χρέωση.

Στο digitaltvinfo.gr λέει "...και με επιπλέον έκπτωση( για τους υφιστάμενους συνδρομητές των δορυφορικών υπηρεσιών Nova στα 9,90 Ευρώ " . Αλλού διάβασα ότι είναι γενικά για συνδρομητές ΝΟΒΑ , είτε 2play, είτε 3play. Τελικά η έκπτωση είναι μόνο για ήδη 3play ; αυτό είναι περίεργο γιατί αυτοί μπορούν να έχουν το novago και το novago extra!. Αν ισχύει και για 2play συνδρομητές τότε μπορεί να τραβήξει μερικούς επιπλέον.

Ποιοτητα εικονας που προσφερεται ποια ειναι;
Ετοιμαζουν αραγε ,εφαρμογες για android tv box ,tvs κλπ?δεν θα επρεπε να ειναι αυτονόητο σε τετοιους ειδους ανοιγματα;

Στο digitaltvinfo.gr λέει "...και με επιπλέον έκπτωση( για τους υφιστάμενους συνδρομητές των δορυφορικών υπηρεσιών Nova στα 9,90 Ευρώ " . Αλλού διάβασα ότι είναι γενικά για συνδρομητές ΝΟΒΑ , είτε 2play, είτε 3play. Τελικά η έκπτωση είναι μόνο για ήδη 3play ; αυτό είναι περίεργο γιατί αυτοί μπορούν να έχουν το novago και το novago extra!. Αν ισχύει και για 2play συνδρομητές τότε μπορεί να τραβήξει μερικούς επιπλέον.
Το έλεγξα, είναι λάθος η διατύπωση μας. Ή έκπτωση αφορά όλους όσους έχουν υπηρεσίες της Nova. Αυτό είναι και το λογικό

Χρεωνει 1 ευρώ αλλά δεν ξέρω γιατί;

Και σε μένα και δεν είδα να το γράφει κάπου αυτό... Δεν είναι για το ευρώ αλλά οφείλουν να ενημερώνουν για τη παραμικρή χρέωση στη κάρτα μου

Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρεωνει 1 ευρώ αλλά δεν ξέρω γιατί;

Έκανα εγγραφή ή αλλαγή κάρτας και χρεώθηκα 1 , γιατί;

Για να ελέγξουμε ότι η κάρτα σου είναι ενεργή δεσμεύεται το ποσό του 1 , το οποίο απελευθερώνεται άμεσα (εντός των επόμενων δύο ημερών) χωρίς να πραγματοποιείται χρέωση στην κάρτα σου.

https://www.novaflix.gr/myaccount/el/site/faqs

Αθλητικο περιεχομενο δεν εχει απ οτι βλεπω......σχεδιαζουν να βγαλουν ή μπα?

Υ.γ. αυτα που κανει τωρα η nova με το novaflix και το nova go ο ανταγωνιστης τα εχει κανει 2 χρονια πριν και ακομη μεχρι σημερα τα προσφερει καλυτερα και απροβλιματιστα.

Ερώτηση: Campionato ποιος θα το έχει του χρόνου; Δεν έχω δει κάτι επίσημο.... Ποιες διοργανώσεις θα έχει η Nova;

Παιδιά γειά σας,

Σχετικά με την νέα απ ότι φαίνεται υπηρεσία novaflix θέλω να ρωτήσω: Κι από το όνομα φαίνεται ότι υποτίθεται ότι κινείται στη λογική του Netflix.Είδα ότι στους τρόπους θέασης αναφέρει smartphone ή tablet με android,laptop,desktop.Επίσης λέει ότι μπορείς να δεις σε τηλεόραση συνδέοντας με καλώδιο (hdmi) το laptop ή το desktop με την τηλεόραση.Πάμε τώρα στα εύλογα ερωτήματα μου:

1. Αν κάποιος εγκαταστήσει την android εφαρμογή του novaflix σε κάποιο android media player ή box και στη συνέχεια συνδέσει το android media player στην τηλεόραση με hdmi,θα μπορεί να βλέπει κανονικά?

2. Με απευθείας εγκατάσταση στην smart tv της android εφαρμογής του novaflix θα μπορεί κάποιος να βλέπει άμεσα στην τηλεόραση του? Αν έχει τηλεόραση π.χ. LG που δεν έχει android αλλά WEBOS θα γίνεται με κάποιο chromecast ή κάτι σχετικό να κάνει δουλειά?

3. Επίσης μήπως είναι γνωστό αν ο ήχος ειδικά στις ταινίες ondemand και στα κανάλια novacinemaHD του novaflix θα είναι dolby digital 5.1 όπως και στα δορυφορικά novacinemaHD και στις ondemand ταινίες μέσω των δεκτών novabox?

Εφόσον υποστηρίζει smartphone ή tablet με android νομίζω πως θα πρέπει να υποστηρίζει και κάποιο εξωτερικό android media player ή box.Γιατί ο ταινιόφιλος δεν θα κάτσει να δει ταινία στο smartphone ούτε στο tablet των 8" προφανώς!

Τι μόνο που μπορώ να σου απαντήσω στα παραπάνω είναι ότι προσπάθησα να εγκαταστήσω την εφαρμογή Novaflix από το Google play στο nVidia Shield μου, και το Google play λέει ότι "Δεν υπάρχουν συσκευές που να πληρούν τις προϋποθέσεις για την εγκατάσταση της εφαρμογής". Το Shield τρέχει Android TV 8.0 Oreo, και δεν εξέτασα αν με sidweload γίνεται.

Εμένα σε ένα box των 30 ευρώ παίζει μια χαρά .

Εμένα σε ένα box των 30 ευρώ παίζει μια χαρά .

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε georho32. Μήπως έχεις τσεκάρει αν από το android box περνάει κανονικά HD εικόνα και Dolby digital 5.1 (bitstreaming)?

Σε κάποιο από τα καλά media player όπως zidoo z9s/z10 ή dune HD pro 4k λογικά θα εγκαθίσταται κανονικά και θα παίζει η εφαρμογή του novaflix?