Άστα να πάνε και εγώ τα ίδια, πριν 6μηνου ανανέωσα, πρέπει να βρούμε τρόπο να σπάσουμε το συμβόλαιο, πεταμένα λεφτά
Μισο λεπτο..την ευρωλιγκα δεν την εχει ακομα η νοβα?και απο οτι ξερω δεν εφυγε τελικα ο παναθηναικος απο κει η κανω λαθος?Η απόφαση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού να δείχνει τους αγώνες του μέσω του νεοσύστατου Panathinaikos TV, αφήνει την NOVA χωρίς... Τριφύλλι σε όλα τα αθλήματα για πρώτη φορά από τότε που «βγήκε» στον αέρα.
Καταλαβαίνουμε όλοι το λάθος της απόφασης της Nova και μόνο από αυτό.
Δεν ξέρω ποιος φταίει , αλλά το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν θα δω όλους τους αγώνες, αντε σε κάνα ντέρμπι να δούμε αγώνα, στα υπόλοιπα σιγά μην πληρώσωΠοια Nova φταίει ρε παιδιά;; 6 εκατομμύρια του έδινε του Αφραγκούζου και αυτός έκανε ότι του είπε ο Τσετσένος....τον δούλεψε ψιλό γαζί...... Ούτε 500.000 δεν θα βγάλει...... Κι εγώ ανανέωσα πρόσφατα αλλά να λέμε του στραβού το δίκιο...
Ποια Nova φταίει ρε παιδιά;; 6 εκατομμύρια του έδινε του Αφραγκούζου και αυτός έκανε ότι του είπε ο Τσετσένος....τον δούλεψε ψιλό γαζί...... Ούτε 500.000 δεν θα βγάλει...... Κι εγώ ανανέωσα πρόσφατα αλλά να λέμε του στραβού το δίκιο...
και αμε έχει και τη πορεία πουχει τα τελευταία χρόνια η ομάδα , να παλεύει για τη Τεταρτη θέση θα κονομησει ο αφραγκουζος.
Tην Euroleague δεν την βαζεις μεσα 'η απλα δεν την ξερεις?Η απόφαση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού να δείχνει τους αγώνες του μέσω του νεοσύστατου Panathinaikos TV, αφήνει την NOVA χωρίς... Τριφύλλι σε όλα τα αθλήματα για πρώτη φορά από τότε που «βγήκε» στον αέρα.
Καταλαβαίνουμε όλοι το λάθος της απόφασης της Nova και μόνο από αυτό.
Νομίζω δεν τις κάνει ούτε το Open ούτε ο Σκάι τις παραγωγές, αλλά ούτε η Νόβα ούτε η ΕΡΤ δεν τις κάνουν όλες. Υπάρχουν εταιρείες όπως:Εγώ πάντως προβλέπω η φετινή χρονιά όπως διαμορφώνεται, να είναι το τέλος της ελπίδας για την κεντρική διαχείριση. Το να έχει κάθε ομάδα, της οποία ο κάθε ιδιοκτήτης μιλώντας για ΠΑΟΚ, ΠΑΟ έτοιμη τηλεοπτική υποδομή αφού αμφότεροι είναι καναλαρχες άρα μια τηλεοπτική κάλυψη από μέρους τους με ίδια μέσα δεν είναι κάτι το τρομερό αφού έχουν εξοπλισμο, van για link κλπ είναι υπέρ της. Οικονομοτεχνικα προφανώς δεν ξέρουμε εάν το ΠΑΟΚ TV πέτυχε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μακροπροθεσμα δεν θα απόδοσει καρπούς το όλο εγχείρημα ειδικά τώρα που μπαίνουν στον χώρο και άλλοι παίκτες ΠΑΟ , Βόλος κλπ.
Δύσκολη η εξίσωση για τους καταναλωτές πλεον γιατί κάποτε τα είχαμε όλα βολεμενα σε μια συνδρομή και τώρα πρέπει να πληρώνουμε 2 συνδρομές και αγώνες με το κομμάτι. Προσωπικα η επίλογη μου είναι πλέον να κόψω 2-3 βόλτες για καφέ + φαγητό τον μήνα και να έχω τα πάντα στον δέκτη μου και να βλέπω αραχτός και άνετος τους αγώνες που θέλω. Βεβαια δεν ξέρω αν και άλλοι θέλουν να κάνουν την παραπάνω... θυσία!! Αλλά για εμένα μοιάζει μονόδρομος για φέτος.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Με τη λογική αυτή όμως εαν έχεις μια εξωτερική εταιρία που σου καλύπτει τις παραγωγες και την πληρώνεις γι αυτό πόση διαφορα θα έχει να σου κάνει και την κάλυψη των αγώνων. Εχω την εντύπωση (χωρίς όμως να είμαι βέβαιος) οτι η τεχνική εταιρία που καλύπτει το open τεχνικά καλύπτει και το Paok TVΝομίζω δεν τις κάνει ούτε το Open ούτε ο Σκάι τις παραγωγές, αλλά ούτε η Νόβα ούτε η ΕΡΤ δεν τις κάνουν όλες. Υπάρχουν εταιρείες όπως:
https://www.abcbc.gr/
https://www.ina.tv/
http://www.engs.tv/
Με τη λογική αυτή όμως εαν έχεις μια εξωτερική εταιρία που σου καλύπτει τις παραγωγες και την πληρώνεις γι αυτό πόση διαφορα θα έχει να σου κάνει και την κάλυψη των αγώνων. Εχω την εντύπωση (χωρίς όμως να είμαι βέβαιος) οτι η τεχνική εταιρία που καλύπτει το open τεχνικά καλύπτει και το Paok TV
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Αμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς εξέδωσε ανακοίνωση με καυστικό περιεχόμενο λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της Nova στα*social media στην οποία έθετε το ερώτημα «που θα δεις τον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου».
Το τριφύλλι συγκεκριμένα υπενθύμισε ότι οι αγώνες της ομάδας θα μεταδοθούν από το Παναθηναϊκός TV.*
Αναλυτικά η ανακοίνωση των πράσινων: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φιλάθλους του συλλόγου και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ότι τα φιλικά προετοιμασίας και όλοι οι εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2020-21 θα μεταδοθούν από το «Παναθηναϊκός TV».
Επομένως στο ερώτημα που φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Nova «πού θα δεις τον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου;», η απάντηση είναι «στο Παναθηναϊκός TV».
sdna.gr
Καλημέρα! Μόνο που η διαφήμιση της NOVA αναφερόταν σε τουρνουά μπάσκετ που θα πάρει μέρος η ομάδα του Παναθηναϊκού! Οπότε μάλλον για μια ακόμα φορά άκυρος ο κυρ Γιάννης. Και γενικότερα για τα κανάλια ομάδων υπάρχει θέμα αφού αφενός από το διαδίκτυο τα προβλήματα μετάδοσης είναι μεγάλα όπως έχει αποδείξει η εμπειρία από το ΠΑΟΚ TV πέρσι αλλά και από το φιλικό του Παναθηναϊκού φέτος και αφετέρου όταν κάποιος πληρώνει 20 το μήνα για το αθλητικό πακέτο της Cosmote δύσκολα θα δώσει άλλα τουλάχιστον 15 το μήνα για να δει αγώνες της ομάδας του. Προσωπικά πιστεύω ότι θα χαθούν τα στάνταρ έσοδα των ομάδων αφού είτε θα πηγαίνεις να βλέπεις το ματς σε καφετέρια είτε θα το ακούς από το ραδιόφωνο όπως έκανα πέρσι στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που ήταν τα μόνα που με ενδιέφεραν.
στα ντέρμπι ηταν 8 αν πέσουν δυο ντέρμπι το μήνα βγαίνει άνετα. Και αν διαιρέσεις τα 70 ευρώ με τους 5 μήνες που κρατάει σε καθαρό χρόνο το πρωτάθλημα βγανει άνετα αυτο που σου είπα. Και να το παμε παρακάτω αν θες να δεις την ομάδα σου να παιζει σε κάποια έδρα που το παιχνίδι θα το παρέχει η αντίπαλη παλι δε θα πληρώσεις; Δεν ειδα όμως να αναφέρεσαι καθολου στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και στα προβλήματα μετάδοσης. Θα ειχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τον ισολογισμό (έσοδα - έξοδα ) και πόσες ετήσιες συνδρομές έδωσε πέρσι το ΠΑΟΚ τιβι. Να πούμε τα πραγματα με το όνομα τους ολα αυτα ειναι ενα καπρίτσιο που αργα ή γρήγορα θα εγκαταληφθεί. Ειναι πάγια τακτική στην Ελλάδα να κατασκευάζουμε εχθρούς. Η κακή ΝΟΒΑ ή Κοσμοτε ή ΕΡΤ που δε στρώσουν εκατομμύρια στα πόδια της ομαδάρα μας. Προσωπικά ως φίλαθλος και ως καταναλωτής θέλω με μια συνδρομή να τα βλέπω ολα. Χωρις να πληρώνω ανα αγώνα όπως δεν πληρώνω ποτε για να αγοράσω έξτρα ταινίες. Καλύπτομαι με όσα προσφέρει το Νετφλιξ15 το μήνα από πού βγαίνει;
Για 5 μιλάμε (70 πέρσι το ετήσιο πακέτο του ΠΑΟΚ-TV).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.