Kirikosgeorgas
AVClub Enthusiast
- 9 March 2019
- 1,081
Έχει replay TV?Η ποιότητα εικόνας είναι max 720p δυστυχώς και στο live tv και στο on demand
Δυστυχως αν και το Live σου δειχνει τι επαιξε πριν ολη την μερα οταν πατας επανω στην εκπομπη δεν κανει τιποτα.Έχει replay TV?
Μηπως απαιτει καποια εξωτερικη πηγη αποθηκευσης; Στην ΤV δεν εκανε τιποτα.Έχει τη δυνατότητα να γυρίσει πίσω το live πρόγραμμα κανα δίωρο περιπου
Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί, υπάρχει άλλο;
Εγώ μέχρι τώρα έτσι βάζω εφαρμογές στο Shield. Τις προσθέτω από το store από τον browser του PC και τις φορτώνει το Shield. Πιο εύκολο από το να γράφεις στο Android.
View attachment 169424
Κάνε με το δίσκο στο χειριστήριο του xiaomi ενα κλικ προς τα πάνω για να γίνει μπλε ο κύκλος στη μπάρα του live προγράμματος. Μετά πατας αριστερά στο δίσκο του τηλεχειριστηριου και πάει πίσω.Μηπως απαιτει καποια εξωτερικη πηγη αποθηκευσης; Στην ΤV δεν εκανε τιποτα.
Στη σελιδα μιλαει για catchup μεχρι και 7 μερες πριν.
2 ωρο δεν κάνουμε τίποτα. Γιατί εμένα μου αρέσουν τα back stage του σινεμά. Άρα η καλύτερη λύση είναι ακόμα η cosmoteΈχει τη δυνατότητα να γυρίσει πίσω το live πρόγραμμα κανα δίωρο περιπου
Δοκιμάστε το στο www.novaflix.gr
Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν φταίνε αυτοί για το σταμάτημα των διοργανώσεων.Καλημερα
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης... Σαν κατοχος Νοva Sports Pack αυτη τη στιγμη κανενα η σχεδον κανενα προγραμμα αθλητικων διοργανωσεων (Εuroleague/ποδοσφαιρικα πρωταθληματα) δεν συνεχιζεται και δεν προκειται να συνεχιστει για τον επομενο 1 μηνα τουλαχιστον. Ειναι λογικο να πληρωνουμε τη συνδρομη στο ακεραιο ?
Δεν φταίνε αυτοί για το σταμάτημα των διοργανώσεων.
Είναι ένα μέρος του αθλητικού πακέτου που συνεχίζεις να λαμβάνεις . Οπότε , όχι , από τη στιγμή που δεν είναι ευθύνη της εταιρείας .Συμφωνω. Σε αυτη την περιπτωση μπορω ομως και εγω να ζητησω παγωμα της συνδρομης για οσο καιρο συμβαινει αυτο ? Δεδομενου οτι ειναι μια υπηρεσια που πλεον δεν λαμβανω.
Αν είναι και εμείς που πληρώνουμε φουλ πακέτο ας μας κόψουν 5 ευρώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.