Αυτό είναι λογικό...την τιμή για τους συνδρομητές, δεν κατάλαβα.
Μάλλον περιλαμβάνει αυτούς που δεν έχουν δορυφορική αλλά τις άλλες υπηρεσίες της Nova (τηλεφωνία, internet). Σε αυτούς πάει η έκπτωση.
Αυτό είναι λογικό...την τιμή για τους συνδρομητές, δεν κατάλαβα.
Θέλει και αριθμό κάρτας.Το πιο ενδιαφέρον ειναι οτι για εγγραφή ζητουν : διευθυνση, ΔΟΥ, ΤΚ, ΑΦΜ, τηλεφωνο, τυπο και αριθμο ταυτοτητας
Νταξει αν δεν μπρουσαν να ελέγξουν με αλλο τροπο τον χρηστη απο το να κανει δωρεαν εγγραφες για παρακολουθηση 30 ημερων ..ας μην εδιναν
Ναι, αν δε διακόψεις μετά τη δωρεάν περίοδο των 30 ημερών θα υπάρξει χρέωση.Στο 3ο βήμα μου βγάζει να βάλω κάρτα .κάτι σαν το netflix .παίρνεις τον ένα μήνα και μετά χρεώνει ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έλεγξα, είναι λάθος η διατύπωση μας. Ή έκπτωση αφορά όλους όσους έχουν υπηρεσίες της Nova. Αυτό είναι και το λογικόΣτο digitaltvinfo.gr λέει "...και με επιπλέον έκπτωση( για τους υφιστάμενους συνδρομητές των δορυφορικών υπηρεσιών Nova στα 9,90 Ευρώ " . Αλλού διάβασα ότι είναι γενικά για συνδρομητές ΝΟΒΑ , είτε 2play, είτε 3play. Τελικά η έκπτωση είναι μόνο για ήδη 3play ; αυτό είναι περίεργο γιατί αυτοί μπορούν να έχουν το novago και το novago extra!. Αν ισχύει και για 2play συνδρομητές τότε μπορεί να τραβήξει μερικούς επιπλέον.
Χρεωνει 1 ευρώ αλλά δεν ξέρω γιατί;
Εμένα σε ένα box των 30 ευρώ παίζει μια χαρά .
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.