Νέα για τη Nova

Το πιο σημαντικό είναι ότι ακόμα και σε αυτή τη θέση που βρίσκεται η νοβα υπάρχουν υποψήφιοι αγοραστές.

Από την στιγμή που έχει ενεργά συμβόλαια με την Euroleague και το Ελληνικό πρωτάθλημα ( αυτό δεν θυμάμαι αν ισχύει και για του χρόνου, για την Euroleague είμαι απόλυτα σίγουρος ), έχει κάποια αξία, ακόμα και αν την αγοράσεις για να την μεταποιήσεις :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

.....μερικοι ειναι μονο στο δωσε και σε εμενα τζαμπα.....το ιδιο συμβαινει και σε αλλα θεματα του φορουμ...γεμιζουν το νημα με παραπονα...

Οχι δεν θέλω τίποτε τζαμπέ απλά τουλάχιστον τα λεφτά που πληρώνω να είχε και αντίστοιχο περιεχόμενο και όχι αυτή την σαβούρα.....πιο συγκεκριμένα τι ακριβώς έχει σε ντοκιμαντέρ σχεδόν τίποτα, ταινίες.....μπαίνω στο section του on demand επιστημονική φαντασία και έχει 6 τίτλους αρχαίους, στις νέες κυκλοφορίες το equilizer του 2014.....και οχι δεν έχω αθλητικά και ούτε βλέπω........

Δυστυχώς έχει χαλάσει αρκετά το κινηματογραφικό κομμάτι , παρότι έχει κρατήσει 3 μεγάλα στούντιο . Τι να το κάνεις αν οι υπόλοιπες ταινίες είναι όλες Β και Γ διαλογής...απο σειρές ειδικά με το που τελειώσει και ο 3ος κύκλος westworld τετελεσται!
Φανταστείτε ότι δεν μπορούσε να ανεβάσει ξανά στο on demand τους 2 πρώτους κύκλους ώστε να τα ξαναθυμηθούμε (εφόσον πήρε τα δικαιώματα η Voda) ! Αναγκαστικά έπαιξε popcorn

Στις σειρές εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα και κάτι πρέπει να κάνουν σύντομα , οι ταινίες ακόμα κρατιούνται λόγω και των μεγάλων στούντιο.

Σαν τι άλλο να κάνουν στις σειρές. Διώξανε το ΗΒΟ κάτι είναι k αυτό, Μην είμαστε αχάριστοι.. Αντε να βάζουν χέρι k στις ταινίες σιγά σιγά.. Τρίτη Πέμπτη δεν χρειάζεται πρεμιέρα.
Ολη την εβδομάδα θα κρατάμε δυνάμεις για να βλέπουμε την κυριακή το Blockbuster

Ένας λόγος παραπάνω αφού σταμάτησε η συμφωνία με την hbo να συνάψουν μια καινούργια με ένα άλλο μεγάλο δίκτυο ώστε να αναπληρωθεί το κενό

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Οχι δεν θέλω τίποτε τζαμπέ απλά τουλάχιστον τα λεφτά που πληρώνω να είχε και αντίστοιχο περιεχόμενο και όχι αυτή την σαβούρα.....πιο συγκεκριμένα τι ακριβώς έχει σε ντοκιμαντέρ σχεδόν τίποτα, ταινίες.....μπαίνω στο section του on demand επιστημονική φαντασία και έχει 6 τίτλους αρχαίους, στις νέες κυκλοφορίες το equilizer του 2014.....και οχι δεν έχω αθλητικά και ούτε βλέπω........

...οταν εγινες συνδρομητης...δεν ηξερες τι δεσμευση ανελαβες???...απεναντι στην εταιρεια...???

Για το δεύτερο θα γινόταν αν ο Μαρινάκης έπαιρνε την νόβα. Τώρα με τα νέα αφεντικά (αν θα υπάρξουν) δεν νομίζω...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα σωστό μου φαίνετε. Στην Ελλάδα δεν μπορούνε τόσες πολλές ομάδες να επιβιώσουν .
Και τα playoff όπως ήτανε να γίνουν ήτανε καλή φάση γιατί αυτοί που μπορούν να επιβιώσουν θα παίξουνε ποιο πολλά ματς και ποιο ενδιαφέρον

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Θα πάμε στις 12 ομάδες και μετά στις 8 και μετά...

https://digitaltvinfo.gr/news/sport...a-peri-ayksisis-ton-omadon-sti-super-league-1

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και ποιος τη ρώτησε τη Nova τι θέλει και τι δε θέλει;
Η γνώμη της μετρούσε όταν είχε όλες τις ομάδες και κυρίως όλες τις μεγάλες.
Τώρα δεν έχει ούτε καν όλες τις μεγάλες.
Της είπε κανείς ότι πρέπει να τις έχει όλες, έχει τώρα και τις 14;
Ας πάρει όσες μπορεί.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Εμένα σωστό μου φαίνετε. Στην Ελλάδα δεν μπορούνε τόσες πολλές ομάδες να επιβιώσουν .
Και τα playoff όπως ήτανε να γίνουν ήτανε καλή φάση γιατί αυτοί που μπορούν να επιβιώσουν θα παίξουνε ποιο πολλά ματς και ποιο ενδιαφέρον

Η Νοva συμφωνώ ότι δεν μπορεί να επιβιώσει με παραπάνω ομάδες.
Εδώ δεν μπορεί να πάρει 14 ομάδες.
Όσον αφορά τη χώρα μας, δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορεί.
Δεν είμαστε χώρα του ενός εκατομμυρίου κατοίκων.
Δεν κατάλαβα γιατί η Βουλγαρία μπορεί να έχει 14 ομάδες, η Ρουμανία 14 ομάδες, η Τσεχία 16 ομάδες, η Λευκορωσία 16 ομάδες, μη συνεχίσω.
Οι χώρες της Ευρώπης με πληθυσμό ανάλογο με τον δικό μας έχουν από 14 ομάδες και πάνω.

Νομίζω πως τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα ήταν όταν το πρωτάθλημα είχε 18 ομάδες (Μέχρι το 2000). Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με μια δήθεν μεγαλύτερη εμπορευματοποίηση του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να διεξάγονται δήθεν περισσότερα ντέρμπι και το ενδιαφέρον του κοινού να είναι αυξημένο. Ξεχνούν όμως πως ο πρωταθλητής - τις περισσότερες φορές- δεν βγαίνει από τα ντέρμπι αλλά από τα αποτελέσματα που φέρνει με τις λεγόμενες μικρότερες ομάδες.

Εχει ακουστει πουθενα το σπασιμο των forthnet/nova ως λυση για επενδυτες ?

Η ειναι πλεον δεδομενη η συμπορευση μεχρι να βρεθει ο ενας αγοραστης/επενδυτης ?