Δεν το διάβασες καλά, μόνο στο mobile sports εκτόςSports μόνο 1; ουτε 2η; πωω αν είναι έτσι θα γίνει χαμός και κάνουν βήματα προς τα πισω. εκτός αν στο πακετο με τα έξτρα δίνουν αυτή την επιλογή
Δεν το διάβασες καλά, μόνο στο mobile sports εκτόςSports μόνο 1; ουτε 2η; πωω αν είναι έτσι θα γίνει χαμός και κάνουν βήματα προς τα πισω. εκτός αν στο πακετο με τα έξτρα δίνουν αυτή την επιλογή
Άρα είναι αυτό που δίνει στα Βαλκάνια και είναι παρα πολυ καλο boxCode name
CHOTT0102
Αμα ειναι ετσι τότε ανυπομονουμε για τιμές κτλ κτλΔεν το διάβασες καλά, μόνο στο mobile sports εκτός
Θα αντικαταστήσει το Nova go έτσι?Δεν το διάβασες καλά, μόνο στο mobile sports εκτός
Η εφαρμογή έχει ανοίξει εδώ και καιρό εφόσον υπαρχει στα βαλκανια απλά όταν βάζεις να συνδεθείς με Nova ακόμα δεν κάνει τίποτα.. Μάλλον ο φίλος στο φόρουμ δουλευει στην νοβα και είναι σε κάποιο σεμινάριο και μας ενημερώνει.Άνοιξε η εφαρμογή;;;;
Τιμές ξέρουμε;Για να μη γράφω παραπάνω από αρχές Οκτώβρη διαθέσιμο αρχικά στην ηπειρωτική χώρα (και ως standalone για όλους τους παρόχους) στα πακέτα 50/100 (δε θα δίνεται στα 24αρια adsl καμπίνας του ΟΤΕ αρχικά). Το box ανοιχτό για τα πάντα εκτός από Netflix λόγω πιστοποίησης.
Χμ ενδιαφέρον, ίσως να δούμε σύντομα 4k για να θέλουν 50+ συνδέσεις.Για να μη γράφω παραπάνω από αρχές Οκτώβρη διαθέσιμο αρχικά στην ηπειρωτική χώρα (και ως standalone για όλους τους παρόχους) στα πακέτα 50/100 (δε θα δίνεται στα 24αρια adsl καμπίνας του ΟΤΕ αρχικά). Το box ανοιχτό για τα πάντα εκτός από Netflix λόγω πιστοποίησης.
Προφανως αναφέρεσαι φίλε μου στο ότι μπορεί να έχει περιορισμους όπως και τώρα με την αλλαγή θεασης στα αθλητικα της σούπερ λιγκ η να μην παίζουν ταυτόχρονα τα αθλητικά και στις δυο έξτρα συσκευές,πλην του δορυφορικού,σωστά;;Ναι με ερωτηματικό όμως για τις πλήρεις παροχές.
Η πλατφόρμα θα είναι 1 σε όσους γραφτούν , δεν αλλάζουν τα χαρακτηριστικά της (android app/πολλαπλή θέαση κλπ) απλά στους δορυφορικούς κι όσους είναι σε adsl θα υπάρξει μάλλον αλλο box χωρίς δυνατότητα vod/replay, εδώ μπαίνει το ερωτηματικό τι θα ισχύσει τελικάΠροφανως αναφέρεσαι φίλε μου στο ότι μπορεί να έχει περιορισμους όπως και τώρα με την αλλαγή θεασης στα αθλητικα της σούπερ λιγκ η να μην παίζουν ταυτόχρονα τα αθλητικά και στις δυο έξτρα συσκευές,πλην του δορυφορικού,σωστά;;
Συγγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα…Εγώ που έχω δορυφορικό και έχω 2 nova go με το nova go extra,θα έχω τη δυνατότητα έστω σε μια συσκευή(κινητό η tv box) να έχω την νέα εφαρμογή δωρεάν,έστω και με περιορισμούς στη θέαση αθλητικών όπως τώρα;Το nova go θα συνεχίσει να υπάρχει;Η πλατφόρμα θα είναι 1 σε όσους γραφτούν , δεν αλλάζουν τα χαρακτηριστικά της (android app/πολλαπλή θέαση κλπ) απλά στους δορυφορικούς κι όσους είναι σε adsl θα υπάρξει μάλλον αλλο box χωρίς δυνατότητα vod/replay, εδώ μπαίνει το ερωτηματικό τι θα ισχύσει τελικά
Δε γνωρίζω τι θα γίνει με συνδρομητές όπως είσαι εσύ τώρα, το nova go όμως σταδιακά θα καταργηθεί διότι σαν πλατφόρμα θα υπάρχει αποκλειστικά η eon. Τέτοιες περιπτώσεις όμως θα ξεκαθαρίσουν μόλις βγει στην αγορά.Συγγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα…Εγώ που έχω δορυφορικό και έχω 2 nova go με το nova go extra,θα έχω τη δυνατότητα έστω σε μια συσκευή(κινητό η tv box) να έχω την νέα εφαρμογή δωρεάν,έστω και με περιορισμούς στη θέαση αθλητικών όπως τώρα;Το nova go θα συνεχίσει να υπάρχει;
Καλά είναι πολλοί δορυφορικοί με 3play και vdsl 50!/100, άρα εκεί ?Δε γνωρίζω τι θα γίνει με συνδρομητές όπως είσαι εσύ τώρα, το nova go όμως σταδιακά θα καταργηθεί διότι σαν πλατφόρμα θα υπάρχει αποκλειστικά η eon. Τέτοιες περιπτώσεις όμως θα ξεκαθαρίσουν μόλις βγει στην αγορά.
Νομίζω οτι απαντήθηκε. Σε ολους τους παροχους με μινιμουμ 50 vdslΌταν ξεκινήσει η υπηρεσία από την nova , συνδρομητές θα μπορούν να γίνουν όλοι οποίο παροχο ίντερνετ και αν έχουν , η μονο οσοι εχουν nova τηλεφωνια ίντερνετ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.