Νέα για τη Nova

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Στο novago είναι σε όλα εκτός από τα σινεμά τα Φοξ και το μπούμερανγκ

Είστε σίγουροι ότι στο nova go έχει replay 7 ημερών; Ρωτώ γιατί δε θυμαμαι να είχε αλλά μπορεί να κάνω λάθος.

Για το άρθρο που γράφει οτι δεν θα χάσει συνδρομητές η Vodafone tv είναι για γέλια... Εχω 2 συνδρομές Vodafone tv για τα Nova sports και ξέρω τουλάχιστον 5-6 μαζί μου που θα χαιρετίσουν 15/10..μη λέτε ότι να ναι.. Τουλάχιστον οι μισοί θα φυγουν... Και οι άλλοι μισοί θα μείνουν για το HBO σαν μη-αθλητικοι τύποι

Αν κρίνω από αυτά που γράφουν φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχει ταυτόχρονη θέαση σε 2η συσκευή όπως έχει κάνει η κοσμοτε στα αθλητικά με την ott επιλογή... Αν γίνει αυτό.. Είναι τραγικοί..
3 έως 5 ταυτόχρονα θεάσεις (max 3 σταθερές + max 2 mobile) ανάλογα το πακέτο €

3 έως 5 ταυτόχρονα θεάσεις (max 3 σταθερές + max 2 mobile) ανάλογα το πακέτο
Ωπα.. Πες το λίγο σωστά... Άλλο ταυτόχρονη θέαση και άλλο οι συσκευές που μπορουν να δηλωθουν.. Διαφωτίσε μας.. Μήπως είναι 5 συσκευές δηλώμενες και σε 3 ταυτόχρονα.. Αν είναι έτσι θα είναι πολυ καλο πραγματικά

Το πιο αστείο είναι ότι αυτό είναι το kaonmedia που έχει και η cosmote
Δεν παίζει να είναι αυτό... Πρέπει να είναι αυτό που έχουν στα Βαλκάνια η 3η έκδοση.. Το οποίο είναι ισάξιο με το καινουριο της κοσμοτε

Δεν παίζει να είναι αυτό... Πρέπει να είναι αυτό που έχουν στα Βαλκάνια η 3η έκδοση.. Το οποίο είναι ισάξιο με το καινουριο της κοσμοτε
Δεν ξέρω εγώ έτσι όπως το έκοψα μοιάζει με το kaon που είχε η cosmote

Ωπα.. Πες το λίγο σωστά... Άλλο ταυτόχρονη θέαση και άλλο οι συσκευές που μπορουν να δηλωθουν.. Διαφωτίσε μας.. Μήπως είναι 5 συσκευές δηλώμενες και σε 3 ταυτόχρονα.. Αν είναι έτσι θα είναι πολυ καλο πραγματικά
Box + android tv app + mobile (4g/wifi, όχι sports όμως) οι 3 ταυτόχρονες θεάσεις. Για έως 5 ταυτόχρονες αγοράζεις έξτρα (δεν έχει διευκρινιστεί)

Sports μόνο 1; ουτε 2η; πωω αν είναι έτσι θα γίνει χαμός και κάνουν βήματα προς τα πισω. εκτός αν στο πακετο με τα έξτρα δίνουν αυτή την επιλογή