Νέα για τη Nova

Καλησπέρα! Εάν ισχύουν τα νούμερα... Τότε θα προχωρήσει το πλάνο Liga TV και η NOVA θα έχει θέμα...

https://sportdog.gr/ta-mesa-stin-pr...ue-zhlepsan-ton-paok-1-ekat-mono-me-olympiako
ΑΝ μιλαμε για τον ιδιο αγωνα https://www.sportime.gr/paok/paok-tv-apithana-esoda-apo-to-paok-olimpiakos/ ειναι φουσκωμενα τα νουμερα. Και μιλαμε για ντερμπι κορυφης. Δηλαδη σε αυτο τον αγωνα ο παοκ μπορει να εβγαλε οσα εχασε σε ολους τους μικρους αντιπαλους...

Η Νοva συμφωνώ ότι δεν μπορεί να επιβιώσει με παραπάνω ομάδες.
Εδώ δεν μπορεί να πάρει 14 ομάδες.
Όσον αφορά τη χώρα μας, δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορεί.
Δεν είμαστε χώρα του ενός εκατομμυρίου κατοίκων.
Δεν κατάλαβα γιατί η Βουλγαρία μπορεί να έχει 14 ομάδες, η Ρουμανία 14 ομάδες, η Τσεχία 16 ομάδες, η Λευκορωσία 16 ομάδες, μη συνεχίσω.
Οι χώρες της Ευρώπης με πληθυσμό ανάλογο με τον δικό μας έχουν από 14 ομάδες και πάνω.

Δεν το λέω λογο πληθυσμού αλλά γιατί στην Ελλάδα δεν υποστηρίζει ο καθένας την πόλη του οπότε λίγες ομάδες έχουνε κόσμο και είναι και ανταγωνιστικές.
Και με αυτό τον τρόπο δεν μπορούνε και οι μεγάλοι να έχουνε πολλές ομάδες που θα δίνουμε εύκολα βαθμούς.
Καθώς και κανέναν δεν θα τον βολεύει να μυρίζει βαθμούς γιατί θα τους θέλει η να σωθεί η να βγει Ευρώπη θα είναι πολύ λίγες οι αδιάφορες ομάδες ίσως και καμία

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Δεν το λέω λογο πληθυσμού αλλά γιατί στην Ελλάδα δεν υποστηρίζει ο καθένας την πόλη του οπότε λίγες ομάδες έχουνε κόσμο και είναι και ανταγωνιστικές.
Και με αυτό τον τρόπο δεν μπορούνε και οι μεγάλοι να έχουνε πολλές ομάδες που θα δίνουμε εύκολα βαθμούς.
Καθώς και κανέναν δεν θα τον βολεύει να μυρίζει βαθμούς γιατί θα τους θέλει η να σωθεί η να βγει Ευρώπη θα είναι πολύ λίγες οι αδιάφορες ομάδες ίσως και καμία

Αυτό συμβαίνει παντού. Οι μεγάλες ομάδες έχουν φιλάθμους και πολλούς μάλιστα και εκτός της πόλης τους.
Όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα, λύση για να αλλάξει αυτό δεν είναι να καταστρέψουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μείνουν 5 ομάδες με 10 ξένους.
Από τις μικρές ομάδες μπορούν να βγουν πολλά ταλέντα και αν τους θάψουμε στη Γ και Δ εθνική μόνο κακό κάνουμε μακροπρόθεσμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν θελουν να παίξουν Ευρώπη όμως Απειλή της UEFA: "Αν διακόψετε τα πρωταθλήματα, δεν θα παίξετε στην Ευρώπη"
https://www.sport24.gr/koronoios/ap...ata-den-tha-paiksete-sthn-eyrwph.5698629.html via @sport24
Μόνο στο Βέλγιο τη ο διέκοψαν και ζητασαν και συγνώμη Βελγική Λίγκα σε UEFA: «Σας σεβόμαστε, αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση» https://www.sdna.gr/podosfairo/7080...fa-sas-sebomaste-alla-itan-i-kalyteri-apofasi

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εάν διακοπεί το πρωτάθλημα είναι αυτονόητο ότι οι ομάδες δεν θα εισπράξουν τις υπόλοιπες δόσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μου φαίνεται περίεργο, ιδιαίτερα για τις οικονομικά αδύναμες ομάδες, πώς συμφωνούν να ακυρωθεί η σεζόν αποδεχόμενες την απώλεια των περισσότερων εσόδων τους. Πώς σκοπεύουν να επιβιώσουν οικονομικά. Προφανώς θα προχωρήσουν σε γενικευμένη στάση πληρωμών, γι'αυτό και ζήτησαν να ενταχθούν και οι ποδοσφαιριστές στο επίδομα των 800 .
Αναφορικά με τη λίγκα tv μου φαίνεται περισσότερο ως ευσεβής πόθος παρά ως πιθανότητα υλοποίησης, μάλλον προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για να αποσπάσουν όσο μεγαλύτερο ποσό μπορούν του χρόνου από τη Nova.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ
Το μονο που εμεινε αναλοιωτο ειναι η συνδρομη NOVA.Χωρις πρωταθλημα ,χωρις On demand ολες τις ωρες,χωρις γρηγορο internet χωρις χωρις,,,Μηπως να μειωθει προςωρινα η τιμη;;;

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ
Το μονο που εμεινε αναλοιωτο ειναι η συνδρομη NOVA.Χωρις πρωταθλημα ,χωρις On demand ολες τις ωρες,χωρις γρηγορο internet χωρις χωρις,,,Μηπως να μειωθει προςωρινα η τιμη;;;

εκτος του πρωτου που αναφερεις για το πρωταθλημα(για το οποιο,τι να συζητησουμε..??)
τα υπολοιπα προφανως και δεν ισχυουν..
Ondemand οτι ωρα ζητησα επαιξε κανονικα.
ιντερνετ αδιακοπα χωρις κανενα προβλημα.
μηπως εχεις μπερδευτει λιγο..??

Μια χαρά τα λέει, τι να μπερδευτεί; Σε λίγο δεν θα έχουμε ψωμί να φάμε, πρέπει να μας δοθεί το δικαίωμα καταγγελίας σύμβασης , όλοι να χάσουν, όχι μόνο οι συνδρομητές, γιατί πλέον και εμένα η TV δεν με προσφέρει κάτι , άλλοι θα χάσουν δουλειές, σε άλλους θα πάει στο μισό ο μισθός, ο καθένας τον ποπό του κοιτάει

Edit το σωστό για μένα είναι να δοθεί το δικαίωμα στον καθέναν από εμάς να προσαρμόσει τις υπηρεσίες που τον χρειάζονται με την αντίστοιχη τιμή

Εγώ πάντως προκειμένου να αποφύγω τυχόν προβλήματα με το on demand χρησιμοποιώ πολύ τη δυνατότητα εγγραφής σε σκληρό δίσκο. Δηλαδή γράφω τις σειρές που με ενδιαφέρουν όταν μεταδίδονται από το δορυφόρο (υπάρχει δυνατότητα προγραμματισμού εγγραφής όλης της σειράς) και μετά τις βλέπω όταν έχω χρόνο χωρίς προβλήματα αλλά και με την ποιότητα εικόνας που προβλήθηκε. Είναι μία καλή εναλλακτική δυνατότητα για σειρές που προβάλλονται τώρα.

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Edit το σωστό για μένα είναι να δοθεί το δικαίωμα στον καθέναν από εμάς να προσαρμόσει τις υπηρεσίες που τον χρειάζονται με την αντίστοιχη τιμή

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση που βιώνουμε είναι ακραία και δεν μπορούσε να προβλεφθεί από καμία σύμβαση. Οπότε η γνώμη μου είναι ότι όλα είναι μαχητά πλέον (ακόμα και εάν κάποιος έχει υπογράψει κάποια σύμβαση). Ωστόσο εάν σκεφτούμε αισιόδοξα, είναι πιθανό σε 1-1.5 μήνα να βελτιωθεί η κατάσταση και σιγά σιγά να επανέλθουμε στην κανονικότητα...

Μακάρι, όσο μπορώ εγώ προσωπικά θα εξακολουθώ να πληρώνω και ας μην έχω τις υπηρεσίες που πλήρωσα για να έχω, σίγουρα δεν φταίει ο κάθε πάροχος για αυτό αλλά ούτε και ο καταναλωτής

Το θεμα ειναι να μη χρειαζεται εγγραφη οταν πληρωνεις internet 100 για να βλεπεις τα on demand,,,,

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ
Και σε μένα χάλι μαύρο το ίντερνετ με το 3play της nova. Απο την αρχή βέβαια ήταν έτσι αλλά τέλος πάντων 11- 13 mbs τα έπιανε κουτσά στραβά κατα διαστήματα. Τώρα σύμφωνα με το speedtest πιάνει γύρω στα 5 mbs αλλά δείχνει να έχει ανέβει το upload επίσης στα 5 mbs. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους. Ωστόσο on demand βλέπω κανονικά (όπως και Netflix). Κάποιες φορές μονο στο on demand βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την υπηρεσία ή αργεί να φορτώσει παρα πολυ. Αυτο που κάνω τότε είναι να βγάζω απο το ρεύμα τον αποκωδικοποιητή για 5 λεπτά και όταν τον ξανασυνδεω Όλα είναι οκ. Το ίδιο και με το ρουτερ κάποιες φορές ( δεν έχω φυσικά το δικό τους - αλίμονο- αλλά ενα tp link ) όταν η ταχύτητα σέρνεται. Φαίνεται να δουλεύει το βγάλε βάλε. Προσοχή,όχι σβήσιμο αναμα. Βγαλσιμο κανονικό. Δοκίμασε το κι εσυ ,ίσως βγάλεις άκρη.

Στάλθηκε από το ASUS_X00GD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk