Νέα για τη Nova

απορώ πως μερικοί επιμένουν ότι είναι καλό για τους οπαδούς αυτό το μπαχαλο με τα δικαιώματα. γιατί νομίζω πιο σημαντικά κ δύσκολα είναι τα εκτός των μεγάλων ομάδων. οπότε αναγκαστικα αν θες να δεις τους αγώνες της ομάδας σου δε σου φτάνει μόνο μια ετήσια στο κανάλι της. εγώ εύχομαι να πατώσει το νταβατζιλικη που ξεκινήσει ο

που ξεκίνησε ο παοκ. κ επίσης το ότι η nova απέτυχε με τα τηλεοπτικά, κ μας έσπαγε τα μέτρα στις μεταδώσεις δε πάει να πει ότι θα πρέπει να διαλυθεί η κεντρική διαχειρηση.

Πρωτάθλημα 36 αγωνιστικών από ποτέ κρατάει 5 μήνες??????????

Στα πιο πολλά δε διαφωνούμε φίλε μου. Απλά δεν είναι μόνο καπρίτσιο.
Το ξαναγράφω: εγώ έχω χόμπι το ποδόσφαιρο.
Ο γείτονας μου που δεν έχει γιατί να το πληρώνει;
Γιατί ως τώρα αυτό γινότανε ( πλήρωναν όλοι μέσω ΕΡΤ ή χρεών Νόβα).
Κι εγώ ως καταναλωτής μία χρέωση θέλω.
Αυτό τελείωσε όμως.

Οι 4 μεγάλοι με δικά τους κανάλια βγάζουν άνετα πιο πολλά από αυτά της Νόβα. Ξεχνάμε ότι με το ppv έχουν και τα δικαιώματα για 7 εκατομμύρια Έλληνες του εξωτερικού. Για να μην αναφέρω το ffp όπου εκεί τους λύνει τα χέρια για λογιστικές αλχημείες.

Κοίτα επιμένω ότι είναι καπρίτσιο αφού το ΠΑΟΚ τιβι έγινε επειδή η νέα κυβέρνηση δεν έδωσε χορηγία στην ομάδα τα χρήματα που είχε συμφωνήσει με την ΕΡΤ, που εδώ συμφωνώ μαζί σου ότι δε νομιμοποιείται να σπαταλά χρήματα για εξαγορά ψήφων των οπαδών. Όσο για το ΠΑΟ τιβι όπως λέγεται ο Αλαφούζος απέρριψε την πρόταση ως ασύμφορη γιατί δεν ήταν στο ύψος των χρημάτων που παίρνει ο Ολυμπιακός και όχι γιατί δεν ήταν καλή. Ενήργησε λοιπόν με το συναίσθημα και όχι με τη λογική και το μέλλον θα δείξει αν είχε δίκιο ή όχι, δικό του θέμα δε με αφορά. Τώρα για τα χρέη της ΝΟΒΑ δεν ξέρω κατά ποσον τα πληρώνουμε εμείς αφού είναι μια ιδιωτική εταιρία που δεν βγαίνει και για αυτό εξαγοράστηκε όπως πχ το Carrefour από το Σκλαβενίτη. Προσωπικά όπως προείπα ανακάλυψα ξανά τη χαμένη μαγεία του ραδιοφώνου. Χρήματα παντως δεν πρόκειται να τους δώσω!!!

Παιδιά δε ξέρω αν ποσταρω σωστά εδώ γνωρίζουμε από κάπου τα φετινά τηλεοπτικά δικαιώματα στα αθλητικά της nova?
Όλα εννοώ Ιταλίκο γαλλικό πρώταθλημα κλπ όχι μόνο superleague

Δε νομίζω να υπάρχει πουθενα με μια συνδρομή να βλέπεις όλα τα αθλητικά. Κι εγώ έχω και τα 2 συνδρομητικά. Θα προτιμουσα κι εγώ την Κεντρική διαχείριση. Αλλά εκεί φταίει η ίδια η Nova που τόσα χρόνια υπερκοστολογουσε ενα υποβαθμισμένο προιον.

Δε νομίζω να υπάρχει πουθενα με μια συνδρομή να βλέπεις όλα τα αθλητικά. Κι εγώ έχω και τα 2 συνδρομητικά. Θα προτιμουσα κι εγώ την Κεντρική διαχείριση. Αλλά εκεί φταίει η ίδια η Nova που τόσα χρόνια υπερκοστολογουσε ενα υποβαθμισμένο προιον.
Και εγώ και τα δύο εχω! Τα ondemand απορρίπτω! Το ότι το υπερκοστολογουσε είναι δεδομένο. Για σκέψου όμως ότι η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε προσφέρει σε ομάδες περισσότερα από ότι πλήρωσε για ολόκληρο το Μουντιάλ! Ειναι μεγάλη μπίζνα το ποδόσφαιρο. Για αυτό κοπτονται όλοι να παίξουν super League. Με μηδέν επενδύσεις θέλουν εκατομμύρια. Να μου πεις τα βρίσκουν! Εδώ η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια! Όσο για την κεντρική διαχείριση ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που την εσπασε επιλέγοντας συνδρομητικό μοντέλο.

Για αυτό δεν έχουν ανακοινωθεί τα ετήσια πακέτα ούτε του Παοκ, ούτε του Παο tv.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Nova xρησιμοποιεί από την αρχή Irdeto (και εδω και πολλά χρόνια Irdeto v.3). Το θέμα είνα αν θα αποφασίσουν να υποστηρίξουν CI+ (το οποίο έιναι πλέον πολύ ασφαλές) ούτως ώστε να μπορούμε να βλέπουμε nova σε όσες TVs με SAT tuner το υποστηρίζουν, μπας και ησυχάσουμε απο τους ιδοκτησιακούς δέκτες.

το λιγκ καπ αγγλιας πηρε και φετος η νοβα ξεκινημα το σαββατο 5 σεπτεμβριου με γουολσολ-σεφιλντ γουεσντει και οσο πρωχοραει η διοργανωση θα δειχνει και ποιο πολλα παιχνιδια.αν παρει και το κυπελλο αγγλιας θα ενισχυθει πολυ καλα απο αγγλια μιας και εχει και φετος και την τσαμπιονσιπ.

Η Nova xρησιμοποιεί από την αρχή Irdeto (και εδω και πολλά χρόνια Irdeto v.3). Το θέμα είνα αν θα αποφασίσουν να υποστηρίξουν CI+ (το οποίο έιναι πλέον πολύ ασφαλές) ούτως ώστε να μπορούμε να βλέπουμε nova σε όσες TVs με SAT tuner το υποστηρίζουν, μπας και ησυχάσουμε απο τους ιδοκτησιακούς δέκτες.
Αυτό μακάρι να γινόταν και σήμερα...!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ καλή κίνηση το Λιγκ Καπ Αγγλίας.
Μακάρι να δείχνει όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται. Κι επίσης να τα βρει με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.

Λόγω κλειστών γηπέδων μάλλον η νόβα τους θέλει όλους γιατί πιθανόν θα γίνει στροφή των φιλάθλων στην τβ μαζικά ώστε να βλέπουν τις ομάδες τους..

Και εμένα προσωπικά θα με βόλευε πάρα πολύ αλλά γενικά αυτό δεν το είχε κάποτε και μετά γύρισε σε δέκτες παντρεμένος με την κάρτα? Γιατί να πισωγυρίσει?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Το κακό με τη Νόβα είναι ότι κλείνει συμφωνίες για πρωταθλήματα χωρίς να μεταδίδει όλα τα ματς της αγωνιστικής.
Οκ έχει πάρει η Cosmote τα 4 μεγαλύτερα ευρωπαϊκά αλλά κι εσύ τουλάχιστον ότι πάρεις παρουσίασέ το ολοκληρωμένο.
Από Σουηδικό και Αμερικανικό πρωτάθλημα έδειχνε 1 ματς την εβδομάδα!
Από Γαλλικό, Ολλανδικό και Β' Αγγλίας 3 παιχνίδια την εβδομάδα.
Μεγάλη απογοήτευση...

Το κακό με τη Νόβα είναι ότι κλείνει συμφωνίες για πρωταθλήματα χωρίς να μεταδίδει όλα τα ματς της αγωνιστικής.
Οκ έχει πάρει η Cosmote τα 4 μεγαλύτερα ευρωπαϊκά αλλά κι εσύ τουλάχιστον ότι πάρεις παρουσίασέ το ολοκληρωμένο.
Μεγάλη απογοήτευση...

Πολλές φορές τα όρια ( αγώνες ανά ημέρα/αγωνιστική ) τα βάζουν οι ίδιες οι λίγκες.

Ίσως να είναι έτσι για τις αγγλικές κατηγορίες. Δε νομίζω να έχουν βάλει οι Γάλλοι πλαφόν. Όπως επίσης στο Ολλανδικό πρωτάθλημα δε μας έδειχνε την λίγκα αλλά τα παιχνίδια των Άγιαξ, Φέγενορντ και Αϊντχόβεν. Αν έπαιρνε το πρωτάθλημα άλλη ομάδα δηλ.δε θα βλέπαμε σε ολόκληρη σεζόν τους αγώνες της!

Μεγάλη απογοήτευση...
Η cosmote έχει παρει τα 3 μεγαλυτερα πρωτσθληματα και τα ματς των 3 μεγάλων της Πορτογαλίας.