Νέα για τη Nova

Στο novago είναι σε όλα εκτός από τα σινεμά τα Φοξ και το μπούμερανγκ

Είστε σίγουροι ότι στο nova go έχει replay 7 ημερών; Ρωτώ γιατί δε θυμαμαι να είχε αλλά μπορεί να κάνω λάθος.

Για το άρθρο που γράφει οτι δεν θα χάσει συνδρομητές η Vodafone tv είναι για γέλια... Εχω 2 συνδρομές Vodafone tv για τα Nova sports και ξέρω τουλάχιστον 5-6 μαζί μου που θα χαιρετίσουν 15/10..μη λέτε ότι να ναι.. Τουλάχιστον οι μισοί θα φυγουν... Και οι άλλοι μισοί θα μείνουν για το HBO σαν μη-αθλητικοι τύποι

Αν κρίνω από αυτά που γράφουν φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχει ταυτόχρονη θέαση σε 2η συσκευή όπως έχει κάνει η κοσμοτε στα αθλητικά με την ott επιλογή... Αν γίνει αυτό.. Είναι τραγικοί..
3 έως 5 ταυτόχρονα θεάσεις (max 3 σταθερές + max 2 mobile) ανάλογα το πακέτο €

3 έως 5 ταυτόχρονα θεάσεις (max 3 σταθερές + max 2 mobile) ανάλογα το πακέτο
Ωπα.. Πες το λίγο σωστά... Άλλο ταυτόχρονη θέαση και άλλο οι συσκευές που μπορουν να δηλωθουν.. Διαφωτίσε μας.. Μήπως είναι 5 συσκευές δηλώμενες και σε 3 ταυτόχρονα.. Αν είναι έτσι θα είναι πολυ καλο πραγματικά

Το πιο αστείο είναι ότι αυτό είναι το kaonmedia που έχει και η cosmote
Δεν παίζει να είναι αυτό... Πρέπει να είναι αυτό που έχουν στα Βαλκάνια η 3η έκδοση.. Το οποίο είναι ισάξιο με το καινουριο της κοσμοτε

Δεν παίζει να είναι αυτό... Πρέπει να είναι αυτό που έχουν στα Βαλκάνια η 3η έκδοση.. Το οποίο είναι ισάξιο με το καινουριο της κοσμοτε
Δεν ξέρω εγώ έτσι όπως το έκοψα μοιάζει με το kaon που είχε η cosmote

Ωπα.. Πες το λίγο σωστά... Άλλο ταυτόχρονη θέαση και άλλο οι συσκευές που μπορουν να δηλωθουν.. Διαφωτίσε μας.. Μήπως είναι 5 συσκευές δηλώμενες και σε 3 ταυτόχρονα.. Αν είναι έτσι θα είναι πολυ καλο πραγματικά
Box + android tv app + mobile (4g/wifi, όχι sports όμως) οι 3 ταυτόχρονες θεάσεις. Για έως 5 ταυτόχρονες αγοράζεις έξτρα (δεν έχει διευκρινιστεί)

Sports μόνο 1; ουτε 2η; πωω αν είναι έτσι θα γίνει χαμός και κάνουν βήματα προς τα πισω. εκτός αν στο πακετο με τα έξτρα δίνουν αυτή την επιλογή