Νέα για τη Nova

Την εβαλα και εγω στην android Tv Thomson. Μετρια ποιοτητα αλλα πιστευω οτι ειναι λογω wifi . Αν και στο netflix πιανω 2160.
Νομιζω βρηκα ταινιες που δεν τηνς εχει το Ondemand του αποκωδικοποιητη...
Αν βαλει και αλλα καναλια Live οπως τα ντοκυμαντερ θα ειναι η καλυτερη λυση με το ιδιο κοστος αντι να βαλεις multiview και να τραβας καλωδια.

Έχει replay TV?
Δυστυχως αν και το Live σου δειχνει τι επαιξε πριν ολη την μερα οταν πατας επανω στην εκπομπη δεν κανει τιποτα.

Έχει τη δυνατότητα να γυρίσει πίσω το live πρόγραμμα κανα δίωρο περιπου

Δοκιμάστε το στο www.novaflix.gr

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Μηπως απαιτει καποια εξωτερικη πηγη αποθηκευσης; Στην ΤV δεν εκανε τιποτα.

Στη σελιδα μιλαει για catchup μεχρι και 7 μερες πριν.

Γιατί, υπάρχει άλλο;
Εγώ μέχρι τώρα έτσι βάζω εφαρμογές στο Shield. Τις προσθέτω από το store από τον browser του PC και τις φορτώνει το Shield. Πιο εύκολο από το να γράφεις στο Android.

View attachment 169424

Ναι υπάρχει. Το play store σε Android TV διαφέρει.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Μηπως απαιτει καποια εξωτερικη πηγη αποθηκευσης; Στην ΤV δεν εκανε τιποτα.

Στη σελιδα μιλαει για catchup μεχρι και 7 μερες πριν.
Κάνε με το δίσκο στο χειριστήριο του xiaomi ενα κλικ προς τα πάνω για να γίνει μπλε ο κύκλος στη μπάρα του live προγράμματος. Μετά πατας αριστερά στο δίσκο του τηλεχειριστηριου και πάει πίσω.

Δοκιμάστε το στο www.novaflix.gr

2 ωρο δεν κάνουμε τίποτα. Γιατί εμένα μου αρέσουν τα back stage του σινεμά. Άρα η καλύτερη λύση είναι ακόμα η cosmote

Καλημερα

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης... Σαν κατοχος Νοva Sports Pack αυτη τη στιγμη κανενα η σχεδον κανενα προγραμμα αθλητικων διοργανωσεων (Εuroleague/ποδοσφαιρικα πρωταθληματα) δεν συνεχιζεται και δεν προκειται να συνεχιστει για τον επομενο 1 μηνα τουλαχιστον. Ειναι λογικο να πληρωνουμε τη συνδρομη στο ακεραιο ?

Καλημερα

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης... Σαν κατοχος Νοva Sports Pack αυτη τη στιγμη κανενα η σχεδον κανενα προγραμμα αθλητικων διοργανωσεων (Εuroleague/ποδοσφαιρικα πρωταθληματα) δεν συνεχιζεται και δεν προκειται να συνεχιστει για τον επομενο 1 μηνα τουλαχιστον. Ειναι λογικο να πληρωνουμε τη συνδρομη στο ακεραιο ?
Δεν φταίνε αυτοί για το σταμάτημα των διοργανώσεων.

Δεν φταίνε αυτοί για το σταμάτημα των διοργανώσεων.

Συμφωνω. Σε αυτη την περιπτωση μπορω ομως και εγω να ζητησω παγωμα της συνδρομης για οσο καιρο συμβαινει αυτο ? Δεδομενου οτι ειναι μια υπηρεσια που πλεον δεν λαμβανω.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Συμφωνω. Σε αυτη την περιπτωση μπορω ομως και εγω να ζητησω παγωμα της συνδρομης για οσο καιρο συμβαινει αυτο ? Δεδομενου οτι ειναι μια υπηρεσια που πλεον δεν λαμβανω.
Είναι ένα μέρος του αθλητικού πακέτου που συνεχίζεις να λαμβάνεις . Οπότε , όχι , από τη στιγμή που δεν είναι ευθύνη της εταιρείας .

Δηλ αν π.χ. όλο το καλοκαίρι παίξουν τα εξ αναβολής θα πρέπει να ανεβάσει την συνδρομή;

Aυτο που θα επρεπε να κανουνε cosmote-nova ειναι να ανοιξουνε σε οσους εχουνε sports pack και τα cinema (οπως κανουνε μερικες φορες στις γιορτες)
πληρωνουνε για αερα ουσιαστικα αυτον τον καιρο

Αν είναι και εμείς που πληρώνουμε φουλ πακέτο ας μας κόψουν 5 ευρώ